the voice med paulo

2009-02-12 07:42:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sovit riktigt dåligt i natt, varit vaken sen klockan fem i morse. Så har legat och kollat på tv och nu har the voice börjat där just nu paulo roberto är på besök och står och pratar om hans nya träningsbok och att man ska träna med sin partner. sa rätt ut i tv att om man gör detta knullar man bättre? hmm.. bra att veta ;) nu ska jag försöka gå och lägga mig och blunda, för vill verkligen sova är super trött. sedan vid elva tiden ska jag sätta mig ner och plugga. har ett arbete som ska vara klart klockan fyra då ska det vara inskickat till min lärare och då samtidigt ska jag försöka ta tag i alla andra arbeten som jag är efter i, för när jag väl kommit igång kan jag hålla på hur länge som helst.. sedan klockan fem blir det jobb även idag till nio, innan dess ska jag även kela med min lilla börje som just nu ligger och sover på min mage han ska hem vid ett tiden och innan dess ska vi hinna gå en skogsrunda. Hörs senare!


balklänning inköpt.

2009-02-10 13:43:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är den äntligen betald och om tre veckor kommer den vara figursydd och klar. min älskade fina balklänning. bild tänker jag inte visa det får ni se den 31 maj i halmstad, tylösand. bara mina närmaste vet hur den ser ut. gud tre & en halv månad kvar till balen och studenten och jag längtar mer än någonsin. =)

på söndag åker jag & pappa till sälen, bara vi två. dricka, åka, festa och ha kul bara vi två i en vecka. han har redan avslöjat att han bjuder på allt. dricka, mat, det jag vill handla. det är bara han och jag. känner mig som pappas lilla flicka igen. men så blir det när jobbet suger och lönen är skit. får man ta pappa till hjälp.

snart kommer sarus hit, hoppas jag?
hon sa att hon bara skulle äta iallfall!?

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu