9 juni 2010

2010-06-09 13:51:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det är den 9 juni man tror det är den 9 april. lika kallt som det borde vara i april och regnet bara öser ner.. var tog den fina och sköna solen vägen som var här förra veckan? blir så jädra deprimerad.. hatar regn!! idag blir det att åka till ikea, åka med en kompis, äta gott och hoppas att man kan hitta något intressant. Vi har mycket att prata om så blir att åka iväg från halmstad och ta två flugor i en smäll!

Blir ju inte lite lagom avendsjuk när jag hör att min mor och moster ska på kiss i helgen! verkligen något som man nog gör bara en gång i livet plus man vet ju aldrig när dom kommer tillbaka till Sverige igen!

Jobbsökandet har jag lagt åt sidan tills efter sommaren.. ska bara ta det lugnt nu och njuta de två månaderna framöver sedan blir det söka så in i helvete och till och med flytta härifrån om det skulle vara så. Jag klättrar på väggarna hemma. Jag måste göra något på dagarna och hittar jag jobb i annan stad så flyttar jag, eller iallafall tänker över det en extra gång!


hold me down

2010-06-08 12:49:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag har blivigt ett stort fan av nelly.se trodde inte att de hade så mkt kläder, skor osv. Beställt hem två klänningar och två leggings nu till därifrån och hoppas få hem dom innan veckans slut så att jag kan hämta dom plus mina skor! nu när man börjar få pengar mer och mer.. har man mer att spendera dom på och kläder har ju alltid varit min passion. :) på söndag blir det stortrav i köpenhamn och det vi laddar för nu..





  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu