sjukfis

2009-06-06 00:13:12 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


jag ligger i feber, förkylning, halsfluss och början till öron inflammation.. det är rätt åt helvete också.. fryser som ett litet asplöv och vill bara kunna sova men det bara snurrar i min skalle och jag vill ha min julanta här, kom hem älskling!!!!!? imorgon blir det vila, pumpa i mig tabletter och se film.. vila upp denna helgen så tar vi det nästa helg då det är student.. vi laddar till tusen och glömmer alla problem som är nu.. tar dagen som det kommer..



only the biggest left

2009-06-03 16:37:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


då var balen avklarad. det var det underbaraste jag gjort. vilken oförglömlig kväll. hade så otroligt trevligt först ute vid tylösand. god mat och trevliga människor vid bordet sedan dans.. sedan blev det efterfest till efterfesten där vi dansade vilt hela natten.. de stängde fyra då vi begav oss mot skolan, i våra högklackade skor. När vi väl kom till skolan efter drygt en timme blev det frukost och sedan började vi dricka ännu mera efter att några hade varit och handlat.. skolan öppnade sju då vi gick in och la oss på övervåningen på sofforna, klockan tio kom malins pojkvän och hämtade oss och jag fick äntligen komma hem efter en lång natt.. kommer aldrig glömma det.. Halsen var förstörd, ni som pratat med mig vet, att jag kunde varken prata eller knappt viska. men det var värt det. min chef ringde mig på patriks hill och frågade om jafg hade haft trevligt och tyckte att jag skulle lägga mig och sova och vila ut så att rösten var bra innan jag börjar jobba..

Igår var det camp sannarp, alla skolorna campade bakom sannarps skolan. vi drack, satt i brassestolar, sjöng studentsånger och frös, det var svinit kallt. slutade med att det blev en jävla massa bråk, den strulade med den ena och den andra strulade med den. bråk och slagsmål och framåt tre drog jag mig hemåt till min pojkvän..

imorgon blir det kurs på vallås sjukhem från 08-17 en kurs som ska handla om allt möjligt inom äldreomsorgen. men fyfan kan ni tänka er 9 timmar. det kommer bli tufft, men något jag verkligen måste gå på så det är bara att bita ihop och försöka leva sig in i det..

nu blir det in till duschen eller badet. ta det lugnt och förbereda mig för travet.

kisses and hugs / ems




  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu