tuff morgondag

2011-02-24 22:08:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


veckan har fortsatt hyfsat efter händelsen i helgen och det börjar mer och mer komma tillbaka till det vanliga. pappa var snäll och följde med och köpte en ny och fin dator till mig. kanon nöjd!

Imorgon blir en tuff dag med begravning för farmor, allt börjar 14.30 och innan dess blir det göra sig iordning till max och vara så vacker som möjligt för henne. träffa hela släkten och prata massa minnen kommer bli otroligt skönt och riktigt lättad att även mamma kommer vara där. sedan blir det jobb över natten och resten av helgen blir umgås med kusinerna som är på besök. skönt att veta att även dom är här under denna tunga tid!

även umgåtts med kära kusin ikväll hos niklas, syster var även med och det bjöds på pannkakor sedan ett parti fyrmannavist. jag och ulrika är oslagbara som vanligt och 2-0 till oss!

saknar min carro massor och hoppas vi kan ses så snart som möjligt när allt lagt sig och börjat komma iordning. hoppas även att jag och min ronja kan ta en tur med hundarna snart igen!

Puss&Godnatt!

closer to me

2011-02-16 23:14:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu säger jag och mina killar godnatt. blir några vänner 
avsnitt som kommer rulla på datorn så somnar jag gott sen. puss

nu är du märkt på mig för livet farmor

2011-02-16 16:40:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sjukt dålig mobilkamera men här ser ni lite av tatueringen! bättre bild kommer upp inom kort



heart and love

2011-02-14 16:44:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


alla hjärtans dag, tatuerad (bild kommer upp snarast) & träffat carro & johanna. mår faktiskt riktigt bra! nu såg jag att även att min älskade kusin hade blogg, så får väl meddela att jag tänker en hel del på henne & önskar att hon var hos mig!



min älskade, han blir bara större och större!


let me be

2011-02-13 19:42:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag får väl ta nya tag, antar jag, får försöka se framåt!
imorgon ska jag märka dig för livet.

Greta Iris Bergenholtz
19271101 - 20110207

forgive me

2011-02-07 09:58:35 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


varför ska allt hända på samma gång?
sitter hela dagen hos farmor och stöttar!


jag ska aldrig mer...

2011-02-05 15:17:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fyfan. man mår som man förtjänar efter gårdagen! ska ta och bita ihop, snart ta en återställare och ladda för kvällens händelser. bara att köra fullt ut och all in ikväll igen! men kusin och jag hade iallafall super roligt igår och kvällen slutade lyckligt! Snart hoppa in i duschen här hos ulrika sedan blir det att ta bussen vid halv sex till nästa ställe! lever som dagen vore den sista, vet aldrig när den kommer..

just turn back!

2011-02-04 13:03:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


precis hemma efter en lång runda med ronja och våra vildingar. Blev massa springande i snön och slasket och de fick springa av sig ordentligt. jätte mysigt att bara vara ute & gå träffas och prata massor! ikväll ses vi igen hjärtat! Då vi ska på födelsedags/överraskningsfest. tyvärr kan vi inte berätta var och vem, men kommer nog upp massa bilder efteråt! Nu blir det att göra lite lunch sedan förbereda för kvällen!

don't look back in anger

2011-02-03 10:31:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade av att lillkillarna låg på mig och ville gå ut. det var bara att klä på sig och ta en lång runda! blött ute nu så de får båda kläder på sig så inte pälsen blir genomblöt. Har annars hårtorken till hjälp som funkar bra att få dom torra! då får dom godis som belöning för att de är så duktiga!

Nu spelas det lite poker och snart ska jag börja göra iordning här hemma! Jag & Caroline har pratat om att göra vårra efterlängtade texter på under armen! Får se om jag får något svar från tatueraren och se när han har tid så blir det nog snart! Det är ju tyvärr så, blir beroende av skiten! :)

imorgon kommer älskade kusin hit, det blir först födelsedagsfest sedan utgång! Lördagen kommer bestå av pokerspel hos en kompis sedan blir det antagligen utgång även då. beror nog också på hur hård fredagen blir. men roligt ska vi ha iallfall!

leave me right here

2011-02-02 22:07:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


humöret är som det är och inte haft ork till någonting denna veckan. fortfarande inte hittat dig och ovisheten snurrar runt i huvudet. frankrike var bra, men dock väldigt otrevligt folk. ska tillbaka nästa år igen för det var en upplevelse att se trav på ett annat vis än hur det är i Sverige! väldigt speciellt, men väldigt roligt. vann dock inte någonting, inte ett enda lopp. men med mat, dricka och spel så gjorde jag sammanlagt av med 330 Euro. ändå helt okej för ett besök i ett annat land!

Imorgon blir det tvätt & städdag. har nu en till liten bebis bredvid mig. så båda får ligga bredvid mig inatt och sova gott. Syster är på besök och vi tittar på Irene Huss så jag ska gå och göra iordning lite glass till oss! visst är jag en snäll storasyster? Fick en superfin namnbricka till baloo innan av moster johanna! super fint. hon ska få en stor puss nästa gång de träffas!  

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu