morgon promenad i snön

2012-02-17 11:19:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



13 februari

2012-02-13 14:10:59 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


massor med snö men solen skiner och det är underbart väder ute. jag, e & agnes var ute på en lång runda tidigare. var så skönt och naturen var super vacker när solen strålade på den vita snön. blir en lång runda till med agnes innan det blir mörkt. man får ta vara på de få solstunder och sköna promenad dagar som finns.

letar jobb som en idiot, någon som har något att erbjuda?

long time no see

2012-02-07 10:27:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


varit ifrån här ett bra tag. varken haft skrivlust eller tid känns det som. det som hänt sedan sist är december, ja vilket betyder massor med jobb, julafton och nyår. åkt tåg mer än någonsin för att ta mig både upp och ner i landet. sedan har jag varit på andra sidan jordklotet, thailand i tre veckor. nu när e är ledig fram till mars ligger vi hela dagarna och kollar film och myser. självklart går jag mina rundor med min fina agnes och fortfarande en liten hemmafru med städning och tvättning. laga mat får jag faktiskt hjälp med och e gör det mesta när det gäller det. känns skönt att jag kan bli uppassad för en gångs skull. nu i helgen blir det halmstad för att fira fina syster som fyllt 20. 

ja det var väl det intressantaste jag kunde komma fram till just nu. får väl se om skriv suget kommer tillbaka efter detta. återstår att se. men dagens största nyhet är nog att min favoritfilm, dirty dancing har kommit som musical. så nu är det inplanerat för mig och min kusin ett besök i stockholm i mars. för detta går ju verkligen inte att missa. :)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu