you raise me up

2009-03-29 03:46:41 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


robin, älskling, tre ord
I love you


cam över atlanten.

2009-03-29 01:43:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hos robin och ser på film, klockan är tjugo i två och jag är
inte det minsta trött, sitter och pratar med min älskling genom
cam till USA. har mycket att prata om du och jag. så blir nog
en pratfylld natt.. robin kommer väl vid fyra någon gång
så kanske sitta uppe och vänta på honom? återstår och se..

ishockey och vilda västern

2009-03-28 22:59:23 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis kommit hem från wild west steak house. ätit gott med familjen och träffade även kusinen med hans kompisar. vilket jäkla roligt gäng, synd bara ( för en gångs skull ) dricker inte jag och festar inte denna helgen så det var bäst att dra sig hemmåt. Dagen har annars bestått av att umgås med robin och sedan kom sara hit för att hjälpa mig hejja fram mitt älskade lag. HV71. Idag blev dom klara för final, mot färjestad. den första  matchen spelas på onsdag och då ska jag & bobby upp till jönköping och skrika halsen av oss, det enda negativa är att vi hejjar på ett varsitt lag så ska bli intressant och se hur den bilresan slutar men fyfan vad roligt det ska bli.

Älsklings bästis, att du ska skriva på engelska tycker jag låter kanon. kan även dina nya vänner i USA gå in och läsa hur du tycker det är där och hur du trivs. dessutom tränar du på din engelska och det är super bra! Önskar du var här just nu  men är så glad att du trivs och då ska du stanna och ha kul. Lev livet och tänk på mig ibland bara! =)

Nu ska jag lägga mig ner och vara aktiv i fotbollen. Portugal - Sverige. har varit lite halv social mot tv:n just nu för har svarat på lite mail och bloggat. men nu ska jag vara mer aktiv och heja på sverige, gör ni första målet?

Sov gott!


slår ut dom en & en

2009-03-27 15:44:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter just nu hemma hos älsklingen och vi ser på tv och myser. ska snart åka hem och duscha och byta kläder för att sedan senare ikväll spela poker turnering på söder. förhoppningsvis så blir vi 30 stycken och fullt då är det alltid roligt. men som vanlig är det bara jag & malin som är tjejer. men men.. det går. vi slår ut dom en efter en.

Veckan har gått otroligt snabbt och nu är det redan helg. om två månader är det bal och om två och en halv månad är det dags för studenten. det enda vi väntar på är våra studentsaker som kommit till skolan, men har ännu inte fått dom.. hörde fån någonstans att det ska vänta tills alla beställningar kommit! Går så otroligt snabbt allting så vet inte riktigt vad tiden tar vägen. Nu ska jag packa ner datorn och mysa vidare med min pojkvän.

kusin / johanna. det är mycket som händer nu men orkar inte svara på bloggen.
får ta och prata om det när jag kommer upp till påsk. då har vi all tid i världen!

mitt älskade lag, idag avgör vi!

2009-03-26 14:40:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


som sagt. mitt älskade ishockey lag vann igår med 1-6 borta i göteborg, Frölunda spelade hemma men förlorade mot mitt lag! Nu står det 2-2 i matcher och vinner hv idag blir jag överlycklig men det är en väldigt viktig match för vinner dom idag tror jag att dom avgör hemma på lördag! :) Gud, är så peppad och blir nog att åka till bobby och se matchen eftersom ingen har kanal nio!

Du har fortfarande inte ringt och sagt förlåt.. ingen skam i kroppen tydligen!
Åker jag dit drar jag ner dig med mig.. remember that!

du?!

2009-03-26 07:42:27 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


du, du, du. jag skulle inte ens vilja se dig i ögonen om jag såg dig just nu. hur fan kan man göra så mot ens kompis. ens kompis som varit snäll och bjudit hem dig, stöttat dig till 100 % alltid och lånat ut massa saker. men vad gör du mot mig? jo, du pissar mig rätt i ansiktet precis som jag inte betydde ett skit och drar in mig i dina problem.. fyfan säger jag bara. jag har tillräckligt hemma och det borde du veta. din ursäkt är " jag gjorde allt jag kunde?!" jo men visst.. hur fan kunde det gå så här då.. blir så jävla besviken och ledsen.. har fått "erbjudande" av pappa att flytta, han vill inte ha mig här längre pga. av detta. och det är du! åhhhh.. ser jag dig så vet jag inte vad jag gör seriöst.. det gör så jävla ont just nu...

Idag hejar vi på Halmstad

2009-03-25 09:21:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter i skolan just nu med en 4 timmars lektion och det suger. vi är en grupp och två i gruppen har inte gjort ett skit... hur fan ska man kunna göra ett arbete tillsammans och två stycken har inte gjort någonting, vi funderar starkt på att sparka ut båda två och göra det själv. Magen är sämre idag och sitter och lider i skolan funderar på att gå hem efter lunch och lägga mig och sova för hatar allt detta jävla skiten. Sedan ikväll så är det hockey. Halmstad Hockey ska kvala in och vi ska skrika och heja tills vi blir hesa! :) fortsätta jobba med arbetet och hjälpa ida nu som behöver lite hjälp. min julanta verkar trivas som fisken i vattnet i USA, är så glad för din skull älskling..

time get us together

2009-03-24 22:07:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det blev ingen stranden idag med baby. direkt vi hade börjat gå utanför dörren och skulle vandra ner mot stranden började värsta snö stormen så det blev att vi gick hem till robin istället och såg på film.. min mage har ändå varit helt knas idag, värker hela jävla tiden och känns som jag håller på att åka på en maginfluensa. får se hur det blir imorgon.. ikväll har jag bara legat framför tv:n tittar på den rätte för rosing & min hugo är i final, =) även tittat på desperate housewifes och nu är det old christine. nu ska jag lägga mig framför tv:n och sedan försöka sova. upp tidigt till skolan imorgon från åtta till fem och förhoppningsvis kommer robin snart och sover med mig eller så sover han hemma, återstår och ser vad som händer i natt! :)

dags att nana kudden / ems


smärta på hög nivå.

2009-03-24 10:22:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade av att solen strålar in och inser snabbt att jag försovit mig till skolan, magen värker så det går inte att förklara,  kanske besöka en doktor vore ju inte fel?! mitt hjärta har nu kommit fram och varit så orolig att något gått fel men nu har hon skrivit ett inlägg och lättnaden sjönk men saknar ändå hennes närhet här, mitt hjärta, min andra halva, min julanta. Studenten snart och är super taggad både till det och balen. men.. men.. vad händer efteråt? vadfan gör vi när skolan är slut? har börjat tänka på det nu.. finns inga lediga jobb, inga pengar att tjäna, inga lediga lägenheter knappt. gud, bara tanken gör mig nervös.. känns så overkligt att om 3 månader är vi så kallade vuxna då ska vi ut och jobba heltid och tjäna egna pengar. men kan inte förstå det, eller verkligen inte jag iallfall..

idag blir det sommarkänsla för min del så har tagit på mig mina äkligt fula gula jeans med ett vitt linne sedan solbrillor till det. super bra.. för jag och min robin ska till stranden idag. gå och titta och bara njuta av att sommaren är på väg! =)


du kommer äga USA med stormsteg!

2009-03-22 22:10:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fyra åker vi från halmstad. senast klockan sex ska du vara in checkad. ett år iväg, ett år från mig. gud älskling. kommer sakna dig så otroligt. Så nu sitter vi i julantas soffa och ser på film, äter godis, dricker smoothies och skrattar. gud, du är underbarast hjärtat. jag och johanna har bestämt oss för att inte gå och lägga oss, för då kommer vi inte upp när vi ska iväg. så vi får sova i bilen istället... men det blir nog roligt det med. ska maila dig varenda dag så att du vet exakt vad jag gör och att jag vet exakt vad du gör. jag ska med till flygplatsen för imorgon är vi lediga från skolan. så himla skönt.,.
efter vi har lämnat av vår älskade ängel åker vi tillbaka till halmstad och då åker jag hem till min robin...

nu ska jag fortsätta se film och beck förhoppnings vis. men johanna vill se i hennes skor. kanske ska låta henne bestämma, hennes hus, hennes sista dag? eller, jag älskar ju beck?! får väl bråka om fjärrkontrollen! :P

ciao / ems


jag gör detta för mitt hjärta

2009-03-21 12:48:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jag har lovat mitt hjärta att börja skriva bloggen oftare nu, bara för hennes skull. för imorgon åker hon, iväg ett år och  samlar kunskap. gud, min bästa vän. nu ser vi verkligen hur stark vår vänskap är för när du kommer tillbaka kommer vi har starkare vänskap än någonsin. du kommer ha så fruktansvärt kul och jag är kvar här när du kommer hem. då ska vi ha 40 års kalas och en återföreningsträff kan man ju säga. förlåt för att jag ignorerat dig. men vet inte hur jag ska tackla detta, vet inte vad jag ska säga för att jag vill inte att du ska se mig gråta. vill inte att du ska känna dig dålig för att du ska iväg. Ska vara ärlig och säga att det kommer göra så fruktansvärt ont nu när du lämnar mig. men på samma sätt kommer du ha så otroligt roligt att du inte kan ana. jag finns här. och det gör ont.. men det blir bättre. När du är i USA så tänk bara att om ett år får jag se min bästa vän igen. om ett år finns hon där på flygplatsen, ( förhoppningsvis med körkort) och tar emot mig. för det kommer jag göra snuttan. ska vara den första som ser dig när du kommer hem plus att du ska köpa massa fina vackra skor och klänningar till mig! :) sedan om jag har fått ihop pengar och liknande kommer jag till dig efter sommaren. gud älskling det går inte att förklara i ord hur mycket du betyder. du är min allra bästa vän nu och föralltid. / ems


melodifestival fiasko

2009-03-15 10:22:53 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


hur tänker detta jävla folket i sverige. Blir så fruktansvärt förbannad. måns Zelmerlöv, EMD, Agnes var favoriter. men vem blir etta och två? jo, någon kvinna som sjunger desperat snälla snälla kommer tvåa och den som vinner är en operasjungande diva med platina blondt hår? hur fan tänker ni? vill ni skicka henne till eurovision? är det den låten ni vill höra på radion dagligen? NEJ!!!! fyfan... jag förstår inte ett skit om hur folk tänker ibland seriöst. ett kort men argt inlägg!

ursäkta avbrottet

2009-03-03 13:26:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bloggen ligger på hyllan förtillfället. kommer tillbaka inom en snarast tid...

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu