pepparkaksbakande med farmor

2009-11-29 12:17:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter just nu hemma blev väckt runt elva tiden av att farmor var och hälsade på och att vi skulle äta frukost. varken magen eller huvudet är som det ska idag men det blir väl bättre med tiden får man hoppas. Nu har vi precia bakat pepparkakor med hemmagjord pepparkaksdeg, mums! och farmor hjälpte till så duktig.. skönt att hon börjar komma tillbaka mer och mer!

Vill bara tacka mina kära vänner för en underbar dag igår och får göras om snart.
Ikväll blir det bingo och förhoppningsvis med min carro <3

Nu börjar julen på riktigt, första advent och mys med bak och julpynt!

Barnvakt

2009-11-27 17:57:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag ska jag vara barnvakt.. eller hundvakt. Eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jessica ska ut så ska jag passa hennes hund. Det blir idoltittande och hundkelande. och sedan blir det att möta jessica inatt då hon dansat av sig och antagligen lite berusad. haha.. barndomsvän, skönt att börjat prata igen Jessica! :)

nu har moster kommit på besök i Halmstad så blir att beställa pizza och sitta och prata med henne!

så hemskt ledsen

2009-11-27 12:30:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


förlåt min älskade caroline, skulle möta henne i stan idag vid tio men försov mig och när jag vaknade var klockan kvart över elva. måste stängt av klockan i sömnen eller något. verkligen förlåt.. sabba allting. Därför blev det ingen arbetsförmedlingen idag och ingen tripp till stan, alltså ligger jag fortfarande kvar i sängen och ser på tv.. kanske dags att gå upp, lägga sig i ett bad och göra sig iordning för dagen?

Sedan vet jag inte hur det blir ikväll, är sugen på utgång men ska till ullared sju imorgon.. ingen bra kombination. Får prata med folket och se vad som händer så återstår det och se!

snuskigt att äta i Halmstad

2009-11-26 23:16:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har just legat och tittat på kniven mot strupen på tv3. Förstår seriöst inte hur man kan ställa upp i något sådant. Chateu Launge, den äckligaste restaurangen i Halmstad. Det är fan pinsamt. Skämmer ju ut hela Halmstad & jag kommer aldrig gå dit och äta även fast det blivigt bättre... Niklas gick i min klass tidigare och bättre än så trodde man ju att han kunde. Kunna se när mat gå ut och hur det luktar och smakar det är det första man får lära sig.. nejfy..

Imorgon blir det arbetsförmedlingen tidigt med carro och sedan försöka skriva in mig i skolan nu, har inget annat val längre. Inga pengar kommer in på kontot och det är den enda utvägen, tyvärr och säga det för hatar att plugga men har inga val längre.. det finns inga jobb och det suger..

Förhoppningsvis på lördag får robin nyckeln till lägenheten då blir det flytta in och göra det så bra som möjligt och sedan kommer jag antagligen vara där rätt mycket så blir att jag får flytta över lite dit jag också. På lördag blir det även ullared med mamma tidigt på morgonen ska åka härifrån vid sju, liksom är det normalt? klockan sju en lördag? men vad gör man inte för mamsen. Sedan på Söndag är det första advent. ska se om jag kan få med robin till stan alltid mysigt att gå där och titta på allt folk och känna julkänslan.

Nu ropar robin och sängen för mig och därför blir det God Natt!



long time no see, jag bjuder på den


min bästa vän!

2009-11-22 12:34:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min bästa vän, min kille, min älskade är borta. Han skulle röntgas men det blev komplikationer och han kunde inte andas själv. Han fick en tub genom halsen men det blev infekterat och han fick lunginflammation så de bestämde att det bästa vore att han fick sova vidare i himlen. Har passat honom i över fyra år och vi var närmare än någonsin. ett stort hål från min favorit kille, börje! <3




 

vila i frid, du älskade och sova. nu får du sova vidare där uppe. rip.


little time

2009-11-09 22:39:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis tagit ett stort varmt bad och nu ligger jag och söker jobb på arbetsförmedlingen. Jag måste ha något att göra nu om dagarna för orkar inte bara sitta hemma. Vill ha något att göra och tjäna pengar vore ju också ett plus för ekonomnin är inte på plus sidan just nu..

elvis är min nya idol, aldrig gillat hans musik tidigare speciellt mycket men när tove sjöng elvis in the ghetto i idol så blev jag förälskad i den låten och det är den som spelas just nu i mina högtalare!

Snart kommer älsklingen hit då ska vi se film och mysa och sedan imorgon blir det in till stan och söka jobb på dagen och sedan ner till malmö med far framåt eftermiddagen!

dresses for success

2009-11-07 17:47:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ikväll blir det middag på wild west för far eftersom det är fars dag imorgon och senare blir det förhoppningsvis utgång med min ronja. om det nu finns någon som ens är intresserad att sitta med henne tills jag kommer. blö, suger verkligen. alla ska vara hemma eller inte vill. men det är ju lördag?!

sitter just nu och pratar med mitt hjärta på msn och vi pratar bra planer? eller vad säger du julanta? om du bara kunde komma hem och finnas här med mig. bredvid mig, föralltid!

Farmor har hamnat på tillfället boende nu och om ungefär en månad kommer hon kommer till ett äldreboende antingen för dementa eller bara för äldre. min älskade farmor. glad för den tiden vi haft tillsammans även om du inte kommer ihåg mer nu!

nu ska jag försöka ta reda på om det blir dans hela natten lång eller om sängen väntar efter middagen?

trying to find right way in the life

2009-11-06 15:40:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jag försöker och försöker.. men vet inte vad jag ska göra längre. vet inte vad jag vill.. vill jag åka iväg och jobba, tjäna pengar och försöka komma bort från halmstad eller stanna kvar här utan jobb eller någonting fast med mina vänner, min familj och min pojkvän, allt känns oroligt i kroppen och jag vet verkligen inte längre.. jag känner en sak men ska jag lyssna på den eller fortsätta leta efter svar!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu