let it be good

2011-03-30 13:55:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I thought my problems would just disappear
And all my pain would be in yesterday

But I finally know what to do
I must quit, I must quit you


I remember the sound

2011-03-28 10:35:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


måndag, vaknade upp med ett leende på läpparna över att syster redan kommit på besök och tagit hand om mina djur! så kunde jag sova några timmar till :) idag blir det städning som gäller efter helgen och ikväll blir det trav med familjen! en bra vårdag!


torsdagskväll

2011-03-24 19:32:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger i soffan och kollar tv, precis lagat mat och varit ute med baloo! snart börjar en pokerturnering som jag ska spela och sedan tittar jag på landskampen på tv när det är sista avsnittet för säsongen. heja sverige! blir en tidig kväll och ladda inför morgondagen! :)


leave me with u

2011-03-24 15:23:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag blir det en lugn dag. skulle fikat med carro men kom upp lite andra saker emellan som jag är färdig med och hoppas att det blir en fika senare i eftermiddag/kväll! annars blir det städa upp och kanske kan få in en tvätt tid senare! imorgon är det fredag vilket betyder helg men tyvärr jobb för mig. som sagt, man ska väl vara glad att man får in pengar men hela helgen går åt. så får försöka få in någon tid med mina närmaste på söndag!

nu fortsätter oc på kanal5. överlycklig att de börjat visa reprisen på det. Har även laddat hem säsongerna av vänner. alltid sett det på internet innan men nu finns dom på min dator, överlycklig. sambo som hjälpt mig!


tidig väckning

2011-03-21 09:19:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


blev precis väckt av far! sjukt trött.. upp och göra lite frukost sedan blir det jobb med honom & ikväll blir det trav då även kusin ska komma på besök, baloo följer också med! mys!

torsdagen 17 / 3

2011-03-17 18:26:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


snön är här igen för ni som inte märkt det, som sagt direkt när man tar på sig vårskorna/vårjackan så börjar det jävla med snöa! vadfan? mitten på mars, vill ha vår nu, vill längta och se fram emot sommaren. de där vårdagarna när man sitter i sin tunna jackan när precis vårsolen kommit fram, var är den? nej, istället så snöar det och jag fryser!

Kvällen kommer bli lugn och morgondagen likaså, sedan på lördag blir det malmö! casino & trav och sedan så stannar vi över till söndagen! kommer bli grymt roligt och verkligen taggad. ska försöka få in de stora summorna, det hade iallafall varit något! sedan blir det jobb med far på söndagen! :)

Idag har jag varit med min såkallade sambo! varit i stan hon, jag och våran älskade bebis! Sedan blev det en tripp till far och sedan åt vi en pizza innan hemgång! mys!



puss på er!


show me, please

2011-03-16 23:09:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är här, ser möjligheterna mer och mer, men är det på samma vis?
vill så gärna fråga dig, men rädd för fel svar eller att du avskärmar mig
helt och det blir som förut, det vill jag inte. jag tillhör... dig.

youandme

2011-03-08 15:38:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


tisdag, jobb, sjukt seg efter helgen fortfarande, vad fan drack vi?! pratat med johanna som nu äntligen flyttat hemifrån och på söndag blir det middag mys och övernattning! prata massor, bara du&jag, tror vi behöver det som sagt, vi har nog ganska mkt att prata om!

träffade min ronja igår på travet, hon var lika överlycklig att jobba som vanligt, speciellt när det knappt är något folk och ingenting händer, ussch! tur du har mig att prata med hjärtat!

nu blir det städning. puhh, men tur man får betalt iaf :)


coming home

2011-03-07 10:22:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


måndag morgon betyder ny vecka och nya utmaningar. trodde våren var på väg när solen sken i både lördags & söndags men idag är det lika molnigt som vanligt och enligt vädret ska det till och med bli snö i veckan! åh, jag vill att våren ska komma nu!

helgen är jag kanon nöjd med och fredags var jätte mysig och dansade natten lång även fast det hände lite händelser under kvällen är jag ändå super glad. carro, det får göras om snart, även fast vi kom ifrån varandra på slutet!! och när kvällen var slut var det jag och kusin som gick hem tsm! det är inte dåligt det! :)

snart hoppas jag på att syster ska komma hit och göra mig sällskap, själv ska jag ta en cigg och ska försöka vakna till!

ett morgon collage, ny vaken, osminkad. den naturliga vägen!


always be there

2011-03-04 09:23:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kusin har varit här hela veckan och ska vara här hela helgen vilket innebär utgång i massor. idag blir det laga middag ihop dricka, spela lite kort sedan utgång och dansa hela natten lång. imorgon blir det först jobb & poker på klubben och sedan en lugn utgång har vi bestämt, men vi vet även hur det kan sluta!

Först och främst blir det begravning med syster för en gammal klasskamrat! kommer kännas tungt! men hon säger att hon vill ha mitt stöd så det är bara att bita ihop och finnas där!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu