falling without wings

2008-08-31 23:30:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fest igår riktigt jävla roligt... firade tess som har fyllt 20.  bilder kommer upp imorgon... bakis som ett as hela dagen och sovit med baby och  vaknade vid sex. sitter och tittar på spiderman nu och ska alldeles strax lägga mig, ett kort inlägg skriver mer imorgon. god natt gott folk!

in mot staden med julanta.

2008-08-29 12:23:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ska alldeles strax hoppa på bussen mot stan och ta en snabbfika innan hon ska börja jobba sedan blir det att gå och hälsa på sarus på hennes jobb.. kanske blir något nytt inköp i stan med, vem vet..

hej brunett.

2008-08-29 11:07:25 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


det är så sant som det är sagt, brunett och långt hår igen. vad tycker ni?


hatar hela jävla halmstad.

2008-08-28 17:20:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ta det inte personligt. men lånade lillsyrrans moped i morse. så man kan sova lite längre på dagarna. ställer den på stures gymnasiums parkering. när jag ska hämta den efter jag slutar innan fyra så är den borta? snodd!! hatar hela jävla halmstad och hur folk tänker. hur kan man sno en moped som är låst och allt på en skola? på en skola där det går flera hundra människor. jag blir så fruktansvärt arg och fick värsta utskällningen av pappa. den enda som förstår är lillasyster och det är ändå hennes moped. hon är den enda som förstår att det inte är mitt fel!! åhhh.. alla jävla tjuvar och skit gå och dö. försvinn från mitt liv från allas liv. ni gör bara problem!

iallfall, blev ingen blogg uppdatering senare igår. var i stan och köpte tre nya fiskar till pappa och hans akvarium för övrigt  så älskar min pappa dom. hans små bebisar. sedan åkte jag hem.. sedan låg jag och tittade på tv tills jag åkte jag och färgade mitt hår och förlängde det. så nu är jag brunhårig och har långt hår! =) känns otroligt skönt faktiskt!! sydde in . gjort det förut och då höll det i ett halv år! får se hur länge jag vill ha kvar det nu!

nu jobbar jag och har bara tre timmar kvar. och eftersom jag inte har något sätt att komma hem får det börja bli buss igen, och det suger riktigt riktigt hårt! skriver nog något inlägg senare eller när jag kommit hem. då nu även ska få bildbevis på mitt hår!! ha en bra dag!

rusning till skolan

2008-08-27 11:16:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


lämnar ett snabbt inlägg när jag alldeles strax ska hoppa på cykeln och cykla till skolan. bloggar när jag kommer hem senare. slutar skolan tre men ska på jobbintervju vid fyra. sedan blir det nog att dra hem till robin som är på begravning nu för hans gammel farfar har dött. så han behöver mig idag skrev han innan. så ska nog åka dit och trösta honom. men skriver iallfall senare om berättar om hur jobb intervjun gick. nu måste jag sticka...



kofta från gina tricot
bas linne från gina tricot
jeans från replay
tygskor från din sko
skärp från vera & moda
armband egen designad

nyduschad och trött

2008-08-26 22:04:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger i sängen efter att har ätit och legat i ett varmt bad och bubblat i vår bubbelpool i en timme. skulle egentligen gått till madde men mår skit dåligt  & har ont i magen och vill bara lägga mig. så det blir ett snabbt inlägg här fär en nyduschad emelie säger godnatt! =)


jag har varit duktig idag.

2008-08-26 19:03:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det har jag verkligen varit.. om man får säga så om sig själv. köpte en kalender i stan så jag får i ordning på mitt liv, och mest mitt skol liv. så jag vet när jag börjar och slutar i skolan och hålla reda på mina jobb tider. beställde även tio nya körlektioner sonm ska köras nu hela september och om en månad är det uppkörning och förhoppningsvis får jag då mitt älskade körkort. efter jag jobbat så ska jag cykla hem så då blir det lite träning på köpet. hem och äta sedan ut och springa sedan träffa maddis. så det blir en mysig kväll! från och med nu finns inte godis, cola, chips i mitt liv. förutom att jag & sarus åt på mc donalds idag. får väl skylla på att hon & jag var svin hungriga som för övrigt är sant för åt ingen frukost imorse. & jag förstår inte varför jag inte gör det? frukost är det viktigaste målet om dagen.plus att om man ska börja gå ner i vikt så måste man äta regelbundet. emelie, nu skärper vi oss. nu ska jag börja stänga ner affären! skriver ett litet inlägg senare om min kväll med maddis!


antagligen jobb på harrys! :D

2008-08-26 18:12:33 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


fick ett samtal innan där jag blev erbjuden serveringsjobb på harrys!!! ska faktiskt bli jätte intressant. känner att jag knappt har tid till det. men ska jobba där ett tag och se hur det är så får vi se hur det känns. men det är ju detta jag utbildar mig till så förhoppningsvis ska det nog gå bra :) wiii. är jätte förhoppningsfull hoppas det går lika bra imorgon :D önska mig lycka till!!

bloggas från jobbet.

2008-08-26 16:41:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis börjat jobba innan dess har jag varit hos doktorn och allt var som det skulle, tack & lov. sedan gick jag och sarus runt i stan och hittade en underbar kofta. så jag var tvungen att köpa den. den är otroligt skön och känner verkligen höstkänsla! jobba här till åtta ikväll sedan hem och ta det lugnt. sedan börja elva imorgon till skolan. ganska skönt...

vill bara säga att jag saknar min julana.
vi var i princip varje dag i somras och
nu har vi inte setts på flera veckor.
saknar dig så det gör ont bästa vän!



hemma idag med.

2008-08-26 10:15:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ska till doktorn idag vid ett. vill inte gå in på vad det gäller ännu förrens jag är säker. men är lite orolig. ska in med sarus först och ta en fika som sedan ska följa med mig. efter det blir det jobb. känns så jävla dåligt att den riktiga första dagen i skolan är idag och så är man inte där. men måste få ording på var det är för fel. och hoppas jag får svaret på det idag... meddelar er allt var det handlar om när jag är säker och vet vad det är... bloggar senare på jobbet. nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

pirates of the carabien.

2008-08-25 22:17:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis kommit hem till baby från travet som för övrigt gick skit. förlorade bara massa pengar. så nu sitter vi och tittar på min favoritfilm istället. pirates med johnny depp så jävla bra och rolig är den. det är den bästa triologin som finns! nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss och mysa och jag ska gå och lägga mig tidigt idag för är riktigt trött. för ska hinna med massa saker imorgon då måste jag vara pigg och glad. jag ska hinna med att köpa en nya kalender, åka till frisören och färga mitt hår (nu blir det brunt som gäller) gå till skolan vid halv tolv, börja jobba klockan fyra. blir nog ingen blogg uppdatering förrens jag börjar jobba imorgon. då ska jag berätta hur morgon dagen gått till. nu ska jag & baby lägga oss. god natt mina kära läsare!


redo för travet

2008-08-25 17:46:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nyduschad, påklädd och på bra humör. nu är det dags för trav! :)




- jeans vila (lånat av sarus)
- tunika, gina tricot
- jacka, gina tricot
- armband & halsband
egen designad

nu har min börje lämnat mig.

2008-08-25 16:06:05 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


han åkte precis härifrån fick faktiskt en liten
tår i ögat, min älskade prins...

style by stars

2008-08-25 16:04:52 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger hemma i sängen och har ingenting att göra. så bestämde mig för att nätshoppa lite. så beställde två klänningar från style by stars. två ur gulliga klänningar som snart kommer till min brevlåda och kommer hänga i min garderob :)


fika med sarus

2008-08-25 14:13:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


efter mitt förra inlägg ringer sarus om jag vill in till stan med henne och ta en fika för hon har håltimma. självklart. jag & börje skyndar oss mot bussen och träffas i stan. vi tog en fika på espresso house och snackar skit. sedan kommer tim förbi och sitter en liten stund, han åker till norge idag så vi satt och pratade massor om våra förhållande och hur bra vi hade det. jag vill med till norge och jobba, jag vill inte gå i skolan. om jag bara hde varit ett år äldre och tog studenten förra året så hade jag kunnat jobba. tro mig, jag vet vad jag pratat om. jobbat sedan jag var 14 år i pappas butik nu vill jag ut i arbetslivet på riktigt. nej, nu ska jag ta och lägga mig en timme och sedan blir det duschen för att sedan göra mig i ordning för kvällen..

ny skolvecka

2008-08-25 10:32:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


slappade bara i gårdagen därför det inte blev något inlägg. tack nathalie och sarus från i lördags. riktigt jävla roligt hade vi på dansgolvet. naturligtvis vad jag glad för de andra med. men speciellt glad att ni var med ;) har precis gått upp ingen skola för mig idag. nu är det en ny skolvecka med plugg och jobb och sedan på fredag är det helg igen. då blir det antagligen utgång och på lördag ska jag med till väla med nathalie, daniela och caisa som ska köra :) ska bli riktigt mysigt. blir shoppade och fika stunder på en hög nivå. en riktigt tjejdag!!!

ikväll blir det trav för min del. var riktigt längsedan jag var på det och ikväll bjuder pappa oss på resturangen! =) har ändrat mitt arbetschema nu så från och med nu så är jag ledig på måndagar. i november får jag helt andra arbets tider. då är jag ledig varannan lördag på kvällen. för då jobba jag bara fram till två. så himla skönt! =)

nu ska jag ut och gå med lillkillen som fortfarande är hos mig! min lilla börje..

find my way to you.

2008-08-23 19:29:53 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


om en halvtimme stänger jag äntligen affären efter jobbande sedan klockan halv åtta imorse. hem och fixa mig och sedan kommer folket. ska bli en trevlig kväll. och i natt då gäller det. dansa, dansa bort alla bekymmer och bara njuta! bilder och annat kommer tas ikväll som kommer upp imorgon! =)

min nya snygga header.

2008-08-23 15:35:34 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


min älskade nathalie har hjälp mig med min blogg. och titta så snygg den blev. men fina blommor och bilder och hela köret! hon är så duktig så. och tack för hjälpen ska hon få ett armband så hon är snygg när vi går ut och festar ikväll. =)

blir på så dåligt humör.

2008-08-23 14:26:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det regnar, det blåser, det är kallt. det gör mig på så fruktansvärt dåligt humör. idag har vi planerat att vi ska ut. vi ska ut och dansa och ha kul. men då är det sådant dåligt väder. vill det ska vara sol och varmt så man kan gå i linne och shorts eller kjol igen. men sommaren är över bara att inse, även om det knappt var någon.

ikväll blir det lite för fest hemma hos mig med dom närmaste och sedan blir det ut och dansa! dansa bort alla bekymmer och bara ha riktigt roligt. jobbar som sagt fortfarande till åtta ikväll men efter det blir det direkt att hoppa på cykeln hem.

just det, jag & julanta ska börja träna nu. jag tjuvfuskade lite. ska egentligen börja imorgon på gymmet. jag ska byta gym till julantas så att vi kan pressa varandra. så därför vi ska börja imorgon. men tog cykeln idag och man märker verkligen att man inte har någon kondition kvar. men det ska komma tillbaka och vi ska lyckas med vårt mål!

tvivel

2008-08-23 10:06:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


men vi klarara allt du&jag.
vet inte vad jag skulle gjort utan dig...

mina armband har kommit :D

2008-08-22 20:50:08 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har mina armband kommit och nu har jag börjat göra dom. här är några smakprov på dom jag gjort idag. hör av er om ni skulle vilja vara inresserade! :) wiiii.. detta är så kul! jag lovar er, det blir riktigt snyggt!!



nu är det natten

2008-08-21 22:20:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


blir ett kort inlägg denna kväll. vi ligger och tittar tv jag & baby och jag stör honom med att ta några enkla foton så ni får se min älskling! här är en bild på hans rakade hår. lovade en bild för längesedan. & så här ser det ut! robin persson älskar dig min hjälte!!



brunhårig snart.

2008-08-21 13:14:28 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


ett snabbt inlägg där jag vill berätta att idag blir det färgning av håret. dags att bli mörk igen. jag kommer in i sådana perioder där jag vill ha blondt. men nu är det för mycket. så nu är det dags att bli mörk igen! det klassiska mörka. tror jag ska vara mörkhårig. det är nog bäst så! :) eller vad tycker ni mina kära läsare? alla ska vara blonda, alla tycker det i princip. men jag passar tamefan bättre i mörkt tror jag. vet inte. osäker.. hahah.. får se innan kvällen är slut vad jag har bestämt mig för.. kisses.

det är inte så farligt som man tror,.

2008-08-21 12:52:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


skolan gick rätt bra, är inte så farligt. men dock så har det inte börjat på riktigt ännu. men det är sådan som livets gång är alla har gått i skola och alla har klarat det och det ska jag med!! jag ska klara det. rycka tag mig i kragen och stå ut...


ett par ord till min älskade nathalie!
det löser sig gumman, vet precis hur det känns och det gör så
fruktansvärt ont, känns som om en del från kroppen försvunnit
känns som att hela hjärtat krossas och ligger i bitar i kroppen
känns som att man inte vill leva mer. men tror mig, det löser
sig, det blir bättre, du kommer le snart igen. jag finns här älskling!
älskar dig / Emelie

old sommer long.

2008-08-21 07:34:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


då var man skolelev igen, tillbaka till skolan.. fan...

han ska fan få lida.

2008-08-20 22:33:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


älsko, imorgon konfrenterar vi honom. imorgon ska vi få han lida.
vi trycker in han i ett hörn för han ska fan inte kunna bestämma
mer. du ska inte få känna så här mer. finns här. love you nathalie

tillbaka till helvetet imorgon.

2008-08-20 22:17:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


imorgon gäller det, tillbaka till skolan och tillbaka till skolbänken. som tur är så har jag fått min APU i början och går då inte i skolan på lite mer än 2 månader. det känns faktiskt bra, bättre att ta det nu i början än i vår då man redan har gått i skolan en termin. men ska bita i det sura äpplet och klara detta året för i slutet är det min tur att skrika.
bowling och nitendo wii är vad dagen har gått till. spelat med kusin och lillasyster. jag vann bowlingen!! nu ska jag och älskling lägga oss och se sverige som just nu spelar landskamp mot frankrike och det står 1-1. heja heja sverige!!
sedan blir det nana kudden och ställa klockan på sju imorgon. nu är det dags att ställa klockorna igen. fy fan. vill inte.. jobbar hellre än att sitta i den jääävla skolan. eller vad tycker ni? sov gott mina kära läsare!!

körning på hög nivå.

2008-08-20 14:49:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


alldeles strax ska jag bege mig till kör skolan för en körlektion. inte kört på cirka två veckor så det får bli som det blir. sedan blir det att bege mig snabbt hem igen för att titta mera på OS. kanske blir bowling med kusin och syster idag? vi ska iallfall se om det finns några lediga tider. har inte så mycket skrivlust just nu förtillfället är trött och imorgon börjar skolan gör inte saken bättre, sovit riktigt illa i natt och mår psykiskt inte bra. får se om jag har mer skrivlust senare..

klockan är natten och jag kan ej sova.

2008-08-20 00:31:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är halv ett. babu ligger och sover bredvid mig men jag kan inte. jävligt mycket som snurrar runt i min skalle förtillfället, skolan börjar imorgon torsdag, lönen knappt kvar. massa privata saker som inte kommit ännu och vissa saker går bara inte som man vill.. är svin trött och vill verkligen sova. men det går fan inte.. gaaah. tänker bara på helgen. fyfasen vad roligt det ska bli!! nu ska jag se om det finns något att nätshoppa. kanske kan få mig att somna och drömma sött? vem vet..

i helgen gäller det nathalie

2008-08-19 18:38:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


då ska vi ut och ha kul. tänka på allt det roliga i livet och vi ska dricka och dansa hela
natten lång. strunta i alla andra och bara leva livet. du betyder otroligt gumman jag
stöttar dig till 100 % vad det än gäller. du ligger mig varmt om hjärtat!!


min älsklingspojke kommer i helgen.

2008-08-19 18:33:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


och han ska stanna hela helgen och vi ska kela
och gosa och myspysa hela helgen han & jag
så robin får ligga på andra sidan sängen. HA!!!!
åh mitt hjärta vad roligt det ska bli!



you make me live.

2008-08-19 17:40:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbar och har riktigt tråkigt.. slutar om två och en halv timme. tiden går riktigt segt idag. knappt något att göra och ändå är det rätt fint väder.. skola om två dagar. så imorgon är det den enda lediga dagen. ska fan utnyttja den till max och göra så mycket som möjligt. nu har jag betalt mina saker så hoppas att dom snart kommer hem till mig så jag kan börja med mina armband!! färgning av håret på torsdag. beställde tid igår!!! vet inte riktigt vad jag ska ha. men det vet jag aldrig förrens jag är där ;) vad tycker ni, mörkt eller ljust? ni kan ju kolla på mina tiigare blogginlägg där jag har bilder på mig i mörkt. för är lite osäker.. sitter och tittar runt och funderar. men men.. får se hur det blir. nu blir det lyssna på musik och spela på king.com.

du gör mig lycklig.

2008-08-19 17:06:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


du, bara du gör mig lycklig..


nu eller aldrig

2008-08-19 12:37:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hemma hos mami och väntar på att maten ska bli färdig. skönt när man inte behöver laga maten. igår fick jag dock göra det. slutade jobba vid åtta och åkte till maxi och handlade mat som jag lagade till mig och robin när vi kom hem! sedan blev det myspys i sängen hos mami. sovit här i natt. mamma är hemma från jobbet idag med så vi sitter och pratar och röker konstant. inte bra!!!!! snart ska vi se på friidrott. stefan holm ska hoppa finalen och får hoppas att han vinner. för han är det enda guld hoppet vi har kvar kan man säga!! nu har jag betalt mina smycken och väntar bara på tills dom kommer till min brevlåda. wiiiie. är så förväntansfull. ems heter företaget. när jag fått in tillräckligt med mycket pengar ska jag köpa släta metallbrickor och gravera in ems och sätta på varenda armband. men får vänta och se om det fungera så som jag tänkt mig! =) nu ropar lillasyster att jag ska med ut och ta en cancerpinne. se you loong!!

kallur faller ner

2008-08-18 14:03:56 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter och kollar på OS och en utav sveriges största hopp gick i kras. susanna kallur springer 100 m häck semifinal och kommer inte över med benet och ramlar. hon är ute ur semifinalen och ute ur OS. hon grät så mycket så när man såg henne började man nästan gråta själv. gud vad hemskt. hon har haft så många skador detta året så händer detta! kallur lider med dig. finnkampen snart då ska vi visa vem som är bäst där! annars så sattsar vi på OS om fyra år. du vet att du är bäst!!!!

just like me

2008-08-18 11:28:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


gårdagen orkade jag inte skriva. låg och degade hela dagen sedan kom sara till mig och sedan ringde robins föräldrar och frågade om vi ville med till harrys och äta, & så blev det, robins mamma & pappa, sara och lillasyster. kycklingvingar åt jag, det vanligaste typ. och det var riktigt gott. drack och pratade. ni ska veta vilka olikda diskussioner vi hade. vi hade allt från resa till hur skilda familjer lever. gud, ja. men det var riktigt trevligt. nu har jag precis vaknat hos robin. så åkte hem till mamma som är hemma idag. snart ska jag & lillasyster ut med hundarna en runda sedan åka till affären och hjälpa pappa med lite inhandling till affären. sedan är det dags för mig att jobba vid fyra. jobbar färdigt mina sommarjobbs veckor nu, 6 st närmare bestämt. så nu jobbar jag dom timmarna som jag ska jobba varenda vecka. måndag och tisdag 16-20 och lördag 12-20. nu är det fyra dagar kvar till skolan börjar. ska ge gärnet nu så man kan vara stolt över sig själv om ett år när man tar studenten. gud vad jag längtar. nu blir det käka frulle med syster.


två hjärtan som slutat slå.

2008-08-16 16:14:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hur kan detta hända nu, allt var så bra
orkar inte att du inte förstår att jag inte
gjort ett skit. orkar inte det, hjälp mig, någon?

nu ska jag göra armband!!

2008-08-16 14:00:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag suttit under hela morgonen och velat beställa massa armband. men kom på en idé att jag kan göra dom själv istället. så därför har jag beställt hem massor med berlockar och armkjedjor så att jag kan göra armband och förhoppningsvis sälja om någon vill! lägga ut bilder när jag gjort mitt första armband när jag fått hem sakerna. det ska bli jätte roligt att göra massa armband! tycker verkligen att pilla och knåpa och sånt är jätte kul! =) wiiii!!!!

it can only get better.

2008-08-16 08:20:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbar, det gör ont, trött, vill spy. ta mig härifrån. började jobba halv åtta och mår rent ut sagt bajs. bakfull som ett as och sovit i drygt 3 timmar. vill bara hem till min älskade säng igen men istället ska jag stå här och jobba i 12 & 1/2 timma idag. slutar åtta ikväll så var denna dagen förstörd. visserligen blir det kräftskiva hemma hos papi ikväll med kusiner och vänner. ska bli trevligt och sedan ska det spelas stopp. ska bli super kul! väntat hela veckan. men där emot har jag lovat att följa med ut ikväll.. men fyfan. just nu vill jag bara spy och dö,. för har så fruktansvärt ont i mitt huvud. vill bara lägga mig ner och sova och aldrig vakna upp igen. just nu känns det så.. blööö. iallfall... utgången igår var jävlans trevlig. först för ferre hemma hos mig sedan drog vi till staden och spelade black jack och dansade på dansgolvet. träffade sarah nilsson där inne också, en väldigt trevlig överaskningoch stod och dansade med henne tills hon skulle ta bussen hem :) vill bara säga tack för en underbar kväll igår tjejor. och nathalie. guud, min lilla sötnos. tack för att du följde med igår underbart att vi börjat umgås igen och du förtjänar att ha kul nu!
 

nej, ska nog ta en snabb sovstund i affären mellan kunderna och försöka få bort denna jääävla huvudvärken!


forever and ever.

2008-08-15 19:35:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


snart är det fest. stänger om en halvtimme då börjas det
stan ska bli osäker ikväll ;)

the girl in red.

2008-08-15 17:27:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbar nu och gjort det i snart 1 och 1/2 timma. ganska skönt att bara jobba fyra timmar. tiden går rätt snabbt. sedan blir det hem och ha för ferre och sedan utång med mina älskade tjejor. ska bli super duper mysigt. hoppas att min babu kommer förbi en liten stund också och hälsar på, får se vad kvällen utser. vet iallfall att vi tjejer ska ut och ha super kul. festa sate. jobba hela dagen imorgon med, pappa fick mig att jobba hans passa med. men men.. livet leker för mig förtillfället. allting är jätte bra och det kan inte bli bättre. har en underbar pojkvän, underbara vänner och en underbar familj! nu ska jag fortsätta spela spel på king.com, prova om ni aldrig gjort det. finns hur många spel som helst som är svin roliga! SEDAN IKVÄLL SYNS VI PÅ STAN!



äntligen fredag

2008-08-15 10:57:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade precis av att solen strålar in genom fönstret. gårdagen bestod av mys i min säng tittandes på sex and the city. lillasyster kommer inspringande vid tio och säger att hon ska på disko så får sminka och göra i ordning henne innan hon går ut. ska snart åka in till stan har jag bestämt mig för. ska försöka dra med lillasyster och sedan ta en fika i stan. är så sugen på en chai latte och en varm macka. så ska alldeles strax in och väcka henne. sedan blir det att göra i ordning alla sakerna för kvällen för klockan fyra börjar jag jobba. lite segt men slutar åtta och efter det blir det party med tjejorna. himla skönt! skriver mer senare på jobbet för nu väntar duschen...


vit mjölk i grön förpackning.

2008-08-14 16:40:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbar fortfarande. har 3 och en halv timme kvar så det är lugnt. tiden går rätt fort när man har datorn med sig. har tittat ut massa nya kalendrar och liknande. ska in till stan imorgon och se om jag hittar någon ny och någon ny väska nu till skolan börjar. behöver det om man hoppar in extra och förhoppningsvis får jag jobb på fridolfs när kusinen pratat med chefen. dom som inte vet så är han chefskock där. så förhoppningsvis ska han kunna hjälpa mig behöver erfarenhet nu när jag snart börjar tredje året. och därför så är det alltid bra med en kalender. har bestämt mig för att köpa klänningen nu. den ska höjas med 600 kronor om en månad. men hon sa att jag fick det för det vanliga priset om jag beställde den nu. så det gör jag. för älskar den och tycker den är underbart fin. =)


beroende på rubriken på detta inlägget så var det ett barn som var här inne nyss
och frågade varför det var vit mjölk i grön förpackning. hon tycker att den färgen
som paketen har den färgen borde mjölken ha, visserligen. smart tjej ;)

min älskade mamma

2008-08-14 11:00:24 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara tillägga några ord åt min mamma. Susanne Bergenholtz. älskar dig
precis som du är. finns alltid där för mig och är så frutansvärt glad att vi
kommer varandra så nära igen. / din dotter Emelie



om allt vore så enkelt..

2008-08-14 10:49:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis börjat jobba och är precis nyvaken. lillasyster hämtade mig hos baby vid kvart över tio i morse och började halv. dööds trött och vill bara lägga mig och sova. sova i min underbara säng! nej, nu blir  det att jobba tills klockan åtta ikväll och antagligen kommer det vara tomt på folk i affären för det är värsta stormen ute och regnar lite då och då. plus att typ ingen har pengar!! alla har varit ute på semester i sommar och alla pengar har gått dit. jag själv fick min lön för lite drygt två veckor sedan när jag egentligen skulle fått den nu på fredag. så ni kan ju gissa hur mycket jag har kvar av den? har faktiskt ändå 2000 kronor kvar. men ändå. det suger rätt hårt när det är en hel månad kvar tills nästa! nu ska jag käka lite frulle här i affären och förmedla er en bild på en nyvaken emelie.



min andra halva försvinner

2008-08-13 18:21:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


fick nyss reda på att min bästa vän,
min julanta ska flytta till USA i ett år
vet inte riktigt vad jag ska säga,
det gör ont, kommer sakna dig...

cancerpinne är en farlig vana.

2008-08-13 12:40:15 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hos mammas ex med lillasyster och hans barn som vi passar idag. ganska passande så heter hon också emelie fast hon är 9 år och långt lockigt hår ser ut lite som guldlock!! jag, malin och emelie ska alldeles strax spela wii sedan se på hitta nemo som jag älskar. velat se på den svin länge så fanns den här. så nu tvingar jag dom att titta den med mig. en kort uppdatering skriver mer senare


nej, nu ska jag ut och röka. ta en cancerpinne, det är en vääääldigt dålig vana,

CHRIS BROWN ÄR MIN NYA ÄLSKLING!

2008-08-13 08:25:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


så nu vet alla det. jag älskar chris brown. han är grymt snygg och ryser bara jag hör hans röst. sitter på jobbet. började sju imorse men jobbar bara till halv elva idag och det är riktigt skönt. ska hem till lillasyster och spela wii senare och titta på OS. sedan är det massa som snackar om kräm att det är idag, var inte sista förra onsdagen eller har jag fått allting om bakfoten? för om det är kräm idag blir man ju lite sugen? får snacka med tjejorna när dom har vaknat till vad det är som gäller ikväll egentligen. ska ringa och väcka julanta så hon inte sover bort sitt liv. =) ska lyssna lite mer på chris brown och bara njuta av hans snygghet och hans röst!

disturbia

2008-08-12 18:52:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


rihannas nya låt är crazy. någon som lyssnat på den disturbia? låten är bra men musikvideon är störd. kolla in den på youtube vetja ;)

so hard to understand you sometimes

2008-08-12 16:54:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis börjat jobba. regnet bara faller ner över halmstad och det känns riktigt tråkigt att sommaren är över och hösten är på väg. man längtar mer och mer på att åka utomlands men pappa tillåter det inte. hade så gärna velat åka iväg med madde och sarah. men får ej för pappa. måste jobba, måste sköta skolan, emelie ta tag i verkligheten är det enda han säger. i denna stund önskar jag att jag hade ett eget liv, ett eget jobb och skötte mig själv. för seriöst om jag vill utomlands ska han bara säga åk och ha kul! livet är kort och man lever bara en gång och han har levt sitt. nejdu, regnet gör mig deprimerad men här kommer en bild på min nya kofta som jag älskar. verkligen höstkänsla men då gömmer jag mig i fina koftor istället hela hösten! =)




dagens outfit:
kofta gina tricot
baggy jeans fornarina
tygskor din sko
linne lager 157

funlight till frukost

2008-08-12 10:25:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis vaknat hos mami. sitter och dricker funlight för orkar inte äta frukost själv. robin har redan gått till jobbet så det är lite tråkigt här själv. så ringde och väckte nyss lillasyster och sa att hon skulle vakna och köra hit så vi kan äta frukost ihop! sedan ska vi ut med vovvarna idag med! ska ringa on julanta nu och fråga om hon vill följa med. sedan drar vi nog till stan och ta en fika och självklart får lillasyster följa med!! sitter och tittar på OS men det är bara tråkig boxning nu. igår var det beach volly boll. det var kul men det jag väntar på är friidrotten som börjar på torsdag. då ska jag ställa klockan för att gå upp och se det på natten. friidrott är det roligaste inom OS tycker jag. heja susanna kallur, stefan holm, kristian olsson, carolina kluft osv. guuud. friidrott börja nuuu!!!!! no air med jordin sparks och chris brown knarkar jag just nu sönder i mina högtalare. den är så underbart fin och dom gör den så bra ihop! nu ska jag hoppa in i duschen...

fika och shopping på stan.

2008-08-11 18:13:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


åkte in till stan för att träffa sarus och ta en fika och prata ut. längesedan man såg henne eftersom hon har varit på läger med kyrkan. så vi tog en fika på espresso house och pratade! sedan ringer hennes papi och säger att hon måste jobba. så det blir en snabb fika och prata och sedan gick jag själv i stan och shoppade lite. kände att jag har pengar över i plånboken och behöver ladda inför hösten. köpte två koftor vit vanlig lång med knappar och en brun.med vida armar och knappar och så köpte jag en jacka med blommor på. velat köpa den svin länge. visserligen lite kallt kanske. men håller nog ett litet tag till. sedan köpte jag en carlings till robin som han önskat sig. hans gammelmorfar dog idag så han är lite nere. så ska muntra upp han med en tröja och så blir det mys ikväll. köpte även ett mörkrött nagel lack som numera sitter på mina naglar så fint. måste ladda upp inför hösten. sitter på jobbet nu och detta är sista sommarjobbs veckan sedan är det en vecka ledigt innan skolan börjar..fyfan för skola igen. är inte alls på humör för det. men får tänka posetivt för i maj nästa år är det slut och då blir det bal och student för min del! :) nejdu, nu kallar kunderna.


mina nya älsklings tjejer

2008-08-11 12:21:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag lovade er bilder på tjejerna. men tänkte har ingenting att göra så kan lägga in bilderna på dom nu! =) så här ser dom ut mina nya älsklings tjejer. underbart söta eller vad säger ni?



Garbo =)

 


debbie =)


 
 jag & debbie =)






malin & debbie =)

no air

2008-08-11 12:04:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


förlåt för alla dåliga inlägg från gårdagen. blev absolut inga. men var tvungen att sova ut efter tre dagars jobbande. alltså sammanlagt 39 timmar. försök slå det. så var helt död. men vaknade framåt två av att kusin ringer och väcker mig och frågar vad jag tagit vägen. då har vi bestämt att äta middag hos farmor vid tolv.. hade absolut glömt bort eller snarare försovit mig. tar på mig fort som attan och åker till farmor och äter. efter det hämtar smedberg mig och robin så åker vi och hämtar lillasyster sedan blir det att hämta mammas nya soffa. vi får hyra släp och allting. efter det bar killarna upp soffan jag och malin stod bara och tittade på. vilka gentlemän! sedan åkte vi till maxi och köpte mat till robins jobb mat och till oss själva. det blir enkelt pytt i panna. så vi kör hem igen och jag lagar mat till smedberg, baby, malin & mig själv. pytt i panna, med kokta grönsaker, coqtail tomater, stekta ägg och rödbetor. enkelt och gott. hoppas ni tycker det iallfall. men dock smedis, han lägger råa ägg på pytt i pannan! :) det såg inte allt för gott ut!! men bara du blir nöjd så blir det säkert bra! sedan efter det blev det övningskörning och ut till stenhuggeriet där vi åkte och spelade kort hos våra kusiner. slutade med att jag inte vann en enda pott och förlorade massa med pengar! vaknade klockan sex i morse när robin gick till jobbet och inte sovit sedan dess så är riktigt jävla trött. funderar på att lägga mig hade varit underbart skönt!!! jag & lillasyster har börjat passa hundar och idag var första dagen. alldeles underbara. bilder kommer upp senare när jag börjar jobba.. för då lägger jag in dom! ska lägga mig och se two and a half men.  dom äger riktigt stort!!

kortspel på hög nivå.

2008-08-09 19:33:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag hållt på och velat hela dagen om jag ska ut eller inte. men blir att jag drar till mina kusiner och spelar kort och umgås, älskling ligger hemma och spyr, fortfarande bakis sedan gårdagen, stackaren!! slutar strax jobba och nu har jag jobbat 39 timmar på tre dagar. så jobbar de flesta på en hel vecka!! så imorgon förtjänar jag en lååång sovmorgon. bara ligga i sängen hela dagen. ska hjälpa mamma att handla in lite mat också imorgon tills hon kommer hem så hon har något att äta. sedan ska vi hämta hem hennes nya soffa imorgon som kommit in. så då ska smedberg och co. hjälpa mig! tack killar!! nej, nu ska jag börja packa ihop i affären för att stänga den för helgen. och imorgon är det stängt och det är ganska skönt att vara ledig. de flesta ska väl ut ikväll. men ovanligtvis så blir det en lugn helg för mig! skriver senare efter jag varit hos kusinerna och förhoppningsvis bildbevis!

bara så länge våra hjärtan klarar av och slå.

2008-08-09 15:28:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


bara så ni vet så har min babi rakat huvudet. allting är borta. allt hår... bildbevis kommer!!!

blogg utseendet ändrat.

2008-08-09 11:13:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag suttit hela morgonen och funderat ut om jag skulle ändra mitt blogg utseende men så blev det till slut. denna gången blev det grönt. är inte så förtjust i den färgen i vanliga fall. men ska försöka lura mig lite själv och ha det på bloggen för då ser jag det varenda dag och då måste jag väl börja gilla den, eller?

gårdagen var super mysigt. startade med för ferre hemma hos mig sedan drog vi in till staden vid tolv tiden. det enda negativa var att det öste ner. verkligen regnade som in i helvete så alla timmar man hade stått framför speglen var ju helt bortkastat. allt smink var förstörtoch håret burrade upp sig och blir alldeles stort och vågit.. !! ingen ska behöva se mig så. men igår var det nog ingen som var nöjd med sitt utseende igår efter en promenad i regnat till uteställena. nu är det så iallfall att jag jobbar. började halv åtta i morse och det var jävligt tungt att komma upp. men upp kom jag och nu står jag här jobbat fyra timmar snart och bara nio kvar. måste ju se på den posetiva sidan!

julanta, du är super snygg i den nya färgen. kanske borde bli brunett igen jag med?


klockan är slagen.

2008-08-08 18:42:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


om en & en halv timme slutar jag jobba och om två timmar börjar förfesten hemma hos mig. det ska bli dansandes, sjungandes och drickandes hemma hos mig sedan ska vi dra ut till staden. ska bli riktigt riktigt trevligt. jag & tjejorna. som sagt pappa är ju i danmark på mini semester så jag har huset för mig själv. trevligt trevligt ska det blir ska dock börja jobba klockan sju imorgon men vad gör det i världen? det är sommarlov och jag ska ha kul! :)


you are the rainbow in the sky.

2008-08-08 13:04:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


and I will catch you if you fall, you never have to ask me why.


my tatoos.

2008-08-08 12:11:11 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


bestämde mig för att visa mina älskade tatueringar. ödlan fick jag av papi i 16 års present när jag fyllde år och tribalen gjorde jag för ett år sedan. nu funderar jag på att göra stjärnor på andra sidan magen men osäker på om det blir för mycket. vad tycker ni?



grattis pappa 45 år.

2008-08-08 08:10:30 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! började jobba för cirka en timme sedan. nu har jag fått i ordning i affären och bestämde mig för att skriva ett inlägg. blev inget inlägg igår och inga bildbevis från lillsyrran heller. åkte hem och åt och sedan åkte vi till maxi och handlade & när vi kom hem badade hon och jag i våran bubbelpool. myspys. gav pappa våran födelsedagspresent vi köpt till honom också. för idag fyller han 45. vi köpte en eldgaffel till grillen och ett par shorts. han blev superduper glad. i natt åkte dom till danmark på en minihelg till lalandia. bada & supa antar jag. så är ensam hemma i helgen. så ikväll blir det förferre med tjejerna. inte bestämt vilka ännu men får väl ringa runt och kolla läget sedan! =) så ska vi träffa jonte i stan som nu äntligen fyllde 18 år igår. så det blir krogrunda för hans del ikväll. så får väl ta & bjuda han på en shot eller en öl så han blir glad! som sagt, kommer nog blogga ett anta gånger idag. jobbar ända till åtta ikväll. trevlans, trevlans...

för nån som du..

2008-08-07 19:01:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter på jobbet. är väldigt taggad. för om en timme slutar jag,. och om en timme ska jag hämta lillasyster på tågstationen som kommer hem då. hon har varit hos kusinerna i tidaholm. & idag ska hon komma hem. stor nu min lilla tjej åkt tåg alldelles ensam i fyra timmar. stolt över henne! så vi ska hem och fira pappa sedan som fyller 45 imorgon. men de åker på mini semester i helgen, så då åker han fyra i natt. så blir att fira han ikväll. sedan är jag ensam hemma denna helgen med. men denna gången ska vi vara i mammas lägenhet! :) eftersom mamma är kvar hos kusinerna och moster uppe i tidaholm så är det ingen som bor i lägenheten. så får jag & robin låna den!!! nej, nu ska jag börja packa in lite klockan är ju över sju. ska städa affären och så innan jag stänger. skriver ett inlägg när jag kommit till mamma och berättar om min fina tripp med lillsyrran. antagligen bildbevis läggs upp också! :)

blir så arg på gina tricot

2008-08-07 16:44:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


gick in på gina tricot sida. då finns det hur många fina klänningar och t-shirtar och kjolar där som helst. jag dör nästan så fina är dom. men var fanns dom? i halmstad? nej, verkligen inte utan dom finns endast i stockolm typ. jag menar jag förstår att inte halmstad kan ta in så mycket för butiken är inte så stor. men då tar man ju in efter hand. det finns mega mycket på hemsidan som inte ens halmstad har, & seriöst tror jag aldrig dom haft det, för är inne där rätt ofta. så gina skärp er. skicka kläderna till dom mindre städerna med. blää på er!

bli medlem här :)

2008-08-07 14:07:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bli medlem här och samla poäng till presentkort på kicks. värva medlemmar eller besök sidor.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7258

dagens bild

2008-08-07 11:12:21 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


... är på mig. jobbar och har riktigt tråkigt. så här kommer en uppdatering från jobbet och hur jag ser ut idag. död som vanligt typ, finns inte mer att säga när man är förkyld man är ju inte på humöret att fixa till sig. så fick bli en fläta i luggen och uppsatt hår. enkelt linne med hood över och ett par jeans. alltid skönt!!


mina nya naglar.

2008-08-07 11:07:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


skriver här med mina nya naglar. :) sandra gjorde dom på mig igår. så himla snäll och fick knappt betala ett öre! :) riktigt fint blev det. tog bild på dom idag så alla får se dom! enjoy.


intensivkurs, bra eller dålig?

2008-08-07 09:40:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon! precis vaknat. skulle haft körlektion klockan halv åtta imorse. men försov mig. blir så sur på mig själv. nu får jag betala för en lektion jag inte ens var på. jag funderar starkt på att ta en intensi kurs istället? på två veckor får du ditt körkort isåfall. jävligt intressant. ska tänka på det, vad tycker ni? någon som gjort en intensivkurs? iåfall vad tycker ni är bäst? kostar bara 8000. nu ska jag klä på mig och åka till jobbet. börjar halv elva till åtta ikväll. jävligt segt. men som tur är har jag datorn med mig. så kommer kunna uppdatera här senare.

du är min stjärna i mörkret.

2008-08-06 22:09:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



säsongsavslutning

2008-08-06 22:05:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag är det säsongsavslutning på mårtensson och kräm nu sitter mina tjejor hemma hos julanta på förferre och önskar att jag var där. själv så fick jag inte gå ut för pappa för "måste" vara hemma hela denna veckan och bara ta det lugnt. därför ligger jag och baby och myser i sängen istället. pappa säger att jag stressar alldeles för mycket och det är därför jag är sjuk. julanta var här och hämtade dricka innan när jag sov. har ett svagt minne av att du var här. men det är väääldigt svagt. vet att jag fick en puss på kinden iallafall! nu ska jag se project runaway. lära mig lite om att sy kläder kanske ;) sedan blir det sex and the city. älskar den serien. funderar på att köpa den 700 kronor eller något kostar den och det är inte dyrt för hela boxen på fyra säsonger tror jag det är. iallfall ikväll blir det dubbel avsnitt och sedan blir det tidig körlektion imorgon klockan halv åtta... sedan är helgen i hamn. där det förhoppningsvis blir ferre på fredagen och ta det lugnt på lördagen! får se vad tiden utser. skriver inlägg tidigt imorgon. God natt! & alla som ska på kräm ha så jävla roligt. dansa för mig med, hela natten lång..

inte precis som du

2008-08-06 08:28:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter på jobbet i min ensamhet drygt som fan. inga kunder och inget folk. sitter dock här vid datorn som gör mig lite uppmuntrande. lyssnar på musik, spelar spel och skriver blogg. är faktiskt pigg idag, förstår ingenting. vaknade fem imorse och var skit pigg.. somnade om och gick upp vid sex. mådde riktigt bra. inte trött ett dugg. idag blir det att fixa mina naglar  som sandra ska göra åt mig och sedan ut och äta med julanta på wild  west! :) myspys babi! sedan vill ju dom ha med mig till kräm men beror helt på hur jag mår idag. fortfarande förkyld och ont i huvudet och är inte på något speciellt fest humör men får se vad tiden utser! btw. köpt en ny digitalkamera.


förbaskade regn & kyla.

2008-08-04 15:39:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter på jobbet med värsta förkylningen. det är allt det här jävla regn och blåst som kommer helt plötsligt.. ena stunden kan man ha kjol eller shorts och naturligtvis har jag det på mig. men när vädret ändras blir jag genomförkyld jävla skit. så sitter här på jobbet med näsan som rinner, ont i huvudet och antagligen en smått del av feber. vill bara gå hem och sova. kom redan försent idag till jobbet.. trodde jag hade ställt klockan på kvart i tre men hade ställt den på kvart i fyra och började tre. när klockan var fem över tre ringer pappa och skäller ut mig och frågar vad fan jag är någonstans. bara det är ett exempel på att jag mår dåligt. för hade bara vänt mig i tv pausen för att vila ögonen tills programmet började på tv:n igen.. blööö för det.. vill inte vara sjuk. vill inte det ska vara regn. vill bara ha sol & sommar. för det var fan evigheter sedan. visst, alla säger men va glad för den veckan vi fick sol? hell no. om det är sommar ska det fan vara sommar så man kan sola och bada och vara ute länge på nätterna utan att frysa. det är sommaren. men tyvärr finns inte den längre. fick ta del av den lite förra veckan. men det är tyvärr borta nu! mitt lilla fina inlägg som för det mesta handlar om hat mot vädret. för så är det. hatar fan det just nu. skriver lite senare ska ta och spela ett parti spel eller två.

besök från linköping i helgen.

2008-08-01 11:21:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag kommer kyle och johanna ner från linköping och ska stanna hela helgen. vi träffade dom i turkiet och nu är det kräftskiva som gäller imorgon och dom ska vara med. ska först på after beach imorgon och titta på du&jag och sedan kräftskiva efter det. kommer bli en underbar helg! & alla som inte vet så är min baby bäst! :P




  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu