börjar närma sig mot sitt slut..

2010-02-28 23:25:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jo så är det.. os har hållt på nu över två veckor och nu är det sista dagen och sista finalen matchen i hockey mot Canada - USA som rullar just nu på min tv. Jag hejjar på usa eftersom canada har varit favoriter hela vägen hade det varit lite kul om USA vände och skrällde lite.. alltid lite kul med förändringar! Iallafall Sverige slutar med 11 medaljer och tycker att vi varit duktiga med skador och sjukdomar bland dom svenska deltagarna så har det blivit lite medaljer på ställen vi inte trodde och tvärtom, jag är nöjd och har haft några roliga nätter med os och suttit och hejat på sina svenska hopp.

Snart blir det att titta på ett inslag de visar efter hockeyn om olika ögonblick i OS och sedan blir det att försöka lägga mig och sova inför morgondagen när det är dags för skola igen!

föralltid

2010-02-22 12:31:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vet när du har det svårt, jag vet när du är nere, jag vet
när du inte mår bra. men jag finns alltid där och stöttar dig i
alla lägen, min andra halva, min bästa vän, min julanta!


only love

2010-02-21 15:51:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fredag var det lite drickande och god mat tillsammans med hockey herrarna som spelade. Sedan vid ett tiden skulle jag gå in mot staden, men något jag inte visste var att det var snöstorm ute så det blev en tidig kväll och somnade gott i sängen istället! Igår blev det bara en lugn hemmakväll med kortspel, dricka och god mat.

Idag blir det pluggande som måste göras. Två arbeten ska vara färdiga tills imorgon. Så medans alla andra har sportlov och är överlyckliga har jag skola imorgon som vilken vecka som helst. Ska försöka sova lite nu på dagen för inatt blir det os och klockan fem blir det hockey herrarna än en gång och inatt är det mot Finland!!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sedan ska jag lägga min näsa ner i skolböckerna!


9 timmars tids skillnad

2010-02-18 03:56:13 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, som sagt. ingen mer som är uppe vid den här tiden. inne på msn och alla är utloggade och sover nog sött i sina sängar? men inte jag.. här följer vi os vare sig vilken tid det är och matchen mellan Sverige och Tyskland är precis slut och den slutade med seger 2-0. Riktigt stolt över våra grabbar dock grymt besviken på damerna som förlorade mot Canada med 13-1. utklassning och utskämning över det svenska damlaget. Snart är klockan 04,00 då spelar damerna curling och sen är det morgon igen och dags för skola.

Sova gör vi på dagarna nu förtiden för på natten blir det full fokus på OS.
kalla mig dum, men vem har någonsin påstått något annat ;)

heja gultblå

2010-02-15 00:17:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


os är fullt igång.. har suttit nu sen i fredags varenda natt och tittat på os grenarna och ännu roligare när det är någon svensk med. nu är det puckelpist kval för herrar som gäller och klockan halv tre i natt är det finalen. det blir ju så när det skiljer 9 timmar till canada så blir tidskillnaden genom hela os att det kommer hamna vissa grenar på natten svensk tid som körs på kvällen där. bara att ta herrarnas ishockey som spelar sin första match på onsdag klockan 04.00 på natten svensk tid, tufft men det gäller att hålla sig uppe och heja fram oss gulblåa!


hos min julanta

2010-02-12 13:13:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, så är fallet. åkte hit vid halv tolv och då stod det fördiglagad mat på bordet som hon hade gjort till mig. den godaste och bästa maten som finns. pasta med baconsås. det är grymt gott och ni som inte smakat det har missat något. nu sitter vi här och lýssnar på spotify eftersom julanta ör nybörjare på det och skaffade det igår, men kanske inte är så konstigt eftersom hon varit i USA tidigare.

ikväll blir det hem till mormor äta middag och fira att syster fyllde år förra helgen sedan blir det nog att vi drar in till stan en stund och imorgon blir det utgång med kusin som kommer på besök från Karlstad..

nu ska jag hjälpa min julanta att packa inför hennes skåneresa i helgen och sen ska vi mysa..

8 februari

2010-02-08 21:12:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara meddela att emelie pluggar sedan ska hon lägga sig i sängen så hon kan vara en duktig flicka och komma upp till skolan. Det är tufft att vara studerande..



Because you live

2010-02-07 15:21:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


är så jävla seg idag från gårdagen. Travet började vid ett sedan in till stan och fira syster som fyllde 18. Hon är stor tjej nu. Kommer kännas riktigt konstigt att se henne på stan på helgerna och veta att hon faktiskt får göra det lagligt så jag har inte ett skit att säga till om.. skumt!

Idag har släkten varit här och hälsat på och det har både blivigt middag och tårta. Nu ska jag snart hoppa in i ett varmt bad sedan iväg till en kompis på filmdax. Det blir slappedag hela dagen och bara ta det lugnt. skönt!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu