bloggtorka

2011-11-21 14:32:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


javisst.. det kommer nog något intressant att skriva om, om ett tag

massa old pics.

2011-11-08 10:21:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hittade massa med gamla bilder, blond, piercingar, festbilder jag allt möjligt. enjoy :)


















natten

2011-11-07 23:21:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja det borde vara det för mig iallfall, de senaste veckorna och månaderna har min natt varit vid tio tiden.. går och lägger mig samtidigt som e som ska upp vid fem så det är ju förståligt. men har mått halv kasst hela dagen så har sovit på eftermiddagen så är totalpigg nu. så sitter nu uppe och pratar med roligt folk, kanske ska försöka se en film också och försöka mig närma sängen om någon timme! Så Melissa Horn i högtalarna, cigg och cola är en perfekt kväll för mig iallfall!

7 november

2011-11-07 09:50:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


måndag redan och helgen har varit kanon. spenderat hela helgen med min e, fredag tog vi det lugnt och på lördagen var vi på middag hos hans farmor. på kvällen drack vi lite smått och bestämde oss för att ta en dagstripp till Halmstad och gå på trav. träffade pappa och min ronja. var skönt att se och prata med henne igen, kändes som evigheter sedan. sedan tog vi sju tåget hem till skåne igen och avslutade i sängen med att titta på disney filmen aladdin. kände sig som ett litet barn igen, ska ha nog ha något slags disney maraton snart och sitta och titta på massor med gamla filmer. men åker tillbaka till Halmstad igen på fredag för jobb med far.

mår bättre än på länge och om två månader är vi i thailand. om en månad är det min älsklings högtid jul och nyår. ett jobb hade bara suttit fint just nu så hade allting varit perfekt :)

äntligen fredag

2011-11-04 14:22:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fredag och småstädat lite här i lägenheten. lyssnar på blandad svensk musik i högtalarna som jag bara älskar. blir en lugn helg, dock fortfarande nere i skåneland. åker till Halmstad nästa helg och försöka planera in lite möten med mina vänner då. man saknar ju dom smått här borta.

börjar närma sig helg

2011-11-03 15:59:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja det känns skönt att helgen kommer.. dock är det ganska tråkigt att klockan snart är fyra och snart är det redan mörkt, då vet man verkligen att vintern är på väg! hoppas att snön kommer snart så det lyser upp lite. nu kom e innanför dörren så ska vara lite social mot honom!



mysdag

2011-11-02 16:12:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag tar jag bara det lugnt. varit vaken sen fem imorse sen e gick till jobbet. kunde verkligen inte sova.. så har tvättat och städat och gjort det fint tills han kommer hem. annars har jag och agnes bara myst hela dagen och gått en jätte lång runda. nu ligger hon utmattad och sover på golvet. ikväll blir det lugnt, med fortsättning av tusenbröder, som jag bara älskar. gillar man svenska serier/film så ska man se denna. för den griper verkligen tag i en. sedan återstår och se men skåningarna från byn kanske återvänder till Halmstad i helgen, vi får se hur det slutar!



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu