genom allt

2009-04-27 09:07:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


helgern har bestått av sova, grilla, umgås & festa festa festa. två dagar i rad och de försökte även få med mig igår men jag stod upp mot grupptrycket och drack min otroligt goda cola istället. det smakade lika bra och jag vaknade upp idag utan huvudvärk. måndag och det innebär trav ikväll. som tur är så är min bebis hos mig nu dessa tre dagar, närmare bestämt min börje. så han ska med mig idag och se på hästarna och förhoppningsvis ge lite tur!

skolan går sådär just nu. är lite efter i några ämnen och det beror INTE på att jag skolkat för jag är faktiskt i skolan nu för tiden. utan det handlar om att jag har fått uppgifter men inte gjort dom?! så ska försöka göra det idag så att det blir gjort. det är lite små uppgifter överallt.

"Genom allt, genom eld, genom vatten som renar mig, väljer jag dig min enda längtan och som jag lever för.
du har allt som jag älskar, och inget är större än de här. du lyfter mig upp och ger mig vingar"

Puss

sommarjobbet spikat

2009-04-24 15:11:10 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag äntligen fått ett sommarjobb. Patriks Hill äldreboende. var på intervju innan idag och det gick super bra. chefen var otroligt trevlig och jag fick jobbet direkt. Jag börjar direkt efter skolan slutat och har även sökt in till undersköteskeubildningen i höst. så nu ska jag försöka komma igång och skapa mig ett liv och förhoppningsvis när jag kommit igång så kan jag flytta till något eget. gud, är så glad. slippa gå runt och tänka hur man ska klara sommaren..  Just nu ligger jag i sängen och ser på vänner. Ska alldeles strax gå ut och gå en sväng. det är underbart fint väder ute, det är rurnt 18 grader. Nu är sommaren på väg..

Puss

I miss my thåström

2009-04-23 19:13:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


satt och tänke på alla våra stunder tsm. satt och tänke på våra kvällar våra minnen. vår sista natt ihop innan du åkte till USA. gud mitt hjärta.. om du bara fanns här hos mig. 11 månader tills vi ses igen. det är en lång tid men vet att vi klarar oss. du och jag mot världen. plus har något att se fram emot våran 40 års fest. du och jag! min thåström. jag saknar dig och älskar dig av hela mitt hjärta. DIN EMELIE!!

how does it feel

2009-04-23 16:26:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


snart är denna veckan slut, precis kommit hem från skolan och imorgon är det redan fredag. jag är ledig imorgon för ska på massa föreläsningar på arbetsförmedlingen och ska på två arbetsintervjuer. hoppas verkligen att jag får något sommarjobb och förhoppningsvis timanställd efter sommaren. Ska söka in till undersköteske utbildningen imorgon för att förhoppningsvis börja plugga till det i höst. fick även reda på av pappa att förhoppningvis åker vi till thailand över jul och nyår och sedan stannar jag där och jobbar! =)

försöker få tag i caroline om vi ska fika eller ej? hur blir det gumman?
nu ska jag hjälpa till att städa tills bettan kommer imorgon..

Puss


when everything's made to be broken

2009-04-21 20:44:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am

min blonda prinsessa.

2009-04-15 16:12:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ikväll ska jag på fotboll med min blonda prinsessa, då menar jag robins lillasyster Emmy. hon är åtta år och ringde och frågade mig idag ifall jag ville följa med henne på fotboll på örjan, oh självklart. har inget annat för mig så kan likaväl gå på fotboll och umgås där! :) ihihi.. så klockan sex ska jag hämta henne så ska vi dit och heja fram vårat halmstad lag! Sedan blir det hem och sova tidigt för att sedan orka vara i köket hela dagen imorgon. nu ska jag hoppa in i duschen. ta på mig sköna kläder och sedan vara laddad för ikväll!

Puss

nattligt inlägg

2009-04-15 03:06:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är tre. robin sover bredvid mig och jag kan inte sova, jag är jätte pigg och ligger och tittar på friends. men jag har skola klockan åtta imorgon och vill verkligen sova.. detta suger helt & hållet. kommer vara alldeles död imorgon om jag inte får sova mina timmar, tro mig, jag känner mig själv och blir ingen skola om jag inte får sova. åhhhh.. ja hatar detta. någon mer som är vaken? eller du mitt hjärta? där borta är klockan bara tio. är du vaken snuttan? någon?

sommaren är på väg

2009-04-14 23:05:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen har spenderats med natta en stund. åkte till stan och fikade satt utomhus med solglasögon, cigg och umgås det känns verkligen att sommaren är på väg. Sedan körde vi tillbaka till skolan en snabbis och sedan körde hon mig hem. fick nyckeln av lillasyster. men det negativa var att garage nycklen och hus nyckeln ser likadana ut. så klart fick jag garage nyckeln och stod utanför huset och kom inte in. fick börja gå mot robin istället tills pappa hämtade mig klockan fyra. fick reda på att det har varit 21 grader idag. men det har varit riktigt kvavt så får se om det blir åska i natt eller något liknande. Skolan imorgon klockan åtta och återstår och se om birgitta är sjuk imorgon med isåfall blir det inga lektioner imorgon heller och slutar då klockan tolv! då blir det isåfall fika med nathalie om hon har hunnit blivigt frisk!

nu ska jag lägga mig ner och börja se en film innan älsklingen kommer om drygt en timme.


skolkamrater, jag ligger fortfarande hemma

2009-04-14 10:37:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade upp med att jag försov mig till skolan skolan. sms:ar till mattias och frågar när nästa lektion börjar då får jag reda på att det inte är några lektioner. birgitta är sjuk och håkan ställde in sin för att vi inte skulle få vänta. och här ligger jag fortfarande kvar i sängen och har ändå inte missat något? :P roligt eller tråkigt vilket sätt ni vill se det på att ni har åkt till skolan helt i onödan. själv njuter jag som fortfarande ligger hemma. Men snart ska jag ändå göra mig iordning. för ringde till natta och vi ska antagligen fika om en liten stund. återstår och se hur lång tid hon skulle vara kvar i skolan... sedan ikväll har jag bestämt mig för att ta tag i det sista plugget. har två arbeteten jag är efter i.. skulle gjort det under påsken men ni som känner mig vet att det inte blev av.. lov är det värsta som finns. man slappar ännu mer då än i vanliga fall.. iallfall plugga klart, rensa upp på mitt rum, ta tag och försöka sy upp min balklänning. sedan är allt som det ska.

58 dagar kvar till studenten
46 dagar kvar till balen
drygt en och en halv månad kvar
tills jag är arbetslös.. suck!

händelsefull påskhelg

2009-04-12 21:49:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


påsken är över och har varit några händelserika dagar. det infattade med att jag egentligen skulle åka till min mammas nya kille i falköping och mina kusiner som bor i närheten. men eftersom jag jobbade på torsdag eftermiddag och visste inte om jag skulle jobba i helgen så valde jag därför att stanna hemma. därför blev det umgås med vänner och dricka istället. utgång blev det torsdag, fredag och lördag. eftersom jag knappt har pengar vet jag inte hur jag har haft råd. men har klarat mig alla dagar och har ändå varit på topp. idag ville nathalie ha med mit till caféet ikväll och sitta och umgås men lovat pappa att stanna hemma idag.. nu ska jag umgås med min älskling som precis har kommit hit. vi ska bara ta det lugnt och mysa ikväll efter en händelserik helg..



xoxo emsan

snart kokar jag av ilska

2009-04-08 10:29:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag är så arg fortfarande att jag kokar. hv leder med 2-0 släpper det och färjestad vinner med 2-3 på förlängning. vad fan kunde liv gjort med det skottet. flög över honom och färjestad har tur att den går in. Stefan Liv räddade hela hv igår. försvars spelarna var riktigt dåliga och skott efter skott kom på liv men han klarade det. fyfan vad duktig han är. Idag ska hv ge allt. de ska visa att de inte ska lämna ifrån sig guldet. visst färjestad spelar riktigt bra och hv gjorde bort sig igår men så enkelt ska de inte få guldet. vi ska kämpa in i det sista.

nu ligger min älskling och sover bredvid mig och jag väntar på att våra bästa år ska börja. har sms:at nathali och ska se om hon kan komma hit och klippa mig idag. vill ha kort hår igen. en förnying. på balen blir det ändå löshår så jag får ändå det så jag vill. sedan blir det antagligen jobba vid fyra får se om chefen ringer mig senare.

Hjärtat jag saknar dig där borta. önskar du var här hemma med mig! min Thåström.

tv söndag med mina serier och ishockey

2009-04-05 15:26:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag gäller det. tredje machen i elitserien, det står 1-1 i matcher och förhoppningsvis vinner dom idag. De spelar hemma i kinnarps arena och jag ska heja så det bara skriker om mig. sedan blir det gossip girl och one three hill. nya avsnitt idag! :) just nu ser jag på view from the top på trean och alldeles snart ska jag byta till femman när det blir försnack i ishockeyn en halv timme innan matchen börjar. sedan är det lov nu en hel vecka. så underbart skönt! :) påsklov, vila ut, plugga klart allt man är efter och bara ta det lugnt, och såklart fira påsken med påskägg och påskharen ska inte ni det? =)

/emsan

balklänning hemkommen

2009-04-02 09:44:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, så är det. total sanning. den har kommit hem min älskade klänning men tänker inte visa den för någon förrens datumet är. den enda som sett den är pappa, syster, robin & sarus. min älskade johanna ska få se den genom cam nästa gång vi sitter på internet samtidigt. den är lite stor så idag ska jag sy upp den så den sitter perfekt! :) Den hänger just nu bakom mig så fint! Det enda som är kvar nu är väska för skor är redan fixade för längesedan.

Igår såg jag, robin & sara på ishockeymatch, den första finalomgången av sju. HV71 spelade hemma i kinnarps arena och vann med 4-1. utklassning? imorgon blir det den andra matchen dock borta denna gången. då är det i karlstad. Hoppas på att HV är lika starka borta som de var när de slog Frölunda två gånger i rad. så får hoppas på en repris. men tack för en underbar dag/kväll sarus. du är bäst! <3

Snart helg och påsklov. ska bli skönt med lite lov nu när projektarbetet och nationella är klart så känner man verkligen att skolan börjar ta slut. I påsk ska jag upp till Falköping där mammas kille bor och sedan bo hos min kusin i Skövde. Förhoppningsvis får jag träffa min kära moster och lill kusin från Tidaholm också. återstår och se..

Nej, nu ska jag försöka väcka min kära pojkvän som fortfarande ligger och sover.
 / emsan

vårväder och stan

2009-04-01 15:04:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


alldeles snart ska jag åka in till stan. möta upp sara och prata och umgås med henne! Sedan efter det blir det att åka till robin och se ishockeyn ikväll. Heja mitt älskade lag. skriver lite mer ikväll.. nu blir det göra mig iordning för staden..

/ emsan


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu