there to find you

2009-05-26 09:45:34 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


bloggningen har legat på hyllan för ett jävla bra tag.. är lite trött på det ännu en gång om jag ska erkänna mina synder. det enda som jag lägger vikten på denna veckan är balen som är på söndag så allt är fixat tills dess. in idag och handla det sista.. göra håret idag.. naglar på fredag.. och vet inte hur jag ska hinna med allt.. glad att klänningen är färdig iallfall =) hjärtat mitt? min thåström? vill visa dig klänningen innan den stora dagen. vi måste bestämma en tid när vi sitter på skype/msn samtidigt.

ps. sitter på min nya fina dator pappa köpte till mig, bilder återkommer.

tears and rain

2009-05-06 14:42:19 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


en lektion i skolan, robins farfar bjöd mig och robin på kina, sitter hos robin nu och surfar runt på internet och väntar på att pappa ska hämta mig när han slutat, dagarna går så fort att jag knappt hinner med att andas. snart är det dags.. bal, skolavslutning, midsommar, sommarjobb, det stora livet.. var tar tiden vägen? nog om gnäll.. livet funkar kanon, hade möte idag med min handledare i skolan, Ilija som hjälpt mig genom denna sista tiden, guld värd! allting funkar kanon och jag blir godkänt i allt! Fick även reda på att det är fyra dagar kvar i köket och totalt fem veckor kvar till skolavslutningen., på ett sätt hoppar jag av glädje men på ett annat sätt är det deprimerande att aldrig mer gå i skolan och nu måste jag verkligen hitta ett jobb.. visst har sommarjobb, men vadfan händer efter det? suck, suck, suck...
nu ska jag återgå till musiken..

Puss


dont give up

2009-05-03 20:37:40 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


helgen har bestått av fyra dagar istället för tre pga av första maj. varit fest dag alla dagar.. men idag valde jag att ta det lugnt. jobbade 11 - 14 på kärleken sedan blev det hem till robin där vi lagade mat tillsammans. lärt mig att jag ska inte ge upp.. försöka. tro på det jag vill?!! eller?

just nu, söndag klockan snart nio.. snart är denna helgen slut och just nu mår jag inte alls bra. fryser som fan har precis badat i hett vatten för att försöka få tillbaka till värmen.. visst fryser inte lika mycket men nu fick jag ont i huvudet, nästan svim färdig och känner mig alldeles slut i hela kroppen.. suck!

efterlyser sarus, du skulle ringa mig när du kom hem! var är du?

"Vad tycker ni om min låt här på bloggen med josh groban - you are loved. finns det någon finare röst eller text?"

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu