internetshopping

2010-05-31 11:32:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helgen i stockholm var underbar och min julanta hade på sig sina skyhöga nya skor. Jag blev riktigt sugen och beställde två par liknande på nelly.se ett par vita och ett par svarta! Beställde även ett par gråa pumps. Så nu utökar jag min skosamling ännu en gång! :)




någon som är vaken förutom jag?

2010-05-20 03:12:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


är det någon som är vaken tro? tror jag dock inte.. min msn lista är helt tom förutom dom som är inloggade, aktiverar inte vid datorn och ändrar namn till sover.. hmm.. själv ska jag åka och jobba om tjugo minuter. dock inte så himla taggande. men som sagt två gånger i månaden blir det och hela min inkomst som är för det flesta en månadslön.. ska nog dock inte klaga iallfall.. fast nattpass är inte så himla roligt..

Suttit och lyssnat på musik nu den lilla stund jag varit vaken. Snart blir det ta en cigg för att sedan börja klä på sig för att bege sig hemifrån, men tror bara det blir en tjocktröja nu inatt.. om ni är vakna nu så är det nog bara vi som förstår hur varmt det är just nu! helt sjukt.. sommaren kanske äntligen är på väg? man kan ju iallfall hoppas.. varit kanon väder idag och hoppas att den håller i sig.

btw. 2 dagar tills min 20 års dag, det ni!!!!!



syster, kusin & jag i somras. ge mig nu!!!!!!


10 maj 2010

2010-05-10 20:17:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


fått lite klagomål på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta.. tyvärr har bloggen känts rätt död för mig.. vet inte riktigt vad jag ska skriva om och vet inte alltid hur jag ska utforma mig. men jag lovar att jag ska försöka att börja igen!! Letar just nu jobb för sommaren och framtid.. men tyvärr verkar det inte finnas någonting och det enda som kommer ut på arbetsförmedlingen är sälj jobb, alltså knacka dörr eller sälja saker genom telefon. Jobbat som undersökare innan och bara där fick man vissa telefon samtal slängda rätt i örat och jag klarar inte sådant. Sitta vid en stol, ringa runt till folk och inte någon personkemi alls.. nej, jag vill hjälpa människor!

Ifall inte ni vet det folket så inom elva dagar är jag systemetmyndig & casinomyndig! Allt detta ska utnyttjas och firas i stockholm med min johanna, far och kusin. Det blir fest hela helgen lång och ska göra den så oförglömlig som möjligt. äntligen 20 år, nu är det min tur!!!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu