29 februari, skottår & fredag.

2008-02-29 09:46:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


i år är det skottår alltså är det en dag mer i februari och det är idag. haha.. ligger hemma i sängen, börje ligger och snarkar bredvid mig och jag lyssnar på musik och skriver här. vid halv tolv ska jag & börje in mot stan. ta en fika och se lite i affärer efter någon ny snygg tunika. efter det ska vi till stranden med börje och linas syster, hannas två hundar. de ska få springa av sig och leka lite. det är alltid mysigt, både för hundarna och för oss. att bara gå på stranden och får vinden i håret. en underbar känsla. man behöver ju inte ha hund med sig. bara att vara ute och gå är alltid skönt! ikväll blir det mårtensson och underbar. ska först sitta hemma hos mig några tjejer sedan in mot staden. ska bli mysigt. och ska ha mina nya skor på mig. väntat sedani tisdags när jag fick dom. nu ska dom äntligen bli använda! :) nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för staden. ciao. ♥


let it be like before.

2008-02-28 15:30:15 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


ursäkta att jag tar ut allt detta på er, men är verkligen så trött på allt skit som håller på.. jag förstår inte detta, vi har ett år på måndag, men ändå så bråkar vi precis hela tiden. varför ska det vara på detta viset när vi nu älskar varandra? du ska till din kompis idag, en killkompis som är min barndomskompis. som jag känt sedan jag var åtta? då svarar du mig när jag frågar om jag får komma... jag vill inte att du ska vara med när jag är med mina kompisar.. vi behöver inte vara med varandra hela tiden. vadå hela tiden? vi har knappt tid för varandra längre för jag jobbar och du spelar, spelar ditt jävla spel. fyfan bara jag tänker på det så blir jag arg. en liten jävla tecknad gubbe som du betalar massa för och ska döda monster PÅ DATORN! PÅ DATORN!!! FÖRSTÅR DU DET?! åhh. alla dessa jävla spel. va lite sociala. du säger att alla dina kompisar spelar. men dra med dom till stan eller se film eller gå ut och spela fotboll. vad fan som helst... börjar du så börjar dom. det kan jag lova. men ber dig till och med att inte spela. ibland kan du hålla på fyra - fem timmar. sitta långt in på nätterna och det gör mig så ledsen och arg. känns som jag stör dig hela jävla tiden. men oroa dig inte, ska inte störa dig och dina kompisar. men kom fan inte till mig sedan och toffla när dom har annat för sig. för jag tänker inte toffla för dig och tänker fan inte ta skit!!! :@

wake me up.

2008-02-28 11:25:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


image48
this is me, accept it.

min skönhet.

2008-02-28 11:18:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


börje låg och sov och jag hade ingenting för mig, så retades lite med honom och tog bilder. :)




image47

I LOVE, LOVE, LOVE YOU

2008-02-28 10:46:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


i brist på annat och i brist på nya bilder på mig och robin så
 lägger jag in en gammal omgjord bild på han och mig här.

image45

sick, it sucks!

2008-02-28 10:03:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade upp imorse med värsta huvudvärken. känns som mitt huvud ska sprängas när som helst och att jag snart svimmar och mår riktigt illa. redan missat skit mycket i skolan så kommer det här. det händer fan bara mig.. imorgon är det underbar något jag verkligen inte vill missa, men om jag mår så här blir det ingen utgång!  blööö..


ps. nathalie har ändrat min blogg, tack hjärtat!

johanna mari samuelsson, min kusin, mitt hjärta-.

2008-02-27 20:23:35 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


kusin, behöver dig här. saknar dig riktigt riktigt mycket. ibland önskar jag bara att du bodde här i halmstad. så jag kunde hälsat på dig varenda dag och v i kunde ses varenda dag. det är inte samma sak att prata på msn eller telefon. det är en himla skillnad. bara att du kramar om mig när vi ses gör mig hel och varm och du förstår mig alltid. behöver prata nu, nu! mår inte bra för tillfället, gråter och känner mig panikslagen. börjat röka mer än någonsin och försöker verkligen dra ner på det, men alltså seriöst. det är inte lätt. du stöttar mig att vara stark. vi måste träffas snart, saknar våra kvällar, vår humor, det som var vårt! älskar dig kusin. johanna.

en bil, en tidig start på livet.

2008-02-27 20:08:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


runt ett tiden ringde ulf mig, mammas kille. han ringde och frågade om jag var sugen på en bil, övningsköra i den fram till 18 års dagen hade ju varit kanon. så det blev att vi köpte den. en svart nissan micra. typ världens minsta farmor bil :P haha.. men man kan göra något riktigt fint av den. ska sätta tonade rutor på den och köpa nya fäljar sedan nya högtalare och bas bilen. vinge fanns redan där bak! :) bra som första bil iallfall! hahaha.. riktigt riktigt nöjd!!!


imorgon ska jag vara med nathalii! :) hem till henne sedan med till stallet. ska bli kuuuuligt hjärtat <<3333 ciao. ♥

3 mars snart, några förslag?

2008-02-26 16:41:11 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


det är så här, att om fem dagar har jag & robin 1 år. men har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till honom? har köpt kläder näsan varje gång och vill det ska vara något speciellt den här gången? någon som kan ge några förslag? vore väldigt tacksam! :)♥

dans, skratt och massamassa kärlek

2008-02-25 22:43:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


image39
den här bilden är sen bruz fest, tycker den är
så himla snygg, så den blir dagens bild ;) ♥


DU BEHÖVER ALDRIG MER VARA RÄDD - LASSE LINDH <3

2008-02-25 22:12:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helgen har varit trevlig. i fredags var vi hemma hos bruz och åt choklad fondue med frukter och drack vin. riktigt mysigt. alla tjejerna igen. har saknat er något otroligt mina älskade. på lördagen hade bruz sin fest. både med vänner och släkt. det var riktigt kul. från och med nu är jag saras pappas nya favorit. haha.. låter kanske konstigt men jag tog första steget och började dansa med saras pappa. haha.. ingen annan vågade och jag var sugen på att dansa. nöden har ingen lag. blev lite för mycket av det goda sedan och jag & madde åkte till stan för att åka till hennes kille christoffer, men missade bussen. så vi fick vänta enh timme. men lånade istället ut pengar till madde så hon kunde åka dit så ringa jag en till mig och åkte hem. robin kom sedan två timmar senare as packad och låt och skällde och pratade för sig själv på natten. haha.. på morgnen mådde vi inte det bästa och sov fram till fyra. vid sex åkte vi till robin och sedan kom lina och vi spelade guitarr hero, såg på andra avenyn och åt popcorn. jag & nathalii skulle egentligen träffats igår. men hon mådde dåligt. finns här för dig älskling. förstår att du är arg, men hon kanske älskar honom? eller så är hon bara dum. du känner bäst själv och just nu hatar du nog henne. men vi ses nu i veckan istället och pratar och kramas och skrattar och bara tänker på det possetiva i livet. älskar dig nathali rudolfsson. min stjärna!!

nu i morse mådde jag verkligen skit. robin och lina gick till skolan och jag låg och sov hela dagen. visserligen har det precis varit lov. men mådde skit och var riktigt, riktigt trött. så äre.. nu ligger jag med lillasyster och ska se beck - flickan i jordkällaren, sett den innan, riktigt bra. men malin har inte gjort det. så får offra mig och se den igen! :)

du behöver aldrig mer vara rädd - lasse lindh... den var med i melodifestivalen men denna berörde verkligen mig. men visst, jag är en melodifestival bög. ACCEPTERA!!!! :P ciao.


tjugotredje februari

2008-02-23 13:44:46 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


jobba idag i åtta timmar framöver. så himla tråkigt. så satte mig vid internet i affären och internetshoppade lite mellan kunderna. handlade från cooco och laredoute. så nu väntar jag bara på att kläderna och smyckena ska komma till min brevlåda! :)
image36image37- två armband från cooco.
image38- en klänning från laredoute.

just a face.

2008-02-22 19:51:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagens klädsel till saras myspys kväll! :)

- leggings från gina tricot
 -linne med ansikte från ellos
image34

stor flicka nu bruz.

2008-02-22 17:31:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag blir det myspys hos sara bruzell. 18 år idag. nu blir du stor och växer ifrån oss :(  nästa är nilsson sedan är det jag! :) haha.. grattis älskling!
image31

min älskling börjar bli stor!!!

sol & bad, vill ha sommar nu!

2008-02-21 20:49:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


varit hemma hos robin hela dagen. vi har tittat på filmen från när vi var i turkiet förra året. fyfasen vad bruna vi var och fyfasen vad jag vill att det ska bli sommar nu!!! är trött på allt detta kalla och blåsiga nu. vill ha det varmt och solsken. bara slippa stora tjocka kläder, nej fyfan. eftersom verkligen hela halmstad är på kent så roar jag mig framför datorn och letar resor till i sommar. vi har tänkt att åka i maj någongång och har hittat massa bra resor. blir nog antagligen grekland eller linas förslag malta! :) får se vad vi hittar för något fint. det viktiga är egentligen att det finns en strand och att det är varmt, varmt, varmt! ;) varit med lina och hennes vovve idag, teuqila. lekt med börge och lite så. så det var myspys! nu ska jag fortsätta äta mina popcorn och se på GN-galan! :) heja sverige!!! ciao.

nathali helen rudolfsson

2008-02-20 18:29:37 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara säga till alla mina kära bloggare att nathali är min stjärna min stjärna i mörkret som alltid finns där. alltid när man behöver något så kan man höra av sig till dig. inte känt varandra så värst länge men den tiden vi har spenderat tillsammans betyder så otroligt mycket. vi har gått genom så mycket du & jag, så mycket som är så lika. vill bara säga att jag andas åt dig om du behöver min vackraste. vet att du har det svårt. men du har mitt stöd till 100 % kommer alltid stå vid din sida vad som än händer. mitt hjärta, min ängel. nathali älskar dig! / din emelie

image29

nittonde februari.

2008-02-19 16:27:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sorry för att jag inte skrivit på ett tag. men internet har inte funkat hemma sedan i torsdags. så började funka igår så då fick jag ju logga in på min älskade blogg och skriva en rad eller två. sportlovet har varat i två dagar nu och har verkligen bara sovit fram tills jag har börjat jobba. så himla skönt. sett första säsongen av deserate housewifes nu. så har precis börjat på den andra säsongen. den är riktigt bra + att andra avenyn släppte tre nya avsnitt i söndags. så såg dom idag. :) blivigt helt besatt av såpor nu helt plötsligt! haha...

ikväll åker pappa till malmö på trav och kasino så är ensam hemma ikväll. så funderar på att göra något?
någon som är sugen bara att höra av sig nu blir det fortsätta jobba tills åtta ikväll! :) ciao

my beutiful star.

2008-02-13 19:44:05 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


idag har jag sovit hela dagen. vaknade runt elva snåret då jag ringde upp johanna för vi skulle ses i stan. framåt ett åkte jag in till stan och träffade henne. vi letade alla hjärtans dag presenter och letade kläder till mig. sedan satte vi oss på epresso house och drack en varm choklad och delade på en scones med creeme chease. mums! johanna hade dock inga pengar. sedan bjöd jag henne på mc. Donalds. ett stort misstag egentligen men så blev det. haha.. vill bara säga tack, tack, tack till dig min älskling. för att du alltid finns där för mig. Johanna Thåström min vackra stjärna! nu ska jag & robin strax dra mig hemåt till mig och se på parlamentet har vi bestämt. sedan imorgon blir det skola igen. längtar bara till helgen nu alltså. party, party & lov. ciao

the end.

2008-02-11 20:45:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vet vad du vill, varit med om det förut. I'm sorry.

ölspelet och singstar.

2008-02-09 14:08:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


sorry, har inte skrivit på ett tag. har varken haft tid eller lust. igår jobbade jag kvällen sedan bar det mot frösakull. jag & lina skulle på förfest hos linn strand. riktigt mysitg och riktiga trevliga tjejer. aldirg träffat dom innan, men verkligen jätte lätta att prata med. vi började spela öl spelet och svepte i oss all vår cider, sprit och vin. sedan sjöng vi singstar. vi satt i två lag, jag, lina & sandra (sandy) men vi förlorde stort. men vadfan. det är svårt att sjunga när man är lite onykter :P haha.. sedan skulle vi åka buss till stan. men vi hade missat den. så vi ringde en taxi och tog den in till stan. trodde jag skulle spy. han körde riktigt fort s linn bad han dra ner fönstret. efter det minns jag knappt någonting. slutade med tt lina satte mig i en taxi och att jag kom hem till robin och inte hade någon mobil. ringde min egen mobil och som tur var så svarade lina och hon hade tagit hand om den. nu sitter jag på jobbet och lina lämnade mobilen här i morse. tack för en trevlig & underbar kväll igår tjejer. speciellt tack till lina som hjälpte mig! (L) ikväll blir det jobba till åtta sedan antagligen hem och se melodifestivalen. måste se hur det går för vår svenska lilla tjej. AMY DIAMOND, håller tummarna för henneoch hoppas inte hon blir helt utbuad. Good Luck Amy!!!
nu ska jag försöka se andra avenyn men datorn krånglar massor. ciao.

heaven is a place nearby.

2008-02-06 20:44:40 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


förlåt för att det inte blev någon fika idag. verkligen förlåt mår verkligen skit dåligt. men mobilen dog och laddaren var hemma hos pappa och vi var hos mamma och firade malin som fyller 16 år och jag orkade inte. vi satt och lyssnade på de låtar som spelades och försökte finnas där för malin. verkligen förlåt för allt. Nathalie, Sara & Josefine. hoppas ni kan förlåta mig. men så här är det iallfall.

 Var på mattias ragnemans begravning idag. det var riktigt riktigt hemskt. det var helt fullt i hela kyrkan och alla satt och grät såg hans familj på andra sidan kyrkan, och det var verkligen hemskt! de spelade sådana låtar som gjorde att man började gråta ännu mer. Mattias har spelat i två ishockey lag. Halmstad Hammers & Rögle. de satt på varsin sida med deras hockey tröjor på sig. när vi hade sjungit alla psalmer fick vi gå fram i grupp till kyrkan. la en röd ros på kistan och de fanns massor med brev, bilder, teckningar som familjen och andra kompisar lagt fram. varför händer det här egentligen? hur får en 16 åring en sådan idé i hjärnan att hänga sig. hänga sig i sina träningsredskap i taket. var det kompisarnas fel? familjen? eller flickvännen? ingen vet? för han sa inget innan. han visade inte. det enda han skulle ha gjort är att prata med någon, berätta hur han känner så hade han kanske levt idag. det vi vet är iallfall att ingen gjorde fel. det var något i mattias huvud som gjorde att det blev så här. och det kunde ingen styra eftersom ingen visste om det. ses i himlen mattias. R.I.P

det här var en utav låtarna de spelade på begravningen. den är så underbart fin. det var då det brast för mig och lillasyster.

I entered the room 
Sat by your bed
all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew The pain
Was almost more than I could bear
And still I hear Your last words to me











Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side
You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart Always
Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side
And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words I never will forget
Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side


andra avenyn.

2008-02-05 13:52:30 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


hemma idag från skolan. mådde verkligens sjukt dåligt imorse. så jävla ont i magen.. känns som jag är orolig över något men vet inte vad. känns precis som att inerst inne vet jag att något kommer hända. men kan inte förstå det. har börjar se om alla anvsnitten från början av andra avenyn. verkligen den bästa serien som finns. det är typ som OC eller One tree hill fast på sveska! :) "glöm dina bekymmer imorgon kommer nya"

image26

3 februari, 11 månader.

2008-02-03 16:16:42 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


idag har jag & robin varit tillsammans i 11 månader. tiden går så jävla snabbt fram så det är inte sant.. jag älskar dig mer och mer dag för dag älskling. hoppas du vet det... <3 så idag ska vi ut och äta och har myspys.

image22

din lilla fjant.

2008-02-03 15:31:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


rolig men kaotisk dag igår. det började hemma hos lina. där vi åt potatisgratäng och kycklingvingar och drack. sedan blev  att vi sjöng singstar för fulla halsar. vid tolv tiden så ringde vi en taxi och åkte in till stan. vi började att gå till asian för att gå på toa. sedan blev det att vi gick till B&B. där träffade jag min R. vi började spela biljard. jag, johanna & robin i ett lag. och linn oscar och en kille till i hennes lag. det kunde vi ju säga innan hur det slutade. de vann stort. haha.. jag, johanna och robin gick sedan ut från B&B en stund för att gå tll BM för att ta en drink och shotta. men robin börjar bråka med en jävla idiot. sedan står robin utanför B&B och vinkar och skrattar in till den andra killen. sedan fick vi komma in igen. då börjar killens kompis gå fram till robin och hota honom att han ska döda honom. robin bara skrattade och sa att det var ett skämt. fattar inte. träffade min moster därinne. och för första gången träffade hon robin. inte träffat min moster på två år. hennes uppfattning är ju redan klar om robin. alla på BM bara tittade så vi bev utslängda alla tre. vi går tillbaka till B&B, fortsätter dansa men jag är verkligen skit sur. förstöra kvällen för bråk. men såklart. det är väl så killar ska göra? tror ni ja, förhelvete, ge er alla killar som ska slåss bara ni ser en kille. förfan. förstör fan för alla vänner och folk runt omkring. visst, det kanske är bra att killen skyddar tjejen. men ibland går det överstyr. för robin hade bara kunnat gå därifån igår. men icke sa nicke. vi fortsatta tillbaka till B&B. träffade emil och tog en cider o öl med honom. gick sedan utanför B&B och träffade malin, sara liljegrens syster. berättade vad som har hänt och det är verlloigen hemskt. ringer dig senare ikväll gumman,. men du vet att du alltid kan prata och bo hos mig, sedan gick jag ner, hämtade jackan och åkte hem. var hemma vid halv fyra och vaknade av att pappa ringde imorse. då hade jag sovit med kläderna på och mådde verkligen skit...

börjar må bättre nu, äter min hemmagjorda fiskgratäng, (som är världens godaste) och tittar på andra avenyn. nej, nu ska jag fortsätta se serien. skriver senare ikväll! :) ciao.

silikonbröst är lika omoderna som axelvaddar

2008-02-01 18:33:15 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


ledig idag, spelat guitarr hero med syrran och sovit, ni måste tro jag är beroenda av guitarr hero. om jag ska vara ärlig? tror nog det.. ikväll blir det stopp med pappa och hans kompisar. försöka vinna pengar. hhaha.. är i stort behov av det så det hade passat. senare kommer tim & nathalii hit och vi ska se film och mysa. ska bli riktigt roligt faktiskt. förlåt för idag nathalie. vi skulle fika men var tvungen att passa lillasyster. förlåt, förlåt, förlåt! :( vi kan väl ta det på söndag eller i början av nästa vecka. måste träffas snart och prata. behöver det!! :)

ska ner till pappa som dricker öl nu, själv tar jag en cider för öl är bläää. haha ;) ciao.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu