I bilen.

2008-10-30 21:47:19 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Mobil blogga. Jag undrar hur allt detta ska sluta. Inget jobb mer och inga pengar. Allt ligger på noll. Någon som kan hjälpa mig med jobb kanske. Stort behov av det just nu. Att gå från 5000 till ingenting är jävligt svårt. Fan med allt. :-(

ny stund.

2008-10-18 14:30:22 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


ikväll blir det bara en lugn myskväll. jag ska färga håret och sarus ska hjälpa mig plus att jag passar börje idag. och det är alltid ett plus. just nu ligger han hos mig i affären och sover... tröttsamt... spelade kort igår med pappa och hans kompisar. var klara vid halv två sedan upp och jobba idag,. känner bara att jag vill hem till min efterlängtade säng och sova lite. iallfall.. ny gaddad och livet är på topp! tagit tag i mitt liv äntligen och det funkar suveränt!

glitzy använder mitt armband! :D

2008-10-15 15:46:27 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


att jag säljer armband kanske kommer i rullning nu. för om ni går in på glitzybloggen.se så kan ni se en dagens outfit som glitzy har med mitt armband. det bruna med ett peace märke! :D hiihih.. någon som är sugen hör av er till mig på [email protected]. jag lovar, dom är super duper fina! =) ursäkta blogg pausen. men ska bli bättre när jag har tid! :) ciao emsan!


I'm sorry.

2008-10-11 09:34:21 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


verkligen förlåt för mitt dåliga bloggande. men allting går till skola, jobb och mina armband som har börjat satt fart nu. så bloggen lägger jag energi på när jag har tid. och det har jag nu. jobbar och ska göra det hela dagen. jobbade först igår kvällen i affären och idag blir det hela dagen. för pappa är i göteborg på trav och sover sista helgen för detta året i husbilen så fick jag hoppa in och jobba. men för min del så blir det inget partaja för mig denna helgen ändå, tror jag,. som sagt man vet aldrig med mig, men som läget är nu så är jag inte alls sugen.. ska fortsätta göra fler armband nu. men bloggar lite senare..

TÄVLING!

2008-10-10 14:00:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är mina armband med i en tävling på http://erikasfashion.blogg.se/ så gå in och tävla eller så kan ni bara köpa ett armband av mig för 50 kronor. då hör ni bara av er till min mail. [email protected] så löser vi det på så vis istället. lycka till!

kalla cider & party kläder som väntar hemma

2008-10-04 15:28:53 / 7 kommentarer kommentera inlägget?..


jajamensan. ikväll gäller det. jag är äntligen frisk och vän med pappa och ikväll blir det utgång med kusin. vi ska hem till nathalie och sedan ut på staden. passa på att hälsa på mamma, morfar och mammas nya kille som också ska ut ikväll.  & det är alltid mysigt. ska bli party med tjejerna och det var som sagt tre veckor sedan. så ikväll släpper vi loss, party klänningen med stövlarna, kalla cider och sedan är det bara att köra på, eller vad säger ni? karatefylla? vi säger nog så..


Ps. älskar pinks nya låt ;)

sjukling.

2008-10-03 09:49:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, det gäller även idag. ligger hemma och tittar på tv och försöker sova, men det är inte så lätt fryser och skakar i hela kroppen. så hela helgen kommer jag väl ägna mig åt att bara sova och bli frisk. hatar att vara sjuk. men men.. ska iallfall inom stan idag eller imorgon och köpa kläder till studentfesten. rosa, rosa, rosaaa ska det vara. hiihih


GRATTIS SARUS, NU BLIR DU HALMSTADS LUCIA! :D

powerpuffpingla.

2008-10-02 19:03:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det är mitt kändistema. ska vara blomman. den rosa. så hela jag ska vara rooosa. rosa, rosa, rosa.. haha.. ska bli kul att se. kommer antagligen se ut som en femåring men vad fan, man klär bara ut sig en gång. så ni kommer få möta en utav powerpuffpinglorna på tisdag. de andra två får stanna hemma medans jag går på fest ;)

snart är det kvällen och jag ska snart stänga affären! =) är trött och seg och ska snart hem och sova. skönt. längtar till min efterlängtade säng! sedan ikväll kommer baby, mys.

puss!

sjukstugan här hemma.

2008-10-02 10:27:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


allting var klart för imorse. skulle stå i kö utanför skolan för att få min studentbiljett. går upp klockan fem det öser ner, huvudet dunkar och jag kan knappt stå upp. ringer sara och vi bestämmer att vi ska åka vid sex tiden istället. vaknar upp med feber. sara åker själv och det blir ingen studentbiljett för mig, hörde att det fanns några kvar men kan inte ta mig till skolan. så det är så jävla tråkigt.. första studentfesten och jag missar det :( nu ligger jag hemma med feber och kolla på våra bästa år. snart blir det att gå & lägga mig igen och sova och försöka bli frisk... ussch hatar detta. hostar som en gris och är varm men fryser.. åhh hatar det. sköter fan skolan galant nu så blir jag sjuk. blir så arrrrrrrrrrg på mig själv! nej, nu kallar sängen och sova någon timma till!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu