en fundersam emelie

2009-08-29 10:17:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


gårdagen bestod av utgång med far och syster. vi åt gott och drack och gick ut vid fem tiden var hemma vid tio, en hyfsad tid att vara hemma tycker jag eftersom det inte var någon supa kväll direkt. När jag kom hem gick jag till maddis och var med henne en sista gång innan hon åker, för hon åker till turkiet idag i två veckor. jag vill med, här i sverige är det bara kallt, blåsigt och regnar massor.

idag blir det utgång med Emmah ikväll. ska bli riktigt roligt och vi har bestämt att denna kvällen ska bli oförglömlig och vi ska dansa, dricka och ha så roligt som det bara går :)

Det är något jag inte förstår, som jag inte vet om jag någonsin kommer göra. Hur kan killar vara så egotrippade som vissa är. bara tänka på sig själva? vännerna går alltid först i alla lägen även fast vi ber och ber om uppmärksamhet så fattar dom inte.. och nu pratar jag om killar allmänt, tro mig varit med om många sådana jävla idioter rent ut sagt. lovar oss, men så fort det handlar om spel med vännerna eller utgång så går det före. Jag är så arg så jag nästan spricker och skulle vara intressant och se om det har drabbat andra eller om det bara faller på mig hela tiden?


sent inlägg

2009-08-25 23:45:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu blir det natten och imorgon blir det möte vid tio sedan bio med mamma på kvällen. Beck har premiär och vi ska självklart se första visningen klockan 17.45.

vill även meddela att jag saknar min Thåström massor. Natti Natti!


jobb idag med mina dementa

2009-08-24 10:50:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


precis vaknat, ensam igen. Robin går ju i skolan nu och börjar åtta på morgonen och då går inte jag upp. men jag ska alldeles snart gå upp och göra mig iordning för att åka och jobba klockan ett på patriks hill med mina dementa.

Denna helgen har varit bra, den har gått fort men haft otroligt roligt. I fredags var jag i tyskland hela natten. kom hem på eftermiddagen och la mig två timmar och sov och vid sex så spelade vi poker hela gänget här hemma. sen kom maddis och vi åkte in till stan och dansade och drack på tre hjärtan. Sedan åkte vi hem jag och robin och var hemma vid halv fyra tiden. Igår, söndag så städade vi hela robins bil och bytte omklädning till säterna och nu ser det ut som en helt ny bil och på eftermiddagen grillade vi med revben, kotletter, kroketter & sås. mums i det fina vädret.

hoppa in i duschen nu.
hörs ikväll!

inatt ska jag utomlands

2009-08-21 21:49:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu tror ni säkert att jag ska långt bort till värmen och bada och sola, nejdu så roligt blir det inte, visserligen jag ska utomlands men ska bara till tyskland. åker om en timme och kommer hem ungefär tolv imorgon! Handla dricka och lite till.. ska bli roligt men bara synd att det tar sådan himla tid att köra ner dit.. en hel natt. men vi tar det nu på natten så vi slipper allt folk på dagen. Varit där innan vid samma tid och då är det inget folk alls. bara vi i hela affären typ. ganska skönt det med och inte trängas bland massa folk.

Imorgon blir det utgång med min maddis, robin & rickard. det ska bli super roligt. längesedan jag festade med maddelene och det ska verkligen bli svin roligt. & söndagen kommer antagligen sluta i bakfylla och ligga och tycka synd om sig själv hela dagen..

Om en timme hämtar dom mig så ska in i duschen nu så jag är färdig tills de kommer...

Jag är så stolt.

2009-08-21 10:03:21 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


min prins, mitt hjärta, min älskling är så duktig. igår klarade han äntligen sitt körkort och fick till med en vit liten mini bil :) åh, jag är så stolt. Nu kan vi åka var vi vill och nu är det bara min tur att verkligen sätta igång och försöka fixa det nu också. Nu blir det att jag ska ligga och vänta här tills robin kommer hem från skolan och sen så ska vi ut och åka massor jag och mitt hjärta.


it's hurtful

2009-08-20 11:54:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ska snart bege mig till min första jobbdag.. maddelene var här innan. Hon var ledsen så vi satt och pratade nu precis innan. Massa skit som hänt och då behövde hon lite stöd. Nu har jag precis duschat och ska bara göra mig iordning för att sedan bege mig till stan och till jobbet. Sedan ikväll blir det förhoppningsvis film mys hos min robin!

nu är det natten.

2009-08-19 22:26:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


imorgon är det en stor dag, först tandläkaren sedan första dagen som personlig assistent. Då är det bäst att lägga sig i tid och vara pigg och göra sitt bästa imorgon. önska mig lycka till! God natt!

äntligen har det lossnat lite för mig.

2009-08-19 16:31:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick precis ett samtal som sa att jag fick jobbet som timanställning som personlig assistent. Jag börjar redan imorgon. Gud jag är så förväntansfull och det ska bli super roligt. ett - sju imorgon. Detta är det bästa som kunde hända nu. sitter bara hemma på dagarna och vet inte vad jag ska ta vägen och äntligen får jag något att göra. nu har jag både timanställning på patriks hill med dementa och personlig assistent. äntligen har det börja lossna för mig. och får jag in en fot kan det alltid utvecklas till annat. är så himla glad just nu att jag vet inte vad jag ska ta vägen. några bäckar små kan alltid blir fler! :)

bara för dig

2009-08-19 16:23:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dagen har bestått av att vakna sent, som vanligt.. klockan tolv, vaknade av att robin höll om mig och kallade mig sin prinsessa. gick upp vid halv ett då han skulle till skolan och jag åkte och åt lunch med en kompis. Vi åkte hem till mig och åt på min baksida i solen.. mys. Jag gick sedan vidare till maddelene. Vi satt i solen på hennes baksida och pratatde & rökte.

Kvällen består av att antagligen åka till mammas ex. inte träffat honom på evigheter.. åka dit prata och träffa hans nya tjej/sambo och träffa på min favoritflicka Emelie. inte träffat henne på evigheter.. och hon är som en lillasyster för mig. Så har jag chans att komma dit på något sätt så åker jag dit..

Även åka och hälsa på min älskade mamma någon dag..
saknar dig!

mot malmö

2009-08-18 16:11:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vi ska snart sätta oss i bilen och åka iväg önska
mig lycka till och hoppas på att vinna miljonen,
jomenvisst. drömma kan man alltid ;)


städfreak

2009-08-18 13:35:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


inte sovit någonting i natt men ändå pigg som en sol. Började städa mitt rum som alltid, verkligen alltid ser ut som en katastrof.. tvättat fyra maskiner med mina kläder som legat utspritt över hela golvet och snart är jag färdig. sista maskinen inne nu. Så jag har blivigt ett riktigt städfreak, så är det när man är arbetslös. Jag har absolut ingenting att göra om dagarna så nu fick det bli att städa och göra det fint här.. riktigt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig.

Nu blir det snart att hoppa in i duschen och göra mig färdig för eftermiddagen. För vid fyra så åker vi ner till malmö på trav. det ska bli super roligt var jätte längesedan eftersom det varit uppehåll i Halmstad.

Känns lite deprimerande nu när skolan börjar på torsdag för Halmstads gymnasieelever. Själv har man inte skola mer och det känns som något fattas. Ångrar det som fan att jag struntade i skolan och skulle göra allt för att göra om det och ge 100 %. Nu är man arbetslös/arbetssökande men det känns förgäves. finns inga jobb och seriöst.. jag skulle jobba med vad som helst just nu, bara jag slipper sitta hemma. för jag tror snart att jag blir knäpp på mig själv. man har inget bestämt på dagarna och ligger och sover fram till två i istället.. sjukt deprimerande..

sara liljegren, saknar våran tid!

flätat, blått armband

2009-08-18 07:12:16 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


har fortfarande inte kunnat sova.. började därför göra lite armband och gick in på cocoo.se och hittade flätade armband i med smycken.. jag gjorde ett precis likadant och det kostar 195 kronor där.. jag kan göra det för 80 och ändå få förtjänst. någon som är intresserad så hör bara av er.. enligt mig själv så tycker jag det är ursnyggt. Här bidrar jag med en bild.


sömnbrist

2009-08-18 05:10:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag sänder ett nattligt inlägg.. vaknade runt två och hade fruktansvärt ont i magen.. går runt i rummet och hoppas det ska gå över och det slutar med att jag får springa in på toaletten och spy istället. maginfluensa? vill verkligen inte vara sjuk. varken orkar eller har tid.. har så himla mycket annat som snurrar runt i mitt huvud för tillfället. Iallfall.. har inte kunnat sova sen dess så har gjort en förändring på min blogg.. ändrat färger och headers och lite smått.. tycker det blev bra till slut iallfall.. imorgon blir det ut till företagen och prata om mina jobbansökningar och vid fyra åker vi till malmö för att gå på trav. super! Ska försöka hinna svänga inom farmor imorgon med och hälsa på henne en snabbis.. men eftersom jag inte sovit i stort sett på hela natten ska det bli intressant att se när jag vaknar imorgon.

älskling ligger bredvid mig och sover har han gjort sen elva igår kväll. han måste gå och lägga sig i tid nu när han har börjat studera igen. Han har börjat studera på högskolan och det ska han göra i fyra år, enligt mig.. fyfan. sätta sig vid skolbänken i fyra år.. det räcker ett och ett halvt för mig nästa höst. men det blir ju att jag och robin tar examen nästan samtidigt istället.

nu ska jag försöka samla mina tankar och iallfall försöka sova.

nattlig promenad hem

2009-08-15 11:40:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


går kvällen bestod av först med middag i stan med pappa, bettan, syster och pappas kompis. åt kycklingvingar som var riktigt gott.. vi gick sedan vidare till harrys och tog några glas där innan vi gick vidare till the corner.. ni som är uppvuxna i Halmstad vet att the corner tidigare hette penny lane och var en 40+ bar.. men inte nu längre.. när vi kom in där var det människor i 18 till max 20 års åldern. pappas favorit ställe var nu förstört med dagens fjortisar i kortkort och smink ända över öronen.. pappa var riktigt besviken för det är sant det han säger.. det finns ingenting för dom längre föruom bond, men vem fan går dit.. jävla snobb ställe. iallfall.. vi gick sedan vidare till bm där vi tog några drinkar och sedan begav sig pappa och bettan hem,.. själv stannade jag kvar och mötte upp carro och vi gick vidare till the corner och tre hjärtan.. där vi träffade min kusins kompisar och fortsatte att festa till det med dom när carro skulle hem vid två tiden. Slutade med att jag och älskling gick hem tillsammans i natten.

ikväll blir det fest igen.. till min kära tess som jag inte träffats på evigheter sedan. hon har hyrt lokal och det ska bli super mys. träffa mina tjejer igen.. förutom min julanta som inte kommer vara med ikväll.. kommer vara en tom plats älsklingen min, men vi tänker på dig, och det vet du. Vi finns kvar här när du kommer hem.. jag står och väntar på dig :)

nu ska jag försöka sova någon timme eller två till så jag orkar med ikväll.
man mår som man förtjänar som sagt var..

/ emelie

nyslingad och fräsch

2009-08-14 20:02:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


min maddis har varit här hela eftermiddagen och trixat och fixat med mitt hår. äntligen blev det färdigt och jag blev super duper nöjd. åhh Madelene Persson, min stjärna. du är så duktig.. nu har jag gjort i ordning sminket och tagit på mig hyfsade kläder.. inga högklackade idag.. fick mina små fötter nog av förra helgen.. så denna helgen blir det tygskor. men förhoppningsvis ska det också bli super duper bra. nu måste jag göra iordning det sista för att sedan bege mig mot staden.. här lägger jag in en precis nytagen bild på mitt hår.

/ emelie


I know what you want to do.

2009-08-14 11:16:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sovit riktigt dåligt i natt och vaknade tidigt.. ligger nu i sängen och väntar på att min kära pojkvän ska vakna till liv. ska alldeles strax åka in till stan fika, äta frukost och köpa färg.. idag ska jag bli blondin. eller blondin óch blondin. ska lägga i lite blonda slingor så det blir lite liv i håret. sedan vid åtta ska jag ut och äta med pappa och dricka och sedan fortsätta ute kvällen med mina tjejor. ska bli mys..

sara liljegren. ber om ursäkt med alla problem med pengarna
jag har fått dom nu. och tänker inte föra över dom så det blir
problem igen.. hör av dig till mig så ses vi, jag älskar dig!

/ emelie


liseberg och shopping

2009-08-09 22:16:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag blir det iallfall en tidig läggning för imorgon åker vi härifrån vid åtta.. ska åka och shoppa i göteborg först sedan vid ett när de öppnar går vi in på liseberg och har kul. jag, syster och mina två kusiner.. ska bli super kul och super mysigt.. hoppas bara på fint väder och att man hittar mycket i göteborg...

sedan om två veckor kommer lönen.. skönt..


ska dra mig tillbaka

/ emelie




tro på oss

2009-08-09 21:02:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vet inte hur mycket mer jag orkar, alltid andra personer eller saker som går före
jag ber och ber men det händer ingenting.. det gör så fruktansvärt ont så det går
knappt att försvara och jag är så osäker för vet verkligen inte vad jag ska göra..


1 1/2 TIMMES SÖMN I NATT, HJÄLP?!

2009-08-06 20:44:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen har bestått att att jag somnade halv fyra i natt.. så sjukt varmt i robins rum att jag tror jag skulle dö.. iallfall somnar halv fyra och klockan sex ringer väcka klockan.. jag tror inte det är sant.. sovit en och en halvtimme.. ta mig upp och går ut till bussen är på jobbet vid sju och jobbar till fyra med en halvtimmes rast på nio timmar.. en cigg på nio timmar.. tufft tufft.. men så är reglerna.. kan du förstå det thåström? hur kan jag klara det.. jag som är beroende som en skorsten..
vid fyra kommer pappa och hämtar mig för han har med slutat åker med han hem och lägger mig i sängen för att se på film.. somnar och blir väckt vid sex för att det är kvällsmat.. går ner och äter och går upp på mitt rum igen.. somnar igen och vaknade nyss.. halv nio.. tror ni att det blir någon sömn i natt? icke sa nicke.. blir väl halvfyra idag igen.. blööö..


nu är robin på väg hit och vi ska se film och bara ta det lugnt
imorgon blir det jobb i spelbutiken och fika med min carro

/ emelie

I'm back

2009-08-05 23:28:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


tillbaka på bloggenfronten? det vet jag ej.. men vet bara att jag inte skrivit blogg sen veckan innan studenten.. har varken haft lust eller tid.. man börjar bli vuxen.. så enkelt är det. Har jobbat hela sommaren och under mina lediga dagar har jag varit ute på mina äventyr. Nu är det en vecka kvar att sommarjobbandet och sedan blir det lite små jobb inom personlig assistent och sedan blir det att skriva in sig på arbetsförmedlingen och söka jobb för fullt.. seriöst skiter jag i vad jag jobbar med.. bara något?

Även fast det har varit dålig väder i sommar är jag jätte nöjd med den.. har haft super roligt.. för även fast jag jobbat har jag hunnit med massor.. började med student och började på mitt nya sommarjobb sedan begav man sig på travturne...i köpenhamn, göteborg, halmstad, skara, malmö och snart stockholm.. har även hunnit campa på skara med mina kära kusiner.. varit på släktträffer i småland och haft de där underbara sommarkvällarna med fest och dricka med de bästa.. nej, jag kan inte klaga.. det enda jag kan klaga på att min älskade johanna har inte varit med.. men när hon kommer tillbaka till Sverige och till Halmstad ska vi ta igen allting.. bara du och jag mitt hjärta.. precis som förr.

nu ska jag snart krypa ner i säng för att gå upp kvart i sex imorgon.. börjar jobba sju till halv fyra imorgon och sedan jobbar man helg. ganska skönt.. sedan blir det förhoppningsvis liseberg med kusinerna på måndag.



/ emsan



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu