betygen satta, bulls ikväll.

2008-05-27 09:49:52 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


betygen är nu satta & ikväll blir det quiz kväll på bulls med tjejerna. ska bli myspys! :) sitter hemma hos robin nu och väntar på att johanna ska höra av sig så jag vet när jag ska in till stan och möta henne & sandra. vi ska fika och fönstershoppa lite!


woohooo bara 5 skoldagar kvar sedan slutar
skiten för den här terminen. skööööööönt!!!!

glesna moln och skog.

2008-05-25 21:41:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


på väg hem från stockholm nu! sitter i bilen och har precis varit i nyköping och ätit. nu är vi på väg igen och det är skog runt om vägarna och molnen ser ut som en tavla i himlen. stockholm har varit helt underbart shoppat massor och haft riktigt mysigt. jag & älskling på vår weekend ska göras om precis samma helg nästa år när det är elitloppet igen, om han nu vill med. får vi verkligen hoppas!! :) men nästa år blir det nog åka hit med mamma istället för pappa!! för mamma har frågat mig, och måste vara med henne också!  jag & min mami. är så glad att hon och jag kommit varandra nära igen. det var dåligt ett tag för typ två år sedan. då var det bråk varenda dag och jag verkligen hatade henne. men nu är hon som min bästa vän. bara min mami.

är så himla trött på att åka hem. vill bara hem just nu, är åksjuk på köpet också så måste hålla koll på vägen också för att inte må dåligt! men men, har åksjuk band runt handlederna som sägs att det ska hjälpa, och hitills har det gjort det iallfall.

mitt socker, thåström. har ringt mig och pratat med mig hela helgen. hon är mitt bästa! betyder så otroligt mycket för mig och jag gör allt för henne, min älskling.!

nej, nu blir det att försöka sova lite i min Robins famn! hemma drygt två i natt. segt!!!

ciao / emsan

sista dagen i stockholm.

2008-05-25 10:26:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


igår var det shopping i stockholm. fullt med folk överallt och strålande solsken. satt på hötorget och drack cider och bara njöt. massa påsar blev det och bilder kommer senare på allt jag köpt. nu har vi precis packat klart och ska åka till travet snart. här kommer en outfit på dagens klädsel plus det är bara nya kläder!! :)

- randig topp från gina tricot med rund hals och rund rygg
- vita tygskor från din sko
- leggings från hm
- kofta från mq

image98


image99

utgång i staden

2008-05-23 20:58:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det dags för utgång. vi ska bara dricka en öl/cider eller två så blir en lugn klädsel.

- vitt bas linne från gina tricot
- vit blus från ellos
- jeans från replay
- skor från b-young
- halsband , födelsedags present

image97





framme i stor stan.

2008-05-23 19:39:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


framme i stockholm nu. jag & robin i eget rum. och myser. ska hoppa in i dushen nu sedan ut och utforska staden!! skriver mer senare. ha en underbar helg. jag kommer ha det underbart här. ciao / emsan

on the road.

2008-05-23 13:35:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter just nu med datorn i knät och vi äntligen på väg. full bil och dricker. fick en till födelsedags present av pappa & bettan. 500 kronor till att shoppa för. ska bli riktigt roligt att åka upp. vi är framme vid drygt klockan sex och då blir det ut på stan och utforska stockholm. skriver mer senare. ciao.

imorgon bär det av till stockholm

2008-05-22 23:56:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


imorgon bär det av. jag & älsklingen till stockholm. jag och min R <3

image96

tack alla för en underbar födelsedag!!

2008-05-22 20:22:01 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


tack alla vackra för en underbar födelsedag. firades på bulls med massa dricka, shottar och födelsedags sjungande. var riktigt trevligt och tack alla för att ni kom!! är så himla glad att ni alltid finns vid min sida!!

imorgon bär det av till stockholm. massa pengar beyder massa shopping.
dags att packa nu och vara med syster yster!!!

grattis till mig :)

2008-05-21 08:10:23 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är dagen äntligen här. nu när jag fyller 18 :). grattis till mig.
dagen firas med fika med sara & jossan, middag hemma hos
mormor, ut och se fotbollen med älsklingen, tim, nathali kusinen,
sofia, lina och johanna :)

åh, eros ramazzotti

2008-05-20 10:02:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter och lyssnar på eros på youtube.se och insåg att jag får gåshud när jag hör han sjunga på spanska och jag får pytteskinn när jag ser han. han är skiiit snygg. kanske lite gammal men skit samma. jag tycker han är snygg och stolt över det..


image94

nya tatueringar

2008-05-19 23:02:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det så, att på fredag sticker jag till stockholm och efter det åker jag till rasmus och fixar mina tarueringar. ska göra två nya närmare bestämt. och så här kommer det se ut, enjoy, vad tycker ni?!

image92
 
denna tycker jag är så underbar och ger ut ett budska också
eftersom jag har gått i kyrkan och tror på kristendomen

image93

och denna ska jag ha på samma ställe som på bilden.  har alltid önskat
mig att ha något på underarmen. antingen ska det stå love eller hold my soul.
inte riktigt bestämt mig ännu. men två nya blir det iallfall inom det närmaste tiden.

just one day left.

2008-05-19 22:44:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


förstoch främst. grattis sofia Laitila äntligen 18. imorgon fyller ante och på onsdag jag. verkligen tätt inpå! :) på onsdag blir det utgång med fotbolls tittande. final matchen mellan manchester u och chelsea. ska bi intressant, själv riktar jag mest in på mitt drickande av antagligen cider hhaha.. men bra fotboll, betyder mycket folk. betyder att det blir roligt, nu är jag så himla trött att jag bara vill lägga mig ner och sova. varit på trav ikväll också och såg världens finaste häst som jag stod och kelade med, och nu har nathali lovat mig att ska hälsa på hästarna som finns vid hennes jobb.. ihihi.. måste sova. NATTI NATTI!!!

långt in på natten..

2008-05-19 01:45:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vid den här tiden så ska man sova, gör nog dom flesta. gör till och med min R. han ligger så sött i sängen så. dock är jag arg på honom för att han alltid ska hålla på som han gör. blir galen ibland. men, men.. har inte skrivit sedan i lördags för varit hemma hos marcus idag med min nathali, tim jag, robin & christoffer. såg på tv och bara mös. alltid trevligt att vara med dig natha. mitt hjärta, mitt andetag! sedan när vi kom hem till robin vid tio tiden kom jag på att jag hade två arbeten. så sitter med det nu och är precis klar. är så jävla trött att knappt ögonlocken längre hänger med. nu vill jag bara lägga mig ner och sova för att sedan gå till skolan och lämna in arbeterna, visa all energi jag lagt ner, sedan ska jag fan få ett mvg i betyg. haha.. nej kanske inte. men godkänt iallfall får vi hoppas på. brukar få höga betyg på arbeten. så hoppas på samma tur den här gången. nejdu, nu måste jag få min skönhetsömn annars kommer jag aldrig upp imorgon. natti, natti allihopa / emsan

lillprinsen ligger redan och sover.

2008-05-17 21:50:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis slutat jobba nästan. jobbar i 12 och en halv timme idag. fyfan, dessa dagar är inte roliga alltså. men bara att se framåt och man vet att någon gång slår klockan åtta då man ska stänga och få gå hem. även lugnt denna veckan, som sagt, har sagt att jag inte ska dricka något förrens jag är 18. men seriöst, hade nog inte orkat göra ett skit ikväll. snart kommer min R hit, men nu ska jag åka bort till lina en sväng. skriver mer ikväll. see you / emsan

grattis norge.

2008-05-17 11:14:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


norges national dag idag. dom firar ju den som värsta högtiden!
grattis norge. sup och slåss nu för hela slanten!


happy me.

2008-05-17 08:32:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


igår var det släktkalas för att jag´fyller år på onsdag. tack alla för allting. fick ett presentkort på cubus, två halsband. 2000 kronor till stockholm att shoppa för och en bil, av pappa & mamma. tack, tack, tack. nu är det bara körkortet som ska bli färdigt så kommer ni se mig köra runt i den lilla svarta. visst, det är ingen racer bil. men räcker att köra runt med i halmstad. får bli att låna pappas bil om detblir längre sträckor. iallfall. folket gick vid halv två tden igår kväll. bjöd på potatisgrätäng, potatissallad, cassler och massa med sallad, bröd och frukter. därefter bev det min hemma gjorda tårta. riktigt mumsig var det!! älskling fyllde 19 igår, så bev att vi firade honoms samtidigt! :) när alla sjöng för oss!! nu är det fyra dagar kvar tills jag fyller 18 år oh sex dagar kvar tills jag & robin åker till stockholm. wiii!!! ska bli riktigt mysigt. själv nu så jobbar jag, började halv åtta i morse och ska jobba till ¨åtta ikväll. ska passa min lillprins idag med, börje. han ska sova hos mig i natt. då blir det i min säng och bara mysa. så det blir att ta det lugnt ikväll!. massa plugg och musik blir det på jobbet idag.

pics från gårdagen kommer senare. ciao.

senare nätter och längre mornar.

2008-05-16 02:00:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


godnatt alla mina sötnosar!!!

junior, sveriges nya dans älskling.

2008-05-15 22:14:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tittar på so you think you can dance. såg junior, riktigt bra på att dansa. på sitt eget sätt. visserligen, han är säkert 100% bög. men so what? riktigt häftigt dansade han. nu ska jag lägga mig i ett bubblande bad och bara mysa. det står inne och väntar på mig just nu. sedan blir det nana kudden i sängen. imorgon fyller älskling 19 :) CIAO

puff daddy suger.

2008-05-15 11:50:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter och tittar på zvt och puff daddy har försökt göra någon ny techno slash pop låt. men det suger riktigt mycket. han ska sjunga sin andra skit rapp istället. haha.. sitter och tittar på zvt för vill att jason mraz ska komma med sin nya låt. men suttit här snart i en & en halv timme och den har inte kommit ännu blir gaaalen. pratade nyss med johanna och hon ska också med och ta en fika. men hon skulle göra något arbete till komvux, palla. ta det lugnt nu tjejen när du ÄNTLIGEN slutat skolan :o haha..

ut och lägga sig i solen nu, för pluggandet söög, blää.

blåsig dag & jag spelar yatzy.

2008-05-15 11:36:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hejsan! vaknade drygt för en halvtimme sedan idag. bestämde redan igår att idag blir det ingen skola för har massor att göra. ska in till staden vid tre och ta en fika med lillasyster och sedan ska vi möta mamma vid fyra. vi ska fönstershoppa för hon har inga pengar och jag måste spara mina pengar till stockholm. men fixa mitt leg ska vi göra så man har det tills man fyller 18. psst... 6 dagar kvar nu!! :) imorgon blir det fira med släkten eftersom det blir så fel att göra det på en onsdag. så istället så fixar vi mat och bjuder på dricka imorgon! ska bli mysigt, kul att se vad man får för roligt. sedan på onsdag när jag fyller år egentligen så blir det först fika i stan med sara. sedan blir det lite mat hemma hos mormor och kusinerna kommer dit. sedan senare framåt kvällen blir det ut och se på fotbollen med kusinerna. fullspäckad dag! :) haha.. nu sjunger petter på ztv om sitt liv, cool låt ;)

nej, nu ska jag sätta mig ner och försöka plugga lite. ha det underbart / emsan

sverige vidare och strax blir det sängen som väntar.

2008-05-14 23:16:06 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


sverige vann på sadden. nu är de vidare till semifinal, mot canada antagligen. de möter norge nu. men de leder med 5-2 när snart tredje perioden ska starta. men erkänn det hade varit rätt coolt och roligt om norge och sverige hade mötts i semifinal. men så bra är inte norge att de ska slå canada.. nu tittar jag på my name i earl. sitter hemma hos min R och allt pluggande ligger bredvid mig. om jag bara skulle ta tag i det & börja. men jag orkar verkligen inte. seriöst. usssh! :( men dumt mot min arbetspartner robert i skolan som är så duktig och jag har inte ens börjar. förfan emelie, ryck upp dig!!! imorgon blir det staden med mammis & lillasyster. vi ska fixa mitt leg så det blir klart tills jag fyller 18 plus att syster ska se om hon hittar någon klänning till sin avslutningsbal för niorna. ni vet, hon ska bli stor nu, du vet gå ut högstadiet och börja på gymnasiet, ni minns väl? det var en vacker tid. som håller på att gå i ras seriöst. någon som har några tips, önskas gärna!!!

nu väntar sängen på mig efterlängtat och jag kan erkänna att det ska bli gryyyymt skönt att få lägga mig ner under täcket. jag & min R.
vill bara säga tack för att du alltid finns vid min sida mittt hjärta <33

ishockey för hela slanten.

2008-05-14 20:00:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hej min kära läsare!!
sitter just nu hemma hos min mormor och kollar ishockey med henne och mamma.
visst det låter som min mormor är värsta gamligen. men hon fyller faktiskt 60 i år!
heja sverige säger vi nu. som spelar sin första kvartsfinal match.
idag har jag legat hemma precis hela dagen. sedan åkte jag hem till ulf.
satt och pratade med han allt från himmel till jord. sedan åt jag där, sedan blev det lite övningskörning och sedan åkte vi hit!

skolan är just nu bajs.

skulle träffat nathali idag med hon hade massor att göra, saknar dig! <33

fortsätta se ishockeyn nu, / emsan

1 vecka tills 18 år.

2008-05-14 12:17:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag är det bara en vecka kvar :) wooohoo!!! sedan blir det rajtan tajtan varenda helg, typ! :P haha kommer iallfall in lagligt när jag vill!! ligger och tittar på tv just nu. är så trött på skolan just nu att jag håller på att spy. får till och med sms från lärarna nu som undrar var jag är. men vad ska jag göra? jag orkar ingenting just nu! är så trött på allt. vill bara ha sommarlov och för alltid vara ledig. är så nere och så känslig att jag blir ledsen för minsta lilla. någon som varit skoltrött? och isåfall, hur gjorde ni för att komma tillbaka till skolan igen?! skriver mer senare. ska lägga mig ner och mysa med börje som är på besök!! ciao / emsan

summer picture.

2008-05-13 14:17:13 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


image91

riktigt sugen på sommaren nu, denna bilden är från konfermationen i lördags. enjoy.

kusinerna samlade.

2008-05-13 11:56:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


igår kom min nathali och hälsade på mig på mitt jobb, vi pratade & skrattade massor!! älskar dig mitt hjärta. du betyder så otroligt för mig. efter det kom tim & hämtade nathali och efter jag hade stängt körde han mig till travet där pappa & mina kusiner var. alltid lika trevligt att träffa dom. vi bestämde att nästa onsdag!! alltså om 1 vecka. så ska vi ut. för då fyller jag 18. :D det blir jag, patrik & henrik. visserligen inget folk ute då, men bara kul för mig att äntligen få gå ut lagligt!! :) ahah.. nu sitter jag hemma hos robin och ingen skola idag heller för orkade inte! lyssnar på musik & spelar spel... nu ska jag ut och lägga mig i solen. ciao / emsan

natur i skolan och solen skiner.

2008-05-12 11:05:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


precis kommit till skolan. idag blir det skolan till tre sedan blir det jobba till åtta. men min nathali kommer och hälsar på mig. gud, saknat dig tjejen. och idag ska vi prata ut om allt. för vet att du mår dåligt för tillfället. men andas för dig hjärtat (L)

back to the school... ciao / emsan

balklänning

2008-05-11 19:45:39 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


vet att det är tidigt att titta på det ännu. men mormor ska ner till thailand och köpa tyg till mig så jag kan lämna in den och sy precis som jag vill.. hittade världens finaste klänning idag. enjoy.


image90

desperate housewifes stormar

2008-05-06 22:03:08 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


vad har hänt med det desperate husfruarna. detta avsnittet var helt sjukt. hela staden är förstörd och Lynettes familj är helt borta. började nästan gråta. de får inte ha dött.. de är allt för henne. ussch! vad tv serier sätter sig på sitt eget liv känslomässigt!!!! ussh! usssh! ussh! tänka possetivt istället... det har varit super duper varmt idag och jag var med johanna i stan innan jag började jobba alltd mysigt!!! nu ligger jag i sängen och snart hoppa in i duschen innan min R kommer. ha det bra / emsan

försov mig, igen.

2008-05-06 10:50:18 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


blir så arg på mig själv. ställde klockan på kvart i sju i morse. gick upp och allting. men sedan gjorde jag det stora misstaget att jag skulle lägga mig i fem minuter. jo visst, fem minuter blev tre timmar. vaknade tio och inte lönt att gå till skolan för jag har köket. måste skärpa mig nu för helvete. blir fan arg på mig själv. nu sitter jag hemma hos robin och spelar guitarr hero. spelar på hard nu! ;) någon som vågar utmana?!

men nej, nu ska jag ta en macka sedan gå ut oh lägga mig i solen. ciao / emsan

14 månader.

2008-05-03 12:18:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag har jag och robin 14 månader. fyfan vad tiden går fort. redan varit tillsammans i ett år och två månader! gud alltså. men iallfall. är så underbart glad att du alltid finns vid min sida och alltid stöttar mig i vårt och torrt. du är den enda jag älskar. min johan robin persson. imorgon blir det köpenhamn. en mys dag med pappa, robin & jag! :) / emsan

tidig morgon.

2008-05-02 07:58:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


emelie vaknade vääääldigt tidigt idag. har vaknat flera gånger om i natt och robin har varit uppe varenda gång. förstår mig inte på den människan ibland. vaknade tjugo i fyra. då låg han och kollade flm. själv kände jag att jag var tvungen att sova för själv skulle jag upp klockan sex vaknade drygt halv två. så har sovit fyra och en halv timme i natt och är trött som ett as. men nu sitter jag här på jobbet. vissa kunder har varit inne som är på väg till jobbet. men de flesta ligger nog och sover vid den här tiden. även ni, mina bloggläsare. varför gå upp tidigt när man är ledig? haha... helgen redan här. man vet knappt vilken dag det är eftersom man festade mitt i veckan, det vill säga onsdags då det var valborg. ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och förhoppningsvis vara med min nathali om hon inte var sjuk. hon skulle höra av sig iallfall. annars blir det väl bara en lugn hemmakväll. händer för er? ha det bra!! / emsan

the day after yesterday.

2008-05-01 19:41:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


valborg igår, sexpartyt. super duper kul. men själva kvällen slutade bajs :/ fick åka hem själv. träffade dock jonte på bussen hem så satt och pratade lite med honom. sedan kom älsklingen vid två tiden.. ingen ork alls i kroppen idag. men måste verkligen börja städa rummet snart.. hmm.. sätter nog på en film istället och skriver mer ikväll / emsan

PS. JAG FYLLER ÅR OM 19 DAGAR. INTE LÅNGT KVAR NU?!?! :D


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu