never give up

2011-05-18 00:44:15 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


blandade känslor i kroppen, vet varken ut eller in. vad ska jag tro vad ska jag tycka. vet inte själv längre vad jag är på väg, måste lösa det själv, tror jag.. eller så behöver jag prata. med någon som förstår, carro, ronja, min julanta. eller min älskade kusin. tyvärr är hon 50 mil bort från mig men om mindre än en månad träffas vi. och längtar så att det gör ont!

Morgondagen består av lång runda med vovvarna till stranden, städa, tvätta och vara vuxen. känns faktiskt bra, får jag lite annat att tänka på också.. tror det behövs.

mot göteborg

2011-05-12 14:24:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


japp, extra insatt trav v75. så klockan fyra rullar bilen härifrån mot göteborg. ska bli så trevligt så. båda vovvarna ska få följa med, tycker de nog ska bli intressant :)

spending my time

2011-05-11 23:11:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


varit borta härifrån ett tag, varit mycket med flytt och liknande. men nu är allt på plats, enligt min pappa är det på fel sidan nissan som jag besatt mig, men bäckagård iallafall. tredje våningen med inglasad balkong och det har verkligen blivigt underbart fint! riktigt nöjd om jag får säga det själv.

en hund till har även tillkommit i familjen, en stor och muskulös liten sök. lilla agnes. helt underbar. imorgon blir det långrunda som vanligt med dom och sedan ska jag faktiskt bara ta det lugnt. kanske få hit någon på film framåt kvällen, får se om jag kan lyckas få hit någon.. carro, när kommer du?!

ska försöka somna i tid ikväll för en gångs skull, så ska sätta på några avsnitt av vänner för då vet jag att jag kommer slockna inom en timme, bästa serien ever. och ni som inte sett den vet inte var humor är. :)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu