life was so easy back in the days.

2008-01-31 18:09:57 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


för tillfället sitter jag hemma hos lina, snart gå och köpa chips & läsk bli ännu mera fetare än vad vi är :P sedan dra hem till mig. det blåser i halmstad. fyfan vad ovanligt seriöst. nu sitter jag med linas lilla hund, tequila. tequila och börge har lekt idag. gick inte så värst bra. hoppas det går bättre nästa gång!  skriver en rad lite senare. ciao.

when you were young.

2008-01-31 00:49:54 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


dagens älsklings låt. the killers - when you were young.
lyssnar på den hela jävla tiden. så otroligt jävla underbar. om ni
inte hört den så måste ni det. ryser i hela jävla kroppen av gittar solot! ciao.

pizza, film och myspys.

2008-01-30 18:42:33 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


redan onsdag kväll. veckorna går så himla fort nu för tiden. jag & robins mamma var och köpte pizza för ett tag sedan och hyrde en film som vi ska se ikväll. handlade om någon som visste att han bodde granne med en lönnmördare och hur han ska avslöja det. verkar faktiskt intressant får se hur den blir senare. idag har jag varit hemma från skolan också. hoppas att magen blir bättre och att jag kan gå imorgon. längtar tillbaka till skolan på något vis. eller rättare sagt känner att mitt samvete tvingar mig dit. nu ska jag snart gå och sätta mig i vardagsrummet med robins föräldrar och se film. satt och pratade innan om thailand och vilket underbart land det egentligen är. om hur underbar den mjölvita stranden är och alla människor. vill åka dit igen. ska in och leta resa nu till sommaren. se om det finns något roligt :)

ciao.


my chubbie baby.

2008-01-30 17:03:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


den här sötnosen har jag passat idag och ska göra det en tid framåt. BÖRGE! :)

image19

här är en bild på börge och robins små syskon! :)

forever we will be.

2008-01-29 22:03:45 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


satt och tittade på gamla bilder. längtar verkligen tillbaka till nyår.
tjejer, jag saknar er. <33

image17

all for one, one for love, all for you

2008-01-29 14:46:54 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen vi träffades första gången var den 28 januari 2005. sedan dess var vi vänner och du fanns alltid. när jag var ledsen fanns du där för att trösta mig och till slut så fick vi känslor för varandra. sen vi har varit tillsammans har du brytt dig om mig som ditt eget liv och har varit helt underbar mot mig. du är mitt solsken i mörkret och du finns alltid där för mig.  älskar dig johan robin persson. 07-03-03

image16
vår första bild.


tisdag, mittwoch, thuseday.

2008-01-29 14:38:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis lagat fiskpinnar och potatismos, visst vet vad några tänker. du ska bli kock kunde du inte laga något mer avancerat. men orkade verkligen inte.. haha.. det och lite lingonsylt blev också lyckat och Thea gladare än någonsin. plus att det nog berodde på att vi åt glass efter maten! mums!

snart ska jag åka och jobba, inte det roligaste precis. känner att det hade varit skönt att bara ligga hemma och sova med min R idag. men han är på något studiebesök uppåt i sverige så vi ses inte förrens ikväll!
det är kallt ute och regn, jag menar.. om det nu ska vara kallt kan det åtminstonde vara snö. vi har inte haft någon snö som lagt sig här. har inte kunnat göra en snö gubbe eller en snö lykta ännu. åhh. SOMMAR KOM HIIIT!!!

makeup och foto.

2008-01-29 11:24:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nyss ringde det från göteborg och jag fick reda på att jag får en gratis dag med makeup och att dom tar gratis foton. det ska bli riktigt riktigt kul! det var linas lillasyster som tipsade dom och så ringde dom upp idag. de trodde jag aldrig!! så jag&lina ska åka dit antingen på torsdag eller söndag. ska se vilken dag som passar!

tisdag idag, inte varit i skolan ännu. mensvärk så har kramper och spyr. hatar dessa dagarna. alltid samma sak varenda månad. sedan har man det i sju dagar också. bläää hatar.
Nu passar jag thea. så vi ska se på disney channel! :) ciao.

guitarr hero på hög nivå.

2008-01-29 00:30:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är snart halv tolv. spelat guitarr hero hela dagen. seriöst tror jag är beroende. vaknade åtta idag och somnade om, missade naturen, sedan svenskan sedan struntade jag i hela dagen. blir så arg på mig själv. verkligen bestämt att börja sköta skolan sedan så försovar jag mig, men allvarligt. det är så underbart sköönt att sova. fyfan. den bästa känslan är när man vaknar fyra på natten och tittar på klockan och man vet att man kan sova två timmar till. den känslan är obeskrivlig. nog om att jag pratar om hur skönt det är att sova. haha..
imorgon blir det praktik, tror jag. mår inte särskilt bra i någon del av kroppen. ,mensen tar typ död på mig och kan verkligen knappt röra mig. därför får jag se hur det blir imorgon om jag orkar stå i köket hela dagen. annars blir det att passa robins lillasyster thea för hon är också sjuk. isåfall ska jag baka bullar till henne så kan hon och jag mysa!!! thiithii.. nej, nu ska jag fortsätta spela lite för är verkligen inte trött någonstans sedan ska jag se ett avsnitt av andra avenyn på svt.se sedan ska jag försöka sova. för försöka kan man ju alltid. :)

nattinatti. <33

(ps. saknar min sara när vi sov över och pratade massoooooor)

ellos äntligen kommit!!

2008-01-28 23:28:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har ellos äntligen kommit med mina efterlängtade skor och efterlängtade jacka. :) plus två saker till. hihi :)

  • en svart jacka
  • en brun väst kofta i brunt
  • ett vitt linne med ansikts tryck
  • röda pumps med rosett                                                


    image13    image14

    image15

rocking lika a hurricane.

2008-01-27 22:26:35 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


söndag kväll & skola imorgon igen. helgen har varit hyfsad iallfall. underbar i fredags, jobbade hela dagen igår sedan tog det lugnt på kvällen med älsklingen och spelade guitarr hero. idag så har jag varit hos farmor och fikat och pratat. alltid kul att hälsa på henne.. skola imorgon igen, ny vecka med massa plugg. ussch!!

vet inte vad det är med mig för tillf'ället. antagligen är det för att jag har min mens, men bråkar verkligen med allt och alla för tillfället. allting känns bara skit seriöst. hinner inte träffa kompisar längre, hela mitt liv går ut på att jobba, det är typ mitt andra hem. räknade ut att jag gick hemifrån halv åtta varje dag förra veckan och var inte hemma förrens halv nio på kvällen, för först skola sedan jobb. det är sjukt. sedan kommer man hem, duschar och sover. vad är det för liv? jag är 18 år inte 50. vill bara ha ett lov på flera miljoner år och hinna med det. för just nu hinner jag inte med mig själv. måste hinna ikapp mig. måste låta det bli som förut. inte nog med det så bråkar jag med dig. hela tiden! det gör mig så trött och ledsen att jag inte orkar göra någonting. vet inte varför. det är antagligen mitt fel. men vill bara du ska förstå hur jag har det nu för tiden. stör mig verkligen på allt, men som sagt. mensen är en djävul inne i kroppen som vill man ska bråka eller något. hur som helst. förlåt för allt till alla mina närmaste, jag lovar!! lovar!!! jag ska skärpa mig. låt mig bara hinna ikapp mig själv!! behöver er alltid!!

du är här nu, det första du gör är att bråka, du måste verkligen tycka att allt detta är roligt. för mig gör det så jävla förbaskat ont i hjärtat. bryr du dig?

grym på guitarr hero nu, någon som vågar utmana?:)

älskar dig, hoppas du alltid vet det <3
                                                                 image11

när kärleken föds

2008-01-26 11:25:48 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är halv tolv. nu har man bara 8 1/2 timme kvar att jobba haha... ussch! har fått värsta idén. funderar på att göra min tredje tatuering. på vänstra underarmen. vill göra ett hjärta. pappa säger det räcker med tatueringar.. men seriöst nu är man typ beroende av det. typ beroende av den sorts smärta. haha :P

underbar.

2008-01-26 08:20:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


igår jobbade jag till åtta sedan åkte vi till linn på förfest. spelade något knasigt spel och drack. sedan drog vi in till stan och till underbar. vädret var piss och det var svinkallt och regnade massor men men.. inget skulle få förstöra våran kväll. vi fick stå i kö i säkert en halvtimme innan vi kom in men när vi väl gjorde det hade vi svin kul. dansade först på det stora dansgolvet sedan schlager. sjöng så jag nästan tappade rösten. men det struntade vi i vi sjöng och skrek på, och det var hur mycket folk som helst var man än gick så var det folk.

sedan kom robin. vi stod och dansade hela kvällen på dansgolvet och kysstes. det var så himla mysigt.  dom där riktigt sköna låtarna och alla runt om kring stod och skrek och sjöng medans vi stod och dansade skrek och kysstes. så jäävla underbart säger jag bara!! älskar dig så det finns verkligen inte ord till det! sedan gick vi ut ungefär vid halv tre tiden, träffade sebastian ute och stod och pratade med han lite. sedan gick jag, lina och robin mot bussen. vi skildes av där och jag & robin åkte hem till honom.
När vi väl kom dit så somnade jag direkt. vaknade imorse kvart i sju för skulle åka till jobbet. nu sitter jag här. trött som ett as och tror seriöst fortfarande att jag är full.. haha.. ikväll blir det bara ta det lugnt! åka hem, sätta på en film och bara sova. det förtjänar jag efter denna veckan!! haha.. tack alla underbara människor jag träffade igår, ni är underbara! :)

äntligen fredag.

2008-01-25 16:08:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


fredagar är något alla väntar på, eller? jobbat hela veckan. verkligen varenda dag efter skolan förutom onsdags. fått hoppa in extra igår och idag jobbar jag till åtta ikväll. sedan blir det hem till linn på förfest sedan till underbar. det enda negativa är att man inte kan dricka så mycket ikväll börjar jobba halv åtta imorgon till åtta på kvällen. jävla skit. :( ska bli roligt att gå ut iallfall med alla tjejerna! imorgon blir det bara att ta det lugnt iallfall. jobba hela dagen hem och se en film eller något liknande! :)

vet inte varför det känns så här men det gör det. du betyder otroligt mycket men vi bråkar mer och mer för varje dag som går. vill bara att det ska bli bra. vad jag än gör känns det som att det är fel. vill bara att det ska vara du och jag och allting bara ska vara bra. om vi bara kunde lyssna på varandra och verkligen prata ut om vad vi känner. önskar verkligen bara att det kommer bli bra.
 
                                                       image10

why it is like this?

2008-01-24 17:36:36 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


skolan idag, vaknade klockan halv ett och missat hela skoldagen. så det var bara ringa och sjukanmäla sig. så legat hemma hela dagen med robin som också struntade i skolan, riktigt riktigt skönt. fick reda på idag att jag ska börja passa hunden börge en liten svart mops. verkligen världens sötaste hund. börjar i februari och ska verkligen bli riktigt riktigt kul! nu så jobbar jag. fått hoppa in för att marina som egentligen ska jobba är sjuk så ska jobba dom sista timmarna. imorgon är det underbar och vi ska på förfest hos linn. men nu vet jag inte om det blir av heller eftersom jag antagligen kommer få jobba. :(

igår träffade jag sara en liten stund i affären. det var verkligen jätte, jätte, jätte längesedan och jätte mysigt.
förlåt allihopa mina närmaste för att jag inte hinner träffa er. men det känns verkligen som att jag har hur mycket som helst att göra och skolan står mig verkligen rätt upp i halsen. har jobb, skola och plugg. & om folk tror att jag bara är med robin så är det verkligen inte heller sant. gör ingenting med han heller längre. vi ses på nätterna ifall vi sover ihop annars inget. men jag lovar ska bli bättre. bara jag får försöka planera mitt liv lite så ska det snart finnas plats åt er. förlåt. men hoppas ni vet att jag alltid finns där och har alltid telefonen om ni vill ringa och prata. älskar er alla mina närmaste <33

& du? om du vill säga något, säg det till mig, inte till alla andra hatar sånt!!

                                                   image8


"visar du mod kommer ingen kunna övermanna dig"

2008-01-22 23:05:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hemma hos robin, precis ändrat min blogg lite! gjorde så gott jag kunde. haha... blev väl sådär! men men..
ska försöka lägga mig ner och sova, upp klockan sex imorgon.
sitter och lyssnar på massa gamla frizon låtar, riktigt sköna låtar!
Just nu: Fruktsallad - Lyckan jag önskat
   
                                            image6 


1990.

2008-01-22 21:44:51 / 6 kommentarer kommentera inlägget?..


redan onsdag imorgon och praktik igen, är så fruktansvärt trött på allt, skolan jobbet. vill bara lägga mig ner och sova seriöst i 100 år. praktiken idag åtta - tre sedan började jag jobba fyra till åtta. nu ska jag lägga mig ner, se en film och sova min skönhetssömn! :)

imorgon blir det träffa sara i kyrkan. ska bli riktigt kul! skit längesedan!
PS. någon som kan hjälpa mig styla upp min blogg, den suger verkligen kollat runt på alla andras (nathalie, sara, kusinen :P) och era är riktigt jävla snygga! HJÄLP MIG?! :)

orkar inte skriva mer nu för tillfället. lägger nog in en rad eller två senare eller imorgon! kyss

new day, new week.

2008-01-21 08:14:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


har inte skrivit på ett tag nu. har seriöst inte orkat göra någonting. har varit med malin under veckan på olika saker gällande mattias. under helgen var vi hos nathali i fredags och spelade guitarr hero. riktigt, riktigt roligt, men jag suger ritkigt riktigt hårt på det. verkligen alla vann över mig.

I lördags fyllde joey år (johanna) först hemma hos henne med massa roligt folk sedan ut på stan. tack för en underbar kväll med dig älskling. nu är du äntligen 18 nu får du göra precis vad du vill! :D
blåste som fan och var svinit kallt ute. mötte sara utanför asian som berättade att hon kommer och hälsar på mig idag på mitt jobb. prata lite och så, & det var ett jädrans bra tag sedan nu. tillslut blev det jävla massa kallabalik. alla kom inte in, så tog en taxi hem och la mig. sedan kom robin. det slutade som det slutade men bättre nu iallfall, eller?

Glad att min andra tatuering äntligen är klar. gör svin ont i svanken kan typ inte ens gå rakt, men den har börjat få en skorpa nu och har börjat tappa..:P

Skolan nu, är riktigt riktigt trött. vill bara hem och lägga mig med robin igen och sova bort hela dagen. :)
men ska försöka fixa upp mina betyg nu iallfall. have a nice day!

say whats on your mind.

2008-01-16 19:50:14 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


var med på bårhuset idag. malin, hennes klass och hockelaget fick se mattias idag. jag & mamma ville inte följa med in så vi stod därför utanför i korridoren och väntade. vi hörde alla gråta. sedan hörde jag malin.. det var som jag slutade andas helt plötsligt och det gjorde ont i hjärtat. det var inte det där gråtet som man får när man slår sig. utan det var det gråtet när det verkligen gör ont i hjärtat. det gjorde så ont i mig. ville bara krama om henne men jag kunde inte, för hon stod där inne. när vi satt i bilen på väg till maria kyrkan på fyllinge berättade malin att han var alldeles vit, vita läppar och alldeles kall. men hon tyckte att det var skönt med ett farväl. finns här för dig lillasyster. du får gråta hur mycket du vill. vi förstår dig.. på fredag blir det minnesstund i maria kyrkan vid fyllinge skolan. följer med dig då och finns där för dig. nu är det bara att försöka bearbeta detta och minnas honom som den underbara kille han var, som den bästa vän han var för alla!


efter vi var klara i kyrkan körde mamma mig hem till robin. låg lite i sängen och mös sedan åkte vi in till stan, åt lite och jag köpte en tröja! nu sitter jag och lyssnar på oh susie med secret service gammal 80- tals låt. men underbar!


imorgon blir det göra klart tatueringen äntligen & marcus kör mig! :)
min älskling, johanrobinpersson. <3


vila i frid mattias. :( rip.

2008-01-15 17:14:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ringde lillasyster framåt tre tiden idag när jag var på väg till jobbet. hon berättade att mattias dödsförklarades imorrse. han hängde sig natten mellan fredag och lördag då hans pappa hittade honom. han har legat i koma sedan dess med svåra järnskador. imorse förklarades han död. lider med dig lillasyster. din bästa vän, din bäste väns pojkvän. den personen du var med varenda dag. du var till och med mer med honom än din egen film. sitter och gråter när jag knappt känner människan. men känner det genom dig malin. förlåt, försöker stötta dig men det är riktigt, riktigt svårt. gör allt för dig nu. och vet att du behöver all stöd i världen. jag finns här. vi kan åka någonstans och göra något helt annat så du inte alls behöver tänka på det. du måste försöka gå vidare även om det är svårt.

vi finns här för dig malin. både mamma & pappa, jag och alla dina vänner!

vila i frid mattias! :(


söndag.

2008-01-13 23:26:52 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbade hela dagen igår, åtta timmar från tolv till åtta sedan åkte jag hem till kusinerna. där var mina andra kusiner som bor i tidaholm och hälsade på. så himla roligt var där... mamma var även där en liten stund och hälsade på sedan gick hon. spelade nicke och nilla spelat med små kusinerna och senare på kvällen låg jag & johanna och såg livet är en schlager. vi pratade om typ allt möjligt och verkligen saknat henne.

på morgonen kom robin & marcus och hämtade mig så åkte vi hem och sov. vaknade sedan halv två. vi har legat i sängen heeeela dagen. helt underbart!! vid sju tiden åkte jag, robin & malin in till stan, vi åt och hyrde en film.
flickan i källaren, den sämsta film jag någonsin sett. en B film. så jävla dålig.. men men, lillasyster valde den så man fick väl stödja henne och se den. men riktigt jävla dålig.

robin ska sova här i natt och vi ska nu se tre nya avsnitt av andra avenyn, natti natti!!

finns här för dig lillasyster

2008-01-12 17:48:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


älsklings lillasyster. finns här för dig nu när det är svårt. önskar bara att du var i min famn, önskar att jag inte jobbade. istället får jag höra dig gråta på telefon och det känns så hårt i min kropp. mår riktigt dåligt av att inte vara vid din sida. gör allt för dig nu!!


hur kan något sådant här hända?

2008-01-12 14:06:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det är så hemskt så jag nästan inte orkar mer själv. för cirka tre månader sedan tog min pappas bästa kompis självmord. han var som  farbror till mig och min lillasyster hade varit med under hela vår uppväxt och var verkligen som en i familjen. när han dog så bröt jag ihop. förstod inte hur något sådant här hade kunnat hända, förstår inte hur dom tänker. själv tycker jag att det är riktigt fegt att ta livet av sig. lämna allting bakom sig, lämna sina familj han hade fyra barn. förstår ni, fyra barn utan sin pappa. hur kan man fortsätta leva som barn till honom, jag hade nog inte klarat det om min pappa gick bort. den känslan av att han inte skulle finnas här är obeskrivlig.

nu fick vi reda på idag att min lillasysters bästa kompis har hängt sig, vi satt här, på mitt jobb och hon började gråta. hon hade fått reda på det genom en kompis, hängt sig! 16 år? han var bara 16 år? just nu ligger han nedsövd på sjukhuset med hjälp  resperator som hjälper han att andas, men dom vet aldrig om han kommer vakna upp igen. jag började stor gråta... känner inte ens personen men tycker det är så otroligt hemskt att en 16 årig pojke inte kan vara glad för det livet han fått. förstår verkligen inte vad som händer längre.. alla tänker på att ta självmord nu förtiden. tror ni det är så lätt? ni gör mer skada när ni försvinner, alla släktingar vänner som kommer sitta och gråta för att ni är borta.. förstår verkligen inte...


känner mig otroligt nere just nu så ska man jobba i sex timmar till. ussh!! fyfan.


lördag. Vad händer med Världen?

2008-01-12 13:38:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag hände det något hemsk. Min kompis hängde sig och han ligger på sjukhus och jag är jätte ledsen. Vad händer med världen vill jag fråga ?...alla dör och allt är skit..:(                                                                                              Till min bästa kompis Mattias Ragneman från mig Malin Bergenholtz


ny blogg, nytt år, nya möjligheter.

2008-01-11 22:17:12 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag äntligen skapat en blogg som alla pratar om att det är så himla bra, att prata av sig.  det är nytt år så då är det väl dags för även mig att testa. testa och se hur det är att skria av sig. dagen har varit bra faktiskt. skolan en lektion sedan åkte hem till älsklingen. kan inte först fortfarande att han är min, han är den personen jag litar på mest i världen. den person som alltid förstår mig. har några vänner som förstår mig på samma sätt, de är inte många men dom älskar jag av hela mitt hjärta.

bio med linn. en underbar tjej, hoppas verkligen att vi ska komma nära varandra. för har verkligen roligt ihop med dig. vi såg förtrollad på bio. en blandning av verkliga livet och tecknat. satt barn i hela bio salen. men jag & linn satt även där. haha.. men den var bra och vi hade det mysigt. blir film på söndag igen om det nu blir som bestämmt. nu väntar jag på att robin ska ringa mig och säga något kul. ligger och tittar på det perfekta mordet. ska fortsätta titta och sedan förhoppningsvis försöka sova. / tja
                                                                   
          

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu