God Jul alla mina närmaste.

2009-12-23 23:52:49 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Blir nog inte så mycket skrivande imorgon eftersom det är julafton släkten kommer hit och det blir mat och julstämning på hög nivå och på kvällen åker jag hem till robin. vi ska ha mini julafton bara vi två.

hoppas ni varit riktigt snälla så tomten kommer med mycket paket.
Ha en riktigt God Jul!

studerande Emelie

2009-12-22 19:06:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara meddela alla att Emelie har tänkt att sätta sig i skolbänken igen, fick brev hem igår och fick reda på att jag kom in. det är upp och ner känslor men som läget är nu finns det inga jobb plus vill jobba inom vården och människor på något sätt och då behöver jag denna utbildningen. tack för all stöd jag fått av alla och tro mig det behöver jag. men jag ska klara det :D

ensam tjej med grabbarna

2009-12-22 19:00:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jo, så ligger det till sitter på pokerklubben jag och grabbarna. snart är det paus och dags för rök sällskap ute i det fina vädret. Gud vad jag älskar vinter och snö och för en gångs skull så ser det ut att bli snö på julafton och jag är överlycklig. Uppdaterar senare ikväll!



bild från i somras, page och mörkhårig, funderar
starkt på att bli det nu passande till julafton?
eller hur tycker ni?


you take me with storm

2009-12-20 13:34:05 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


om du bara visste, hur mycket du sårar om och om igen. Om du bara visste att alla ord som kommer ur din mun bara gör att tårarna växer och gråten sätter sig i halsen. Om du bara visste varenda gång du tittar på mig går mitt hjärta i tusen bitar för jag vet att du tittar bättre på någon annan. om du bara visste allt detta.. om du bara förstod? men tyvärr gör du inte det.. det finns andra saker som är viktigare i ditt liv just nu, det har du sagt själv.. men, om du bara visste!

jag hjärta dig om du förstår?

2009-12-18 12:56:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det slutade med att jag somnade fem och då är dygnet vändt än en gång och jag vaknar klockan tolv. Pappa var ju lagom glad och grymtade i telefonen när han hörde att jag var nyvaken när han ringde och väckte mig. Nu kommer man snart till den stora frågan? vadfan har man på sig när det är snö? Vill ju känna fest känsla fast inte frysa, tror det blir pumps med strumpbyxa/jeans eller stövlar? hmm.. det tål att tänkas på! In i badet är ju iallfall första på listan! Ska lägga mig i ett bubbelbad och bubbla läääänge! Plus grymt skönt när man vet att det är iskallt ute!


säg ingenting till mig

2009-12-18 01:34:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


somnade åtta, blev väckt elva och nu är jag totalpigg och kan inte sova! Längtar faktiskt tills imorgon det blir utgång med moster om hon kommer ner.. eller utgång och utgång blir väl några öl på harrys sedan ska jag träffa min Emmah. grymt längesedan men vi ska spendera natten ihop & dansa bort det kalla! :) Ska dansa hela natten lång och glömma alla bekymmer sedan gå hem och lägga mig i en varm säng! Orkar inte må dåligt längre därför skiter jag i alla andra och kör mitt eget race.

imorgon blir det att sova ut så länge som möjligt. städa färdigt och göra nya naglar! :)
Nu ska jag sätta på friends och försöka sova så man kommer upp imorgon!


vinterland

2009-12-17 13:31:49 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


hela sverige är täckt av snö, snö är vacker men fyfasen vad kallt det är. När man ska ut och röka håller man på att frysa ihjäl så jag står med kroppen innanför och handen utanför. Så fast man är rökare behöver man inte frysa ihjäl man gör bara på bästa sätt. Två förmiddagar har jag tvättat och städat i hela huset. Så nu är sista maskinen tvätt inne och det är sköönt. Fast visserligen tiden går och man har något att göra om dagarna. Varit inne på arbetsförmedlingen och sökt alla rent ut sagt jävla jobb som finns där. Vill bara ha ett svar ha ett jobb och komma igång. orkar inte sitta hemma. Sen att man har delat ut sitt cv till halva stan gör inte heller någon skillnad. har visat mig, hälsat och allt man behöver. Men icke sa nicke inget svar iallfall!

Sitter just nu i köket och musiken spelas ur högtalarna. Ska  in i duschen nu och göra mig i ordning för dagen och se hur den slutar idag, man får hoppas på det bästa!

I'm a beliver

2009-12-14 13:21:38 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen består av att alldeles snart bege sig till stan och ta en fika med peter och micke och förhoppningsvis möta upp syster också! Senare ikväll är det dags att ta sig ner till ishallen.. har en liten fundering om att börja träna damhockey. fortfarande osäker eftersom jag suger extremt på att åka skridskor. Jag ska iallfall ner och titta på träningen och se hur det se ut, prata med tjejerna och tränaren.

tre stycken och snart blir dom fler kanske, Du borde passa dig för du tror och säger för det är mer än vad som egentligen är sanningen. Jag kan välja precis hur jag vill och du har en chans.. smart spelat.

13 december

2009-12-13 19:02:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


So hold my hand and never let me go.

save me from this

2009-12-11 15:20:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


upp och ner, fram och tillbaka, lyssnar på alla möjliga människor för att förstå vad jag ska göra! Det är en klump som fortfarande finns kvar och jag vet inte om jag behöver ha bort den eller fylla den. så sjukt svårt för mig.. vill inte såra någon.. men väljer jag fel sårar jag mig själv. haft ett väldigt långt och eftertänktsamt samtal med min johanna.. åh hjärtat om du bara vore här.


detta är inte normalt.

2009-12-11 07:01:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är sju och jag är uppe? är hundvakt och hon väckte mig klockan sex? det är inte normalt för mig att gå upp så här tidigt.. är så trött att det gör ont i kroppen och nu ligger hon bredvid mig och sussar gott och jag är jätte pigg och kan inte sova.. gaah.. fredag idag och det blir utång med min sarah och madde. vi ska på någon konsert på b&b och det ska verkligen bli jätte mysigt. Sedan hur resten av  helgen slutar återstår att se. Nu ska jag se någon film och försöka blunda ögonen en stund!

kärleken?

2009-12-09 15:43:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis gjort mig i ordning med nytvättade kläder och är nyduschad, skönt! Snart kommer pappa och hämtar mig för vi ska äntligen få komma upp till farmor igen. Har inte varit där på en och en halv vecka för dom har haft vinterkräk sjukan och nu äntligen får jag hälsa på min älskade farmor.
Gjorde även om naglarna igår så nu är de fräscha och fina igen. var tvungen att göra om dom för de började lossna på kanterna och såg inte allmänt fint ut!

Känner en oro i magen som jag inte vet vad den betyder. pratat med alla möjliga vänner och alla säger likadant är det konstigt eller är det bara helt enkelt sanningen? åhh.. hatar detta och jag vet inte, vill du, vill du inte? prata med mig för guds skull människa!!


baby, I'll will die for you

2009-12-09 00:59:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tänker på dig hela tiden
men vet inte vad jag
ska göra.. gud, det är
så svårt vad vill du?

vad är det som gör så ont i hjärtat?

2009-12-08 00:12:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


varför känner jag så här
behöver prata med min julanta
nu, behöver prata nu.
vet inte vad vi ska göra
och det gör så grymt ont

mitt uppe i flytten..

2009-12-01 18:45:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


har inte riktigt tid att blogga men vill bara meddela att flytten är igång för fullt..
bilder och liknande kommer in när det börjar bli ordning.. =)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu