huvudet värker, men självförvållat

2010-03-28 21:20:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


seg hela dagen.. efterfest igår och vaknade sedan runt två då det var dags att dra sig hemåt. man mår väl som man förtjänar men gårdagen var underbar med mina tjejor.. lamt inlägg och dags att sova för tidigt jobbande i natt..


den är igång

2010-03-27 22:12:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


förfesten är igång och snart beger vi oss till stan.. vi sjunger till offspring och dricker vitapantern! Jag & mina tjejer ska ge allt ikväll.. inte lämna något!!!!!!!!



för du är min räddning

2010-03-24 19:49:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen har bestått av att ligga och ta det lugnt hela dagen! igår var det poker som stod på schemat. Inte jag denna gång dock, utan jag var bara en bra underhållare till mina pokerpolare! Pengarna tryter och får inte nya förrens på måndag då får man spara så man klarar de sista dagarna! Somnade runt ett igår och vaknade två idag.. sover bort livet känns det lite som, men om man ska se till den fakta som finns har jag inte sovit ordentligt de senaste tre dagarna! Skönt att få sova ut och vara utvilad tills inatt och imorgon då det blir jobb hela dagen! Börjar tre i natt och kommer inte vara färdig förrens tio imorgon kväll! Ska man ha pengar att röra sig med får man arbeta sådana tider.. men det blir bra till slut!

För övrigt blir det en lugn helg, vin och massa prat hemma hos maya på fredag och på lördag ska jag försöka vara med min man!!

Puss på alla mina gullegrisar..


Jävla internet

2010-03-23 11:41:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade nyss & internet fungerar inte som vanligt i detta huset... cp iNTERNET!!!!!!!! Då kommer iphonen till nytta..

föralltid, ibland är det så!

2010-03-23 01:51:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara saker ibland men det känns som en klump i magen att man inte har åstadkommit någonting i livet, att man bara sviker gång på gång och saknar att höra att någon är stolt över än! Det har inte gått som jag velat någonstans men det kändes inte bra, måste vara ärlig mot er och få er att försöka förstå. Jag ska försöka få in min fot någon annanstans som lockar mig mer som jag verkligen känner att jag klarar av att kämpa för! jag hoppas inte ni blir allt för besvikna och verkligen förstår mig vänner & familj!

Håkan Hellström, något som aldrig kan bli för mkt av, ligger och lyssnar på hans gamla låtar och tänker tillbaka på tiderna förr, bla. när jag och sara var i göteborg för att se håkan, stod där med våra tröjor och var överlycklig! saknar den tiden, saknar all den tiden när vi umgicks.
Det är så jag säger det - lyssna och njut

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet


blue darkness

2010-03-23 01:21:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bloggen har liggat på vila ett tag nu, varken haft lust, ork eller tid att skriva! Nu provar vi än en gång att förnya bloggen med lite nytt att se på och provar ännu en gång om skrivandet lyckas fungera! Eftersom jag inte kunnat sova på de senaste nätterna och det inte lyckas bli så denna natten heller så passar det ju bra att skriva på nätterna isåfall när man inte har något annat för sig! ligger ensam iaf & saknar min man


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu