idag mår jag bra!

2012-04-17 14:27:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag är en sådan dag man bara vill skrika ut sin glädje. man är lycklig och glad över allt man har och alla man har runt omkring sig. solen strålar och våren är här och agnes gör glädjeskutt när vi är ute och tycker gräset och pinnarna är extra goda idag. lyssnar på bra nostalgisk musik och tänker mig tillbaka och framåt mot sommaren. tänker mig framåt mot helgen och det ska bli underbart att träffa kusin och alla andra. tänker på hur jag blivit som person och att jag har gjort mina misstag men försöker komma ifatt och faktiskt skapa mig ett liv. tänker på min älskade pojkvän, på min e, som alltid finns där och förstår. ja, idag mår jag bra!

mitt andra hjärta

2012-04-04 10:15:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


min älskade kusin, tack för att du alltid finns här och att man alltid kan prata. du om någon förstår och vet hur jag är som person, det är så sjukt svårt beslut jag har just nu men vet att du finns där. betyder så otroligt mycket för mig och är så glad att du finns vid min sida. i helgen ses vi äntligen och det kan inte passa bättre.




mina älskade systrar <3

kom och led mig hem igen

2012-04-03 14:20:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ibland går inte allt som man vill, ibland kommer det fram saker som man trodde aldrig skulle hända och man undrar vad fan gör man för fel? kom och led mig hem igen..

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu