ingen blogglust

2008-09-30 19:36:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nej, det är så det ligger till, ny vecka och skolan sattsas fullt. jobbet nu,. snart hem och äta hos pappa sedan till mamma och sedan får jag träffa min robin... träffade sarus och maggan tidigare idag. det var mys. tyvärr, men bloggen får vänta..

en underbar helg i linköping

2008-09-29 10:09:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter just nu i skola och tränar på ett prov i dryckeskunskap. kan absolut ingenting. så jag och ida sitter och tränar på det, eller rättare sagt hon tränar och jag lyssnar. helgen i linköping hos kyle och johanna var helt underbart. jätte roligt att träffa dom och en jätte fin stad. på fredagen när vi kom satt vi och drack lite på kvällen, dock inte jag som låg i emmas säng, johannas lillasyster. hade feber och förkylning. på lördagen så var vi ute på stan och åt pizza och shoppade kläder och köpte dricka till kvällen.. på kvällen var det kyles avslutningsfest. det var jätte mysigt tills robin och någon kille, minns ej hans namn, började bråka. robin slog sönder läppen på den andres kille och robin fick ett sprucket ögonbryn och det var blod överallt, på allas kläder, på golvet och såren var djupa. dagen efter ringde killen och sa att han hade ett blåöga och svullen läpp. robin stod stolt och tyckte det var skit bra, själv tycker jag bara allt är så jävla patetiskt..iallfall bråket är glömt men helgen kommer jag minnas länge, kyle åker till USA imorgon och vi vet inte när vi får se han igen och det är lite tråkigt.  ikväll blir det trav med kusinen som ska bli mysigt.

förövrigt, pappa har inte ringt på hela helgen, ringde idag och sa att  jag kunde hämta nyckeln för att ta mina sista saker.- gud, jag hatar verkligen detta..

på jobbet.

2008-09-25 09:23:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbat morgonen idag så började klockan halv sju. seg som ett as drog jag mig upp och nu har jag snart jobbat mitt pass.. jobbar fram till halv elva sedan blir det in till stan och köpa nya fiskar till mitt akvarium som ska finnas på mitt rum! sedan i eftermiddag blir det kvällsöppet på skolan. så en lång dag. & imorgon åker vi till linköping över helgen till kyle och johanna, jag baby och kusin. ledig från jobbet och så blir det festande hela helgen med mina favoritpersoner! ni som inte tror mig så sköter jag skolan galant just nu förtillfället. är på alla lektioner och har inte missat ett enda. emelie kan vara duktig om hon vill! fortsätta jobba nu men bildbevis kommer upp senare på mina nya söta fiskar!

natten för mig.

2008-09-24 22:20:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nu ska jag spela sims och sova kudden
dagen har varit underbart med sarus. du är bäst! (L)

blogg ut funktion.

2008-09-23 14:35:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara säga att min blogg är tillfället ur funktion för min del. sattsar allting på skolan, plugg och jobbet. & sköter det riktigt snyggt. därför är man mega trött när man kommer hem och slänger sig och ser en film och somnar i sin sköna säng. men jag lovar, jag ska bättra mig. dagen i all ära, varit i skolan och köket hela dagen och just nu jobbar jag som jag ska göra till åtta ikväll. imorgon blir det friluftsdag med fem - kamp och sedan vara med sarus och städa malins garderob det är berg av kläder, & tro mig, jag menar det! men ska bättre mig snart. bara jag får lite tid över ska jag ägna lite tid åt min älskade blogg!

hurt

2008-09-20 16:24:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


du sårar mig så djup. gråter och det gör så fruktansvärt ont. jag försöker men du verkar inte förstå. du, bara du. varför kan du inte förstå det.. men jag undrar om du känner samma sak. jag undrar om jag verkligen är allt för dig?

babytankar..

2008-09-20 14:02:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


var inne på blondinbellas blogg och läste och såg att hon hade jämfört henne och någon annan om hur deras barn skulle bli. tänkte, lika bra att prova mig och robin. & så här kommer vårat framtida barn att se ut ;)
(den som har sett robins lillasyster thea ser att det liknar henne väldigt mycket)




förlåt.

2008-09-18 17:05:31 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


förlåt, vet att jag gjort dig besviken
men ska fixa det nu, allt för dig
förlåt pappa.

magiskt.

2008-09-18 15:31:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vad mer kan man säga om magnus betner? var på hans stå upp konsert igår och det var magiskt. han är helt enkelt bäst. drar skämt och säger precis vad han tycker och tänker. det var min present till robin på vår 1 & 1/2 års dag! & baby var väldigt nöjd! har inte skrivit blogg på länge beroende på att jag är inte på humör nu. händer så mycket runt omkring mig att jag måste ägna mig åt det först. men jobbar nu, så ska försöka skriva lite idag iallfall! men just nu ska jag umgås med lillasyster som kommit och hälsat på mig.

childhood

2008-09-17 09:37:11 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

här är min länk, gör ni det också & hjälp till! http://www.uppdragbarn.se/



blåa linser

2008-09-16 19:39:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nu har jag gjort som alla andra gjort. de flesta beställer bruna linser. men jag har ju vanliga bruna ögon så har beställt blåa linser utan styrka för att se hur det ser ut på mig. det kanske inte passar alls? det vet jag ju inte. det återstår och se... men om några dagar kommer jag iallfall ha blåa ögon! :) alldeles strax slutar jag och den ska spenderas med sarus. ciao på alla!

vanlig tisdag.

2008-09-16 16:54:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vanlig tisdag och jag jobbar som vanligt... tråkigt men har en del funderingar faktiskt hur min klass ska klara att hålla ihop och allt detta? snart börjar den första studentfesten, jag är den enda som köpt studentleg i min klass och alla är ute på APU. vi ses på måndagar, men då har jag två lektioner och den ena är bara med halva klassen. nu har även lappar satts upp över hela skolan att det är klassfoto. men vi är på APU? ingen är i skolan, hur ska vi ta fotot? hur ska vi kunna bestämma tema? ingen är ju där.. förstår mig inte på dom. nu måste dom ta dit fotografen två gånger för att inte alla klasserna är på skolan samtidigt. om dom hade varit smarta hade dom tagit det direkt när vi började innan alla APU och lektioner startade, men det är sturegymnasiet vi pratar om och dom har aldrig varit smarta... visst, jag borde inte bry mig om det här men jag tycker det är viktigt +  att hela mina klass skiter i studentfesterna så jag får fira det med andra klasser, så verkligen tur att man känner folk.

nu ska jag ta och träna på teori lite och ikväll blir det körning! kiss.

nils karlsson pyssling.

2008-09-15 11:41:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hemma hos baby och ska alldeles strax åka hem till mig. ingen skola idag för har så himla ont i min mage och har ringt lärarna så allting är okej! ska hem och lägga mig och sova och ta värktabletter så denna smärtan försvinner. hatar den så jävla mycket. det är verkligen en hemsk känsla. precis som om något slår i magen om och om igen. ikväll blir det trav igen, som sagt det är måndag! & förhoppningsvis blir det nog vinst! sitter och tittar på nils karlsson pyssling på tv1000 family, det var väldigt längesedan jag såg den. den är så rolig, helst när dom badar i sockerskålen. nej, nu blir det att göra sig i ordning och hoppa på cyklen hem...


i will take you there.

2008-09-13 14:03:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


varit riktigt dålig på att blogga dom senaste dagarna. men tro det eller ej, jag har skött min skola och seriöst dagarna går mycket snabbare och det är verkligen roligt.. det gällde nog bara att komma in i det antar jag.. så nu är det lördag och redan hela helgen har nästan gått, för min del iallfall! jobbar förtillfället och det kommer jag göra till åtta ikväll sedan blir det att åka hem och göra sig i ordning för kvällen, ta på pumpsen, festblåsan & kyl drickan sedan är det fest! :) kusin ska komma till mig och sedan ska vi utåt och fira inför hans 20 - års dag som blir på tisdag. sedan när padde slutat jobba kommer han också hänga med oss ut. tror det blir en rolig och skön kväll! och är verkligen stolt över mig själv som varit i skolan på alla lektionerna denna veckan. nu ska jag se några avsnitt av sex and the city boxen och försöka tänka ut vad det blir för outfit för kvällen... bye so long!


natten för mig.

2008-09-10 23:39:32 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det dags att säga godnatt och krypa ner och sova. imorgon blir det skola tidigt till sent på eftermiddagen och sedan jobba direkt. lång dag, men ska nog fixa det, har ju min nya, fina och röda cykel så jag kommer fram överallt. sedan är det bara att tänka snart fredag och helg.. sov sött alla!!

allt går rätt åt helvete

2008-09-10 11:50:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fan också.. ut och ta luft nu
hjälper för tillfället iallfall..

bloggande från lilla affären

2008-09-09 17:32:20 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbar nu som nog de flesta förstår. är så grymt sugen på att åka utomlands nu. turkiet i maj är det snack om, men innerst inne vill jag tillbaka till mitt drömland thailand, i februari hade varit perfa.. men så är det ju priset. 3 veckor där nere kostar drygt 13000 per person om inte mer. det är jävligt mycket på kort tid, jag har pengar eller kan iallafall fixa så pappa lånar till mig, men svårt för de flesta av mina kompisar och jag kan inte åka själv. så turkiet i maj med baby, sara & jesper. hade varit super roligt... vi har iallfall pratat om det! :)

skolan suger hästbajs. är så trött på den så jag dööör.. någon som vet vad jag ska ta mig till
för annars går jag nog inte ens ut skolan om det fortsätter  här..

i fell in love with the dj

2008-09-09 12:46:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagens låt. i fell in love with the dj - chenelle. gör att jag längtar ännu mera till helgen. dansa och festa. riktig party låt. ska alldeles strax se våra bästa år sedan blir det att åka in mot staden- bloggar efter fyra när jag börjat jobba.

jag sköter mig inte.

2008-09-09 11:23:33 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


har lovat alla mina närmaste vänner, min pojkvän min mamma & pappa att jag ska börja sköta skolan.. men gör jag det? nej.. ligger hemma även idag och eftersom jag har ig i kökskurserna så har en lärare verkligen hjälpt mig med allt hur vi ska fixa det. bara jag går i skolan. men jag skiter i det ändå :( blir så arg på mig själv. hade ställt klockan på halv sju idag för att gå upp i tid. stänger av klockan och vaknde elva. så nu sitter jag här nyvaken och bloggar om mina problem och lyssnar på dangerous på mtv.. underbar låt för övrigt.

igår var det skola till tio över tre sedan åkte jag & nahtalie till stan och shoppade loss, eller försökte iallfall. hade inte så mycket tid på oss eftersom jag skulle iväg vid sex. men det var jätte mysigt. hittade lite allt möjligt specielt min kofta/cardigan som jag letat efter svin länge! så det gjorde mig super glad. Nathalie, du är en super underbar person. utan dig hade inte livet varit som det är. du är alltid så possetiv och glad, även fast det kan vara svårt så gör du så gott du kan. i love you <3

därför ska jag försöka göra det bästa av dagen nu och åka in till stan och käka frulle. lillasyster ligger sjuk hemma så ska åka hem och ta hand om henne. sedan vid fyra blir det jobb som vanligt... nu ska jag slänga mig i en dusch här hemma hos älsklingen sedan blir det att åka härifrån..

tillbaka till skolbänken

2008-09-08 11:43:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ett kort inlägg, ska alldeles strax åka till skolan. efter en underbar & skön helg tillbaka och börja plugga. samhäll b är det som gäller. som tur är har jag nathalie i samma kurs så tiden går nog snabbt får vi hoppas...


det gör ont när man bråkar med sina närmaste

2008-09-08 10:05:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


precis vaknat och ligger i sängen och tar det lugnt och bloggar. har precis börjat hälla upp ett bad så jag ska lägga mig och bubbla i. helgen har varit jätte bra. fredagen filmkväll med mig själv, lördagen jobbade hela dagen sedan utgång med mina tjejor. tack för middagen älsklingar! sedan igår tog jag det bara lugnt. idag är det måndag och ny vecka och jag känner mig taggad och ska klara mig igeon denna veckan också. idag börjar jag skolan tjugo över ett. sedan blir det staden med min sötnos nathalie. & ikväll är det trav igen!


gör så ont när man bråkar med sin bästa vän
gör så ont att allt man har gått igenom dras
förbi i huvuder och en hemsk känsla som om
det kommer ta slut, vi mot världen väl?


jag älskar dig pappa.

2008-09-07 20:09:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag älskar dig pappa, min bästa vän
du skyddar mig i alla lägen, märkte jag ikväll...


i giv up.

2008-09-07 17:59:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


jag ger upp nu..
orkar inte vad fan man än
gör blir bara fel, försöker
lösa allting på så bra sätt
som möjligt, tro mig, jag försöker

britney spears min tonårsidol.

2008-09-06 08:33:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ni må säkert hata mig nu, men så är sanningen. britney spears har jag alltid älskat och kommer alltid göra. det började sisådär när man var tio. jag hade bilder på henne över hela mina väggar. det enda som spelades på min cd-spelare var britney spears. hade tröjor från henne och alla hennes cd plattor. det var hon jag såg upp till. visserligen har hon nu två barn gått upp i vikt, rakat av sig håret, åkt in och ut från rehab hem. men vadå? inte konstigt att man blir knäpp när kameror och paparazzi fotografer är runt henne hela tiden. inte konstigt att man blir knäpp när tidningarna skriver de allra värsta sakerna om henne. säkert inget av det är sant, seriöst så har vi ingen aning. även om det är sant eller ej så är hon min tonårsidol och kommer alltid vara. tycker verkligen hon har tagit tag i livet nu och verkligen försöker göra så att det ska bli bra. jag hejar på dig. kämpa britney!

fredag med mig själv

2008-09-05 21:25:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fredagen består enbart av mig själv. jag ska lägga mig under täcket och se på min nya box som jag köpte igår av säsong 3 av desperate housewifes. sex and the city ska jag ha maraton med julanta alldeles strax så väntar tills vi ses... dessutom har jag köpt nya underbara stövlar. bruna riktigt fina och när man går känns det som om jag går på moln. jätte skönt.. jobbar hela dagen imorgon så bloggar mer då och bilder på mina nya skor. nu ska jag ägna tiden åt mig, tv:n och dom fyra fruarna...

nätshoppat nya skor.

2008-09-04 09:18:16 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det dags att förnya garderoben med höstskor så köpte hem två boots / stövlar
och ett par pumps till festerna på helgerna ;) vad tycker ni? ;)



EMSAN HAR ÄNTLIGEN SIN ROSA BOX!!

2008-09-04 09:15:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


igår var världens underbaraste dag. det var min och robins dag. vi var ute och åt och myste. skulle egentligen gå på bio. men jag fick sex and the city boxen. så vi gick hem och tittade på den istället. gud, lådan är så söt. en liten skolåda som är jätte gullig. som bara är min. den ska stå längst upp på min tv hylla nu. gud är så glad. till robin gav jag biljetter till magnus betnér. två biljetter och han valde att gå med mig ( tack gode gud :p ) idag blir det ingen skola, seriöst redan skoltrött... förstår verkligen inte, försöker kämpa men det funkar inte. det bästa vore att bara hoppa av, men ett år kvar känns lite eller jäävla onödigt. :/


& nu är det bestämt den 26 - 28 åker vi till linköping och hälsar på kyle och johanna!! :)

ordning för kvällen.

2008-09-03 14:42:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis kommit hem till robin. ska alldeles strax cykla hem till mamma och duscha och byta kläder och göra mig i ordning för kvällen. längtar verkligen tills älskling slutar jobbet och jag får krama om honom. då vi kan påbörja våran, bara våååraan dag!!

just nu sitter jag även och tittar på bussresor. kanske blir en bussresa upp till linköping om två helger... återstår och ser om jag får ledig eller inte från jobbet. nu ska jag åka iväg och bloggar nog inte mer förrens sent ikväll eller imorgon. KISS.

tack älskling för att du finns.

2008-09-03 08:48:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag firar jag och robin 1 1/2 år. känns så otrligt skönt. känns som vi har känt varandra hela vårat liv. känns som om jag vet allting om dig. men ändå lär jag mig nya saker varenda dag om dig. vet inte vad jag hade gjort om du inte fanns i mitt liv. du gör att jag orkar fortsätta, du gör att jag orkar leva, du får mig le och det värmer i mitt hjärta bara jag tänker på det! =) det bästa med dig och mig är att vi har så mycket gemensamt men ändå är vi så olika. och det är så skönt att det är så för då lär både du & jag mig nya saker varenda dag. denna dagen ska spenderas med presenter middag på bulls och bio. jag älskar dig mest johan robin persson, vad hade jag gjort utan dig?




just hold on.

2008-09-02 19:18:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag ska klara det. ska klara mig igenom
det onda. allt går emot mig just nu
men, jag älskar ju dig?


du har sårat mig så djupt.

2008-09-02 17:15:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


så gör man fan inte. blir så jävla ledsen, sårad och besviken. hur fan man kan föra så mot en utav sina närmaste vänner. hur fan man kan vara så jävla dum. du visste allt, pratat med dig om allt så gör du så här. fan ta dig..


dagens bild

2008-09-02 09:40:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


denna finns numera till höger här på bloggen.


godmorgon tisdag

2008-09-02 09:34:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis vaknat och ligger och tittar på reprisen av top modell och ska alldeles strax se våra bästa år. min dag består av skolan klockan 11.30 och slutar 15.30 sedan blir det att gå till jobbet och jobba till klockan åtta. sedan efter det blir det att åka in till stan och träffa linn. det  blev inte igår för vi var på travet, hade alldeles glömt bort att det var måndag och pappa hade bokat bort på restaurangen. så vi flyttade det och det blir att laga mat och bara mysa hos linn ikväll! däremot gårdagen var väldigt lyckad. kom till travet med 250 kronor och gick därifrån med 500 + att jag var skyldig pappa 200 kronor som jag nu kunde betala tillbaka! det är alltid skönt att bli av med sina skulder.

nu ska jag ta en snabbis dusch och göra mig i ordning för att cykla till skolan! bloggar vid fyra när jag börjat jobba...


hoppa in lite extra på jobbet

2008-09-01 13:28:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har precis slutat skolan och åker bort till pappa för att hämta min cykel. men han behöver åka iväg och handla så han ber mig hoppa in en liten stund och jobba. så skriver just nu på hans dator och det är helt dött i affären. alla kunder jobbar antagligen men då får jag en tid över att skriva ett inlägg här på bloggen. ikväll blir det att träffa linn och julanta och laga lite mat och mysa!!! nu sitter jag och tittar på trav och spelar live så ska följa det..

wake me up when september ends

2008-09-01 09:07:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hos baby och har precis gjort mig i ordning. alldeles strax cykla till skolan. börjar halv tio och slutar vid tre. sedan efter det ska jag till biblioteket och plugga. har med mig datorn så bloggar nog där eller när jag kommer hem. då skriver jag om lördagens händelser och bildbevis kommer komma upp... nej nu blir det att åka iväg! vi ses senare mina sötnosar!!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu