våra bästa år!

2010-11-30 10:41:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


japp.. den serien har hållt på i all evighet och går på tv3 varje dag! Jag har missat runt en månad och det har knappt hänt någonting.. ändå blir man fast och måste titta och följa det!

nu blir det snart in i duschen och sen in till staden och möta min julanta sedan blir det ett besök hos farmor som åkt upp till sjukhuset och senare ikväll blir det jobb på klubben! ha en bra, kall, men underbar dag!

let me go

2010-11-29 16:29:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen har bestått av en morgon runda med baloo! sedan vidare mot far som behövde lite hjälp med banken och lite andra grejer! sedan in mot staden för att möta syster! köpa med oss mat för att sedan åka hem och jag är så snäll och lagar! hon får fan ingen mat hemma eller så är det jag som lagar sådan god mat att hon bara vill vara här! :) det kan man ju ta som man vill!

Vintern är verkligen här kan man säga! dubbla byxor, stor vinterjacka, halsduk, mössa och dubbla handskar sedan var jag hyfsad varm när jag skulle ut på promenad. lillkillen fick ha sin tröja på så att han inte frös! Men tyvärr så blåser det på västkusten så när det är -3 känns det som -30 & det är inte roligt!!! men jag ska inte klaga, älskar vintern och snö! ingenting slår riktigt mycket kläder på sig och åka pulka eller göra massa snöbollar och kasta på varandra, vara barn för en dag!

men jag måste prata lite mot mig själv, för ärligt talat ska bli riktigt underbart att komma till värmen! 1 vecka kvar idag! kommer dock kännas grymt konstigt att gå runt i kjol och shorts i ett par veckor! var inne och kollade på dags prognosen och det är 32 grader just nu! bli inte avendsjuka nu, eller jo, kanske lite! :)


sagan om en fantasi

2010-11-26 10:10:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknar upp med värsta huvudvärken och magsmärta att jag vet inte vad jag ska ta vägen! bege mig mot jobbet snart men något jag inte alls känner för. jag vill bara lägga mig ner och dö helt allvarligt talat. ute och gick med lill killen imorse och snön bara vräkte ner så han blev helt vit! min lilla sötnos! göra mig iordning och bege sig ut i det kalla alldeles strax, sen ikväll blir det en lugn kväll. ska bara krypa ner under täcket och ligga där hela dagen och hoppas att det blir bättre!

the flood

2010-11-25 15:16:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hemma hos far med syster och min bebis är också med. han sover så sött under systers stol och vilar sig. vi väntar på att pappa ska komma hem sen ska vi bege oss mot göteborg och gå på trav. Första gången som Baloo ska se hästar. ska bli intressant och se hur det slutar! han kanske inte ens bry sig? eller så blir han helt galen som börje. återstår och se :)

Sista jobbdagen imorgon sen blir det lång ledigt tills nästa torsdag! då blir det fullt ös med julbord och sen åker jag till Thailand måndagen efter! skönt!


en ny dag!

2010-11-23 21:25:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


det är kallt och blåser och snö! vill bara det ska bli den 6 december så jag kan få åka iväg. till ett varmt land med underbart folk och bara njuta! ska bli helt underbart och riktigt skönt. komma bort från allt och bara tänka! självklart längtar jag även till jul! den mysigaste dagen på året med sin familj & släkt! äta god mat och bara umgås!

och nu är det officiellt färdigt! färdig flyttad och det mesta är på sin plats. jag och min nya sambo trivs utmärkt ihop! långa pratstunder varje kväll och helt underbart att få umgås med sin barndomskompis varje dag! Bilder och dylikt kommer upp inom snarast när vi fått ännu mer iordning plus att bilder kommer upp på mina nya små bebisar! :)

hejpådig

2010-11-08 23:30:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ny vecka, ny månad, ny start! imorgon blir det jobb tidigt och efter det blir det klubben som vanligt. dit rätt tidigt och göra iordning som vanligt. plus orkade inte städa efter senast så det får jag ta imorgon! Nu ligger jag i min stooora säng helt ensam! sjukt tråkigt. bajs på det. nu är det en månad kvar till thailand och jag längtar massooor. redan bestämt min inköpslista .. skor .. ringar .. & massor av billiga cigg ;) låter ju som att den resan kommer sluta lyckat! fick äntligen träffa min ronja på travet ikväll! sjukt längesedan! nu blir det scrubs på tv och försöka sova. btw. det är kallt ute. kom & värm mig?

onsdag, betyder greys!

2010-11-03 19:29:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagarna går så himla fort nu för tiden tycker jag! börjar närma mig mer och mer min thailands resa. bort från denna tråkiga staden och detta förbaskade höstvädret. blir så deprimerad att jag bara vill sitta inne hela dagarna och inte göra någonting. därför är kvällen färdigspäckad med greys ist!

Ska även hjälpa pappa installera hans nya tv som han köpte idag också! han har så kallad tummen mitt i handen så hans dotter får hjälpa han istället. så han ska vara glad att han har mig faktiskt! Bokade även en tripp till malmö på lördag! jag och pappa, spela turnering och inhandla lite saker för affären.

Imorgon blir det tatuering och bio! så det blir nog en tidig kväll ändå!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu