ingen kan suga, som min lilla fruga, på klubbor & karamell

2008-07-31 14:13:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


du vet att du är den enda för mig.  
ps. uggla är gud. det var underbart igår.

magnus uggla here we come.

2008-07-30 19:30:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu åker vi, nu hoppar vi in i bilen och åker ut till tylösand. ska skrika sjunga och ha super kul med mina sötnosar! detta ska bli en underbar kväll. som ingen ska få förstöra.. :)

MAGNUS UGGLA ÄR MIN GUD!

2008-07-29 15:36:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vill bara lämna ett enkelt inlägg till alla mina goda läsare. att magnus uggla är min gud. han är den som gör bäst musik och säger precis som det ska vara. inte rädd för att uttrycka sig och det är sådana människor jag gillar. säger precis hur det är och inte snackar massa skit om folk. om något är fel så säger man det. magnus uggla. guden. bästa sommar/fest musiken. men seriöst folket. på vilken fest går inte hans låtar hem? alla vet hur dom går. räcker jag säger kung i baren så hänger alla på! på onsdag ska jag se han själv, med mina egna ögon. solgården, tylösand. då blir det dricka och hes skrikande för då hör ni mig non stopp hela kvällen! som sagt, magnus uggla!

han säger det som ingen annan törs.

2008-07-29 14:30:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vad ska jag göra för att vara nummer ett för dig någon gång?

ffs, sommaren är heeet.

2008-07-28 18:18:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag har vi badat och solat hela dagen. jag, babi, kusin och lillasyster först åkte vi till sten brottet och hoppade och badade sedan åkte vi till östra och badade där och sedan spelade minigolf. nu börjat äntligen vattnet värmas upp och sommaren har äntligen kommit. nu sitter jag på jobbet och ska jobba här till åtta sedan blir det att åka till sarus pojkvän jesper som fyller 19 idag, woohooo :) det bliräl antagligen drickandes och kanske utgång. imorgon blir det playan igen men på underbara tylösand. mami var här nyss och hälsade på. är så glad att det är så bra mellan oss. satt och pratade om hennes flytt som sker om mindre än fem dagar. sedan åker hon till moster på söndag och då blir lägenheten min för en vecka. underbart. även i oktober ska jag ha den en månad. jag & robin prova på sambolivet. nu har jag en sprutande fläkt på mig som kyler ner mig för svettas som en gris. pratade nyss med julanta som ska ta cykeln ner hit och hälsa på mig snart. själv folket så har vi väl inget att klaga på, sommaren är äntligen är och vädret är underbart. ha det bra / emsan



för alltid, du & jag mot världen.

2008-07-26 18:43:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jobbat snart sex och en halv timme. nu är det en och en halv timme tills jag stänger här och när sedan förfesten börjar hemma hos mig!! vi ska sitta på min utealtan och bara ta det riktigt lugnt sedan blir det in till stan och göra den osäker. tyvärr kan inte min julanta följa med för hon ska jobba :( men killar och tjejer ses hemma hos mig ikväll. vi ska ha svin kul! =) see  you / emelie

nätshopping.

2008-07-26 15:47:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter på jobbet och solen bara strålar och jag funderar på om
 jag ska ha en ny bikini. jag kikar in på hm.se och hittar en mega
söt bandana bikini och två toppar









polisen tar fyllisar

2008-07-26 13:38:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sommaren är här. 30 grader ute och det innebär en underbar kväll och ett underbart uteliv. mycket folk som kommer vandra runt i  stan både turister och folk härifrån ska bli en underbar kväll med gänget. min R, tjejerna, kusinerna och sebbe. <3 nu jobbar jag och precis här utanför kom polisen och tog en fullegubbe. haha.. han var så full så han kunde knappt stå. så alla tanterna i hela området gick ihop sig och ringde polisen, svin kul! :)

iallfall. partaja ikväll så det skriker om det. syns på stan!

a drop in the ocean.

2008-07-25 11:53:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sommaren är här. bara att konstatera. jag jobbar till ett sedan blir det stranden till tre sedan ska jag käka pizza med julanta. hon har väntat på  här nu en hel vecka. för idag är det ju den 25 och då får hon sin efterlängtade lön. ikväll blir det natt trav, imorgon blir det jobb fram till åtta sedan kröka ihop med kusinerna. förfesta med kortspel och dricka sedan dra ut på kvällen. ska bli svin roligt :) sitter i affären och det är 32 grader här inne, visst man ska inte klaga. men fyfan vad varmt det är. vill bara sluta och åka ner till stranden och bada!


ändra dig själv annars är det över...
orkar inte bli sårad varenda dag av
att du tror att du kan göra precis
hur du vill och tro att jag inte bryr mig...

sommaren på väg?

2008-07-24 10:49:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


slutar ett sedan blir det ner till stranden direkt
snälla sommaren, säg att du stannar?

ta mig till östersund.

2008-07-24 08:13:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter och tittar i tidiningen och det är storsjö yran uppe i östersund 31 juli - 2 augusti. super bra artister just dom som jag gillar. kent, håkan hellström, lars winnerbäck, magnus uggla, blondie, miss li, adam tensta, mange schmit och massa massa fler. ta mig till östersund. vill åka dit på fesivalen. så jag tänkte visst, det kan gå. Så jag tar reda på hur långt det är dit. 1053,7 mil är det dit. det tar cirka 13 timmar att åka dit, och om vi hade tagit husbilen hade det tagit cirka 20 timmar. värt det för dom artisterna? nja, dom borde ha en sådan fesvital för mig här i halmstad. bara för mig när jag är ledig så jag också kan känna fesivalkänsla och supa till det. blööö..


sedan vill jag bara lägga några korta ord till arboga barnen. står massa om dom och deras mamma i tidningen idag för rättegången har börjat nu. säker på att den tyska jävla kvinnan gjort det. men hur fan mår man om man dödar nästan en kvinna och man dödar två små barn. saga och max. lider med dig. måste vara frukansvärt svårt att fortsätta leva utan dina älskade små barn. jag kan ju bara säga ärligt att om jag hade sett den tyska kvinnan hade jag fan dödat henne jag själv. blir så ledsen när jag läser detta och jag menar sådant händer varenda dag.. lite längre fram i tidningen står det om pappan som nu blivit anhållen och är misstänkt för att ha dödat sin 2 årige son? 2 år? varför skaffar man då barn om man bara tänkt döda dom? man ska skaffa barn av kärlek och man ska ge dom allt man kan. men vissa människor mår ju psykiskt dåligt och borde inte finnas här om dom ska gå runt och döda små barn. nej, nu blir jag riktigt arg. fy fan!

dessutom, jobbar nu till ett. så om någon är vaken ursäkta mitt utbrott, men läs aftonbladet själva så förstår ni! godmorgon sötnosar.

vill boooooooooooooort.

2008-07-23 15:00:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vill mycket nu förtillfället..

jag vill bort, bort från detta jävla sverige. bort till ett varmt land, saknar redan turkiet och nu ska massa dit och det gör mitt huvud till stor jävla avendsjuka och ser svart. jag vill med. om bara pappa hade haft samma tycke, jag har pengar, jag har tid, vad är problemet. ska jag spara pengar hela jävla livet istället? åhhh!!!! vill bara flytta hemifrån seriöst. har mitt eget lilla stället där jag kan göra precis vad jag vill. där ingen har något att säga till om då är det bara mitt. saknar vissa personer att det gör ont i hjärtat. men ibland så känns det som att hur mycket man än försöker så finns det andra som är bättre som bara pissar på digändå. men ändå finns jag längst bak i vrån och betyder ändå lika mycket som förr men visar ingen skillnad. alltid den personen som är roligast bäst och alltid det du längtar till...

mitt körkort, pappa skriker på mig att jag måste bli klart med det. men förfan jag skyndar mig så mycket jag kan. finns inga lediga tider. jag kan inte köra mer än vad jag gör. jag har bokat men det hjälper förfan inte. blir så arg. vill verkligen ha färdigt det nu. nuuu, nuuuuu


saknar min favorit sebastian.

saknar alla i skolan faktiskt. nu hatar nog resten av sverige mig. men seriöst. hade jävligt bra sammanhållning sedan splittrar fucking sture allting och nu splittras vår klass, fyfan seriöst. dessa har man gått med i två år och helt plötsligt ska man lära känna nya, jag menar. det tog typ ett år att lära känna dom riktigt  dom man gick med innan åhhh. vill booooooooooooort.

britney spears har rakat sin frilla...

2008-07-21 15:02:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


min nya favorit låt som även är min favorits bästa låt, nämligen min bebbe johanna. vi dansade så det smällde om det till denna underbara låt! :) tack sara, jesper & johanna för en underbar helg. tre dagar i rad slog allt. allt från black jack till dansade med kineserna på valentain :o haha.. nu en ny vecka och redan börjat planera ugång med kusinerna på lördag! :) måndag idag men längtar redan till fredag då vi ses igen på stan. & vill ni veta? stammis hos angelo nu och får drickan gratis ;) slå det! HA!! sex sex, alla gillar sex, sju, sju det vet jag & du. åtta, åtta kom ska du få shotta :)


ha en underbar dag alla mina sötnosar. kisses.

PARTAJA!!!

2008-07-19 22:09:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter hemma hos sarus. ut och partaja om cirka en timme. ska bli super duper kul. ses på stan?


dans, spel & glassätande med kusinerna.

2008-07-16 21:50:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


idag har jag jobbat sedan körlektion sedan hem till kusinerna. äta middag hos dom sedan blev det att jag fick passa dom för peter skulle på hbk och ida iväg på träningen med vovven luffsen. så jag, samuel och sunny tog massa knasbilder och dansade på altanen sedan bjöd dom stora kusinen på glass. sunny gjorde även mina naglar, satte på massa hjärtan. blev super snygg. här kommer en snygging bild på mina kusiner. enjoy ;)









tennisveckan över.

2008-07-14 08:12:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


båstad var underbart. riktigt mysigt i vår husbil. sara & louise kom till vår husbil och satt och förfestade ihop. jag & louise frös som fan men det skulle inte stoppa mig att gå ut. gick upp till madison, lämnade louise och sedan blev det en vända nere vid hamnen på kvällen sedan somnade vi vid halv fem på morgonen. pikey och smedberg åkte ner till båstad halv fyra för att hälsa på oss, lina & henrik kusin sov nakna bredvid varandra och robin la en pizza som alla trampade i. på morgonen blev det fylle mat med revben och vid två somnade jag & babe thåström i soffan och sov som små troll, johanna sov dock resten av resan hem också. på kvällen när vi kom hem blev det grillning och kortspel med pappa. gick och la oss två och upp kvart i sex. hur orkade jag?! vet inte ens själv... sitter här på jobbet nu och trött som ett jävla as. idag blir det laserdome med kusinen, robin & lillasyster som för övrigt också kommit hem från sin resa i danmark ;). sedan ikväll blir det trav! :) riktigt bra helg. fick spendera med mina närmaste vänner och min babe ;) den enda jag saknade var maddis, som var tvungen att jobba... ses i veckan sötnos.



/ emshish

jag skulle andas i det tomrum som blir över.

2008-07-12 10:01:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag skulle fastna i min ensamhet igen,
om du lämnade mig nu





jag älskar dig johan robin persson

VAKNA MÄNNISKOR KLOCKAN ÄR HALV NIO EN LÖRDAG? BLÖÖÖ-...

2008-07-12 08:30:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har inte så mycket att säga idag egentligen, jobbat sedan halv åtta och ska jobba till åtta ikväll



saknar nathali, saknar alla dagarna vi hade, vad hände?


vill att johanna babe ska komma hem, varit borta för länge nu på ditt hund trams. KOM HEM?!?!


PARTAJA IKVÄLL I BÅSTAD WOOOHOOO!!!! FYLLT HUSBILEN MED DRICKA NU! BARA ATT SÄTTA OSS I BILEN & KÖRA IVÄG. HÄR KOMMER VIIIII!!!!!

jävulsk natt och mysko dröm

2008-07-11 08:17:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu ligger nog alla i HELA, HELA sverige och sover?!?! förutom jag, för jag jobbar. varit här nu i en och en halv timme. började halv sju. trött som ett jävla as. för har inte sovit ett skit i natt. somnade hyfsat tidigigt igår för att ja skulle vara pigg när jag vaknade i morse. då vaknade jag kvart över två i natt och är skit pigg. somnar i babys famn som ligger och kollar film. sedan har jag vaknat varenda jävla kvart hela natten. sovit en kvart, vaknat, sovit, vaknat, jag nästan grät för ville bara sova. sedan vid fem i morse så somnade jag till och hade stängt av mitt alarm för trodde aldrig jag skulle kunna somna om igen. för skulle upp kvart i sex. då drömmer jag att jag försover mig och att jag befinner mig på eurostop??! jo, för då har alla affärerna där öppnat klockan fem och jag skulle dit innan jag började jobba. sedan märker jag att jag är försenad  klockan är halv åtta och ska ta lillasysterns moped men då startar inte den. hittar en cykel med punktering och cyklar till affären. sedan vaknar jag innan jag kommer fram i drömmen. tittar på klockan och då är den bara tio över fem. fyfan vad hemskt sådant är. det kändes så himla verkligen!! ussh, ussh, usssh! nu glömmer vi det, fort som attan.


idag blir det jobba till tolv sedan imorgon ska jag jobba hela dagen 7.30 - 20. sedan efter jag slutat drar vi till båstad!!! :D:D SKA BLI SÅ JÄÄÄÄVLA ROLIGT. FLERA TUSEN MÄNNISKOR SÅ ÄR DET VI I VÅRAN HUSBIL!!!
får bara hoppas att johanna kommer hem i tid så min babe kan följa med, annars får vi vänta!!!

lyssnar på rix moronzoo vikarierna. lika roliga som de riktiga? oh, nej. haha..

I do it my way.

2008-07-09 15:23:09 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ikväll gäller det girls and boys.
ikväll blir det partaja för hela slanten.
tjoohoo!!

just a little patience.

2008-07-08 16:50:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


slappat seriöst hela dagen. har nog i princip bara sovit. var dock och tittade på en ny bil idag, men det var inget och ha. igår var det 18 års kalas för maddis, gud vad söt du är!! helene, jag & sara höll på att skratta ihjäl oss när vi skulle natta dig. haha.. riktigt trevlig och mysig kväll. syster yster. du är en stor flicka nu. imorgon blir det kräm för hela slanten. har precis börjat jobba innan dess åkte jag inom nyhems grillen och hälsade på min thåström. stod där bakom och lagade mat till mig, se baby, du är världens duktigaste! :)


ikväll blir det chilla grillen så sparar vi krafterna tills imorgon sötnosar! :)

back in the days.

2008-07-07 17:10:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


då skrev du sådant här i din lunar dagbok. varenda gång vi hade setts skrev du massor. saknar det...




torsdagen 28 december 2006

varför skulle natten ta slut?...
bara att hoppas att d händer igen :p


Söndagen 28 januari
fredan var mysig och härlig :)
wants you,


måndagen 29 januari
me is plugging, palla, slipper ifal jobba idag, Hum ser inte ut att bli
nån turkiet resa, Om inte du vill följa med förstås :p <3
(det blev att jag följde med till slut)


tisdagen 30 januari
Tyst lilla älskling du behöver inte gråta, ja vet du har det tufft och det ska vi faktiskt ordna, ja ställer
alltid upp bli inte så förvånad, lägg dej ner och vila , ja sitter här tills du sommnar


torsdagen 1 februari
Hemma igen, :) tordde fan d va kört där ett tag, Fick vänta till 12 på natten igår innan ja fick en plats. sen visade sej att ja hade blodförgiftning, ja ba oh fuck, Ville ba ringa dej, höra din röst, men man får inte ha mobphones där :(


fredagen 2 februari
Tack för att du kom igår, blev skit glad :) ville inte du skulle gå, men
du kommer ju kanske ikväll så, :)
Need you

lördagen 3 februari
:) Mysgit värre, det här känns underbart.
saknar dig redan


söndagen 4 februari
Tycker om dej så jävla mycket!!!


måndagen 5 februari
DU betyder otroligt mycket. Just nu den enda ja vill vara med.
< 3 men är rädd för att förlora dej... :/
(när det var massa strul med allt seriöst)


söndagen 11 februari
The felling is growing stronger for you.. <3 <3


tisdagen 13 februari
palla, mycket skit hemma, orkar inte bry mej längre, du som räddar mej och
jag kan inte tacka dej nog för din närhet, <3 så jävla tacksam för tiden me dej.


måndagen 25 februari
Mhm kom nyss hem från jobbet fett drygt, fan vad jag vill vara i din närhet <3


fredagen 2 mars
Du är min prinsessa det hoppas jag du vet, du är min röda ros och du är så mycket mer.


(3 mars när vi blev tillsammans)


torsdagen 8 mars
Turkiet 12 maj fan va skojj 2 veckor borta från skolan,
03/03-07 <3


fredagen 30 mars
älskar dej enormt mycket, men ibland känns det som jag inte når dej, vet inte vad jag ska säga
elr göra, vill bara det ska var adu å jag å skita i alla problemen, men nånting verka tynga dej,
:( berätta så jag vet vart jag står, <3

måndagen 2 april
fy fan vilken härlig helg, fredagen ta d lungt å ba softa, sen hämta flickan i stan, åka hem , Lördag, fotboll mm , sen spela poker å supa lite, än en gång mötta älsklingen i stan, Söndag, freeport med emelies familj, skit skojj :D ny basketboll. och en liten nalle till emelie, sen åkte vi hem å titta film, idag sket jag i skolan , pallade inte, var hemma med älsklingen istället :) och ikväll blire hoceky å prison break :D saknar dej honey

1 månad imorgon, känns som 1 år, Älskar dej mer och mer för varje dag som går, <3


måndagen 16 april
ja trodde aldrig nånsin att det kunde bli så här,
på så kort tid har du lyckats få mig så kär
den ända som ja tänker på, du gör mig så glad,
du lyser upp min tillvaro både natt o dag
utan dig på jorden vill ja inte leva vidare,
att inte älskas utav dig är ett evigt lidande
ja vill inte förlora dig, du e allt ja har,
dagen du försvinner vill ja inte finnas kvar

03/03 2007 <3

vår första låt.

2008-07-06 19:17:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


den här låten skickade robin till mig när vi höll på. sa att den handlade om mig och att han ville att jag skulle bli hans. fortfarande när vi hör låten får vi ett leende på läpparna båda två 03/03 - 07 <3



den här flickan är blond med ögon som en ängel
ligger i sängen och jag vrider mig av känsler
fan jag har allt när jag ligger och drömmer
men vaknar mitt i natten och glädjen går sönder
hon är alltid där men försvinner lika snabbt
så jag blundar på dagen och väntar på min natt
ljuset är för jävligt men mörkret är härligt
för hela mitt liv är en dröm i en kärlek
svävar på moln..vill inte sluta sjunga
ord läggs i drömmar så jag kanske lägger hundra
söker mig till ensamhet, men knät mot min kind
lägger känslor mellan rim och håller takten till en vind
skriver på ämnen som tolkas av andra
vägar tar slut men jag fortsätter vandra
sänker min blick och jag börjar att undra
om tjejen sitter där... ensam i mitt drömland

lägger mig ner, slappnar av i ögonlocken
åter i drömmen till tjejen som är söt som socker
springer på ett fält som fyllt utav roser
ger henne himmelen...vi dansar på toner
lyfter från marken tittar ner på världen
hon ger mig sin hand och de värmen i själen
kinderna rodnar, hennes ögon är som smycken
kysser hennes hals o jag skådar avtrycket
känner ingen saknad, jag vill aldrig vakna
ligger under stjärnorna med molnen som lakan
vore de verkligt så skulle jag aldrig blunda
funnit de perfekta våra hjärtan är bundna
allt är poesi, korad till den bästa dikten
om jag ens ville kan jag inte släppa blicken
här finns ingen stress, lever i mina tankars tid
men måste släppa taget och tänka på mitt andra liv



saknar en verklighet, måste ta mig modet
öppnar mina ögon men blir bländad av solen
allt är en illusion men jag brinner för känslan
att somna till min tanke men glömmer att jag blir fängslad
allting är konstigt, jag lever inte regelrätt
o hur jag än försöker så blir omvärlden spegelvänd
sitter på min sängkant, lever i en istappstid
mitt i en kris i ett tung jobbig midnattsliv
kretsar runt en kamp mellan mig o mig själv
ena sidan väger tyngre andra sidan söker hjälp
fångad igen, min dröm är mitt boende
sliter mig loss vill bli av med beroendet
kämpar mot ängeln som jag engång älskat
drömmen som va vacker har nu börjat regnat
tårarna rinner, ligger som en rund pöl
sluter mina ögon men lever nu som sömnlös

this is to mutch.

2008-07-06 18:16:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


tar inte sådant, klarar inte av det, tyvärr är så pass känslig. vad är det som är på gång egentligen? prata med mig istället. för klarar inte av denna smärtan, allt var bra, en gång i tiden, förlåt...

partaja ikväll.

2008-07-05 18:24:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det bestämt ikväll blir det supa sate med tjejerna.
för ferre hemma hos mig först sedan dra till staden. ha!

looking for the love in you.

2008-07-05 13:31:26 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


du kom hem halv fem i morse. blir så ledsen. du har ingenting att säga ikväll!


ikväll blir det förhoppningsvis utgång med johanna & sandra.
det hade varit super kul. jobbar nu så får se hur kvällen slutar! :)
sötnosar, det är 27 grader ute och inne i affären där JAG jobbar är det 32. blöööö!

hemma igen.

2008-07-04 08:42:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


turkiet en vecka helt underbart har det varit. fester med med skumparty och dansande på barerna. massa dunka dunka och poolbadande på discotekerna. det går inte att jämföra med sverige och turkiets festliv. sverige är ju bajs jämfört med det. haft riktigt roligt med robin och lina faktiskt. kommit hem frammåt fyra - fem på morgonen och legat och stekt i solen. fyfan. vill bara ta med alla mina närmaste dit så de får uppleva precis likadant. för var verkligen sjukt roligt! perfekt hotell också privat strand och all inclusive. all mat och dricka var gratis. så det blev ju gratis fylla på köpet också! :) däremot det enda negativa var väl att det har blivigt så jäääävla dyrt. en drink ute kostade 80 kronor. nästan lika dyrt som i sverige och kläderna går knappt att pruta ner längre. så billigare att köpa i sverige. plus att det är högsäsong nu så de tar väl vilka priser de vill själva! vill bara säga att jag har saknat alla mina älsklingar. men nu är jag hemma igen. här bjuder jag på en bränd emelie i turkiet ute och festar. ha det bra! :)




en bild på mig & lina på bardisken :)



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu