just a little bit.

2008-12-29 22:05:26 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


bara två dagar kvar till nyår och tre dagar tills vi åker till sälen en vecka. Farbror, kusiner, syster och älskling. ska bli super skönt. var i stan idag och inhanlade allt det sista. annars har dagen bara handlat om vila och ta det lugnt. bara legat hemma framför datorn och tagit det lugnt... skönt. imorgon blir det börja små packa och åka in till stan och förhoppningsvis hitta en sista minuten nyårsklänning. hade varit bra annars blir det att ta en gammal klänning i mitt klädskåp. blir nog antagligen den från farmors fest. men allt det vet vi imorgon. nu blir det lägga sig ner och se en film eller något liknande. saknar min sarus, men nu är hon hos sin boffre och myser. om vi inte hörs innan. gott nytt år alla.

xoxo emsan

my love

2008-12-19 00:08:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


älsklingen har kommit, nu kan jag sova tryggt och skönt. natti natti.

every breath you take

2008-12-19 00:04:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter just nu hemma hos robin och väntar på honom, sedan blir det väl mys och sedan sova. han ska upp tidigt och jobba och jag ska sova ut, skönt. julavslutning i skolan idag och nu är det jullov fram till den 8 januari. ska bli så underbart skönt, varit i skolan i fem veckor i rad och nu så det blir en välförtjänt semester. imorgon blir det fixa med kläder och sådant inför kvällen, vid tre blir det jobba till sju sedan direkt hem till johanna där förfesten börjar som sedan drar sig in mot stan och underbar. gud, längtar så tills imorgon ut och ha roligt!! idag var sarus och hälsade på mig hemma, inte så lång stund men vi hann prata lite, jag & min vackraste. nu blir det försöka nana kudden och hoppas att älsklingen kommer snart...

xoxo emsan

kära bloggvänner

2008-12-17 14:49:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


skönt att vara tillbaka och förhoppningsvis kommer jag börja sköta det nu också. ändrat lite på utseendet med nya bilder på headern. blir väl mer ändringar senare antar jag. ikväll blir det studenfest och det ska bli super duper roligt. har ingen direkt utklädningsstil utan det blir en röd klänning med en tomte luva. men det duger det med :) ska bli roligt att träffa alla gamla kompisar ikväll, ja det ska bli mys. det enda negativa är att jag har varit på begravning idag, bengt maltin. pappas bästa kompis som dog för två veckor sedan, 44 år hjärtinfarkt. grät som in i helvete. men pappa stöttade mig.. längtar även stort till fredag, hatar dock underbar men julanta min bebse har fixat vip biljett så vadfan bara att gå in och göra det bästa av sitvationen för snart åker hon till USA och då ser jag inte henne på ett år. bäst man tar den tid man kan att träffar då. nej, nu ska jag försöka att sova en timme nu tänkte jag så man orkar med inför kvällens fest!

xoxo emsan



jag är tillbaka.

2008-12-16 11:25:23 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


det har varit bloggpaus en lång tid, ikväll ska jag äntligen lägga tid på min kära blogg. göra om sidan och ska börja skriva inlägg. men först blir det skola. miljö & hälsa i fyra timmar. 

xoxo emsan

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu