perfect day.

2009-01-31 16:34:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


lördag idag, fredag igår. spenderades med pokerkväll hemma med pappas kompisar och jag & syster. kom trea båda gångerna så vi började sju slutade tolv och jag gick plus minus noll... åh, ibland undrar man fan hur det spelet funkar. åkte ut på K Q i klöver mot den andre 4 6 olika färger och han vinner på par i fyror. men men.. tur ska man ha. korten är inte allt ibland utan floppen är det som bestämmer det mesta.

ikväll blir det möta upp lina vid tåget klockan nio när hon kommer till halmstad med hennes hund! sedan blir det väl att umgås med henne resten av kvällen och mysa hemma hos mig. sitter hemma hos min robin nu och ska alldeles strax gå hem tänkte jag. bra med lite motion plus att jag känner orkar inte sitta på en buss som tar en halv timme...

skriver lite senare ikväll nu ska jag & robin mysa innan jag går.
xoxo emsan

min kusin är en fantastisk fotograf

2009-01-30 09:20:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


en bild från sälen, perfekt med solljuset och allting, tummen upp till kusin som tog bilden.
får ta en ännu bättre när vi åker om tre veckor? ;)



godmorgon alla glada

2009-01-30 09:12:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


idag är det fredag, och jag är glad för en gångs skull? vaknat på rätt sida och allt känns jätte bra. som sagt som jag skrev i mitt tidiga inlägg att jag vann löshåret och är så himla glad över det!!! äntligen kan jag få mitt efterlängtade långa hår! :D Skolan om en stund och sedan umgås med robin. han ska möta mig på skolan och sedan ska vi göra något några timmar fram till fem. för då ska jag hem och hjälpa pappa att förbereda för kvällen. ska ha pokerturnering här ikväll och det ska bli super kul! Spela pengarna av alla andra förhoppningsvis ;) sedan imorgon, om allt nu blir som det har tänkt ska jag passa linas nya hund på kvällen och hon ska även komma hit efter det och sova!!

nejdu, göra sig i ordning för skoldagen som inte är så lång idag. slutar klockan ett så det är skönt.

xoxo / emsan

JAG HAR VUNNIT LÖSHÅR!!!

2009-01-29 19:20:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


glitzy hade en tävling där man kunde vinna remy löshår! jag skrev så här:

en fågel har viskat i mitt öra att det är min tur att vinna?
att löshåret vill till mig? Hoppas på turen. Kram Emelie


Så idag fick jag reda på att det är jag som vunnit. äntligen!!! nu ska jag äntligen få mitt långa och fina hår alldeles tack vare glitzy, tack tack tack!!! :D :D :D

www.glitzybloggen.se

kan ej sova denna natten heller

2009-01-26 02:29:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


klockan är halv tre nu och jag ligger klar vaken i sängen och kan verkligen inte sova. det är antagligen för att jag har vänt på dygnet helt. men imorgon har jag skola plus jobb. så jag vill kunna sova om jag ska klara av dagen imorgon. men det finns så mycket som går runt i mitt huvud just nu, så mycket jag tänker på och jag vill att  min robin ska komma hem. legat och sovit själv nu tre dagar i rad. men imorgon kommer sarus hit och ska sova här, bra. får hoppas att jag kan sova då. det brukar jag oftast kunna iallfall... ligger och lyssnar på massa gamla kent låtar, ni som inte vet så var han min favorit artist i högstadiet. nu vet jag inte ärligt vem som är min så kallade "idol" lyssnar på allt möjligt som spelas lite överallt..

många nattinlägg lär det väl bli framöver, vi ses då?

06.25

2009-01-25 06:28:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag kan inte sova sedan jag kom hem, utgång med pappsen ikväll och kusinen. god mat på fridolfs sedan till penny med pappa där jag även träffade sarus. men nu börjar bakisen komma, svin ont i magen pga. grädde i pastan, trött men kan verkligen inte sova, vill att min robin ska komma hem...


trevligt inlägg, gud vad jag känner mig glad dom senaste dagarna?


äntligen fredag

2009-01-23 09:06:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


sitter i skolan nu, började åtta och slutar tolv. alkoholhantering i fyra timmar och det suger. Fick nyss två timmar på oss att göra ett arbete som ungefär kommer ta en kvart att göra. sov hos robin i natt och imorse klockan sex gick han upp. För halv åtta kom dom och hämtade honom och åtta gick till bussen, till norge. Han ska vara där till på tisdag, och det suger. sova ensam hela helgen. så himla tråkigt. blö...

men idag, äntligen fredag med lets dance och plugg. så kommer min kväll att se ut.
göra två arbeten plus körkortsteori. rolig helg?

åter till skolan och vårat arbete.
ciao.

allt förändras

2009-01-20 23:15:42 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


alla försvinner från halmstad. alla har fått jobb någon annanstans och tror att den enda utvägen är att åka till ett annat land. jag har ett halvår kvar i skolan, jag vill inte heller stanna här.. men har inte så mycket val.Skolan kvar och vill ha en bra utbildning. men vill ändå inte stanna här själv, ensam... blir bara så arg. julanta åker om två månader det är som min halva försvinner. mitt hjärta, min själv. den som förstår mig... försvinner. robin ska antagligen flytta och börja jobba i norge vem ska jag nu sova med varenda natt? ha mitt huvud på in mage och känna att jag är trygg? hatar att du ska försvinna, hatar att du ska åka iväg, hatar allt detta.

plugg, plugg, plugg. har massa sådant efter. två arbeten i skolan plus uppskrivningen som är snart. jag ska kunna allt utantill och inte misslyckas en gång till. jag klarar inte det, för isåfall skiter jag i allt var körkort heter, då ger jag upp...


ursäkta mitt raseriutbrott men om bara allt kunde gå som man vill?

mitt hjärta har blivigt stor

2009-01-19 12:16:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


en stor blöt puss till min julanta som fyller 19 idag.
det ska firas med tårta och umgås ikväll. 
hoppas du får en underbar dag hjärtat!


en dagens

2009-01-18 18:14:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


gårdagen var kanon. kom hem och var som man ska. vaknade med värsta bakfyllan och la en pizza, trevligt. nu ligger jag i sängen och orkar inte röra mig. har börjat små plugga på mitt arbete. men det går som det går, alltså inte bra. skola nu en vecka framåt. kämpa med skolan och körkortet och ska fan fixa det den här gången. tack tjejerna för igår och alla trevliga människor jag träffade ute!!

tillbaka till pluggandet..

blå klänning och cider.

2009-01-17 19:41:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ikväll blir det fest och utgång igen, kvällen igår var minnesvärd och super rolig. tack lina & ronjus. plus min älskling som jag dansade med hela kvällen, blev sedan en bra natt tillsammans med efter ett långt förspel ;) vi dansade tills dom stängde sedan delade vi en limosine hem, vill inte låta snobbig med limosine men den stod först i taxi kön så den körde oss hem. han som körde var underbar och pratade med oss hela vägen. ikväll blir det dans med min underbara julanta, maddis och erika. vi ska dricka och sedan dansa röven av oss. let see!!

nu ska jag ner & öppna första cidern & låt oss sedan göra det till en kväll vi kommer sent glömma!

långa sovmorgnar. långa skoldagar

2009-01-15 11:49:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ni kanske tycker att jag har ett bra skolshema som börjar tolv-ett varenda dag. men ärligt talat hade jag hellre börjat åtta. vi börjar idag halv ett och slutar halv fem. hemskt. ingen vill ju sluta halv fem. då hade jag hellre börjat åtta och slutat tolv. då har man hela dagen att se fram emot sedan. men nej, alkoholhantering i fyra timmar till halv fem är det som gäller nu och är inte alls sugen. efter alkoholhanteringen blir det fort hem. för då ska jag lägga mig i ett efterlängtat bad och ligga där i resten av dagen. gå och lägga mig tidigt och försöka sova ut. att börja ta tag i mina två arbeten jag är efter i hade ju varit bra. så antingen ikväll eller imorgon, men som sagt redan torsdag idag, imorgon är det fredag och utgång? peppad peppad peppad iallfall. någon som är sugen så hör av er! :)

nu ska jag göra mig färdig sedan hoppa på bussen till skolan.
xoxo / emsan


flyttning med sarus?

2009-01-14 21:39:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


ja kanske, imorgon ska jag och sarus titta på en lägenhet ihop och om allt är som det ska och den ser ut som vi vill så blir det att vi flyttar och blir inneboende. det hade varit super kul. sena filmkvällar och massa tjejprat bara vi två, precis som förr. vi kommer ha så otroligt kul ifall det blir så. hoppas och håller tummarna. det enda som egentligen är ett problem är isåfall pengarna. ska prata med min käre far imorgon och hoppas att det löser sig.

just nu sitter vi hemma hos jhonni för frida och rebecka har tatuerat sig, rebecka har gjort en drake på vänster handled som blev super fin. och frida håller på med två fjärilar på handleden med skuggor. blir super sugen på att tatuera mig igen. men har förtillfället tre och ska utöka mitt tatueringförråd snart men ska låta det ligga lite just nu. det enda som jag är sugen på och tror jag ska göra inom dom närmaste veckorna är två små hjärtan på vadera fot. längst upp på foten som bara ett litet smycke. det hade varit skit snyggt, enligt mig iallfall!

ikväll blir det att vara kvar här tills tatueringarna är färdiga och sedan åka hem till älsklingen. nu när jag äntligen blivigt frisk så ligger han sjuk, stackaren. ska hem och ta hand om honom sedan och imorgon är det skola. alkoholhantering på fyra timmar. slutar fem. palla.

jobbet fungerar inte bra just nu, hon ringde idag och sa att hon har inga undersökningar att göra därför dom dagarna som jag har planerade att jag skulle jobba torsdag - söndag blir inget. jag måste verkligen börja leta nytt. för kan inte leva på en tusenlapp i månaden på att jag inte kan jobba mer för dom har inga jobb? men sedan om man söker något annat finns det knappt heller för ingen tar in nya just nu. det finns inga jobb och det suger. har inga pengar till någonting så det blir väl att vänta tills det kommer nya undersökningar och jobba röven av sig på det istället.

så det jag ser fram emot nu är ifall vi får en lägenhet jag & sarus. återstår och ser imorgon!! :)

12 januari

2009-01-12 14:50:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


när jag vaknade imorse mådde jag prima. ingen feber kvar och det var det som tryckte ner mig rejält och gjorde att jag frös och mådde dåligt. Nu är det bara hosta och förkylning som är kvar men det försvinner med tiden. var nyss inne och tittade på hm:s rea och bestämde mig för att beställa ett par skor och ett par strumpbyxor. super duper fina. vill ha hem dom nu, för eftersom jag var sjuk i helgen blir det utgång dubbelt denna helgen. =) trav ikväll och det ska bli roligt var ett tag sedan jag var på trav så hoppas på turen och att det blir en bra kväll. det börjar klockan sex. innan dess ska jag hinna städa mitt rum och hinna ta ett varmt och skönt bad.
 

stackars emelie

2009-01-11 21:12:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


hostar. nyser, fryser, rök sugen (röker drygt en till två cigg om dagen nu) tråkigt,
tycker synd om mig själv. att vara sjuk är fär jävligt. suger. blöö.




uppe med tuppen.

2009-01-10 09:38:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


att vara sjuk är värdelöst. somnade drygt ett i natt. då ringer robin halv tre när jag nästan precis hade somnat. han vet hur svårt jag har det att sova nu när jag är sjuk. han ringde bara för att säga att han skulle sova hemma. åhh.. blir så arg. somnade drygt fyra och vaknade sju. så nu ligger jag och tittar på nyhetsmorgon som började för drygt en halvtimme sedan och tittar på statsministern som är på besök och pratar om gaza och kriget där nere. bra att du visar ditt intresse fredrik!!

ikväll blir det en ensam hemma kväll igen. kanske blir poker med pappa, följa med och spela men det återstår och se om det finns några platser kvar annars så ligger jag här själv idag igen. gud vad synd det är om mig, tycker ni inte det?

slut pratat om mig, någon som såg lets dance igår? jag älskar det nya startfältet. tycker det är en bra blandning och det kan nog bli bra tillslut. sa ju i gårdagens inlägg att jag hejar på blondinbella. visserligen gör jag det. ska bli kul och se hur hon klarar sig, är verkligen imponerade av henne. 18 år går sista året på gymnasiet, driver två företag samtidigt som hon nu är med i lets dance och tränar dagligen plus att hon har flera möten om dagen, vill bara ge henne en stor applåd. Och tur att hennes pojkvän satt som stöd i pupliken igår och kul att daniel (programledaren) fick in ett bra skämt. nils= brunettberra. Men min favorit är egentligen magnus samuelsson, världens starkaste man. han ser så klumpig ut och ser ut som en stor nallebjörn men det löste sig jätte bra igår tycker jag.

nej, nu får jag återgå till tv:n innan jag ska in och lägga mig i ett skönt bad.

xoxo / emsan



btw. jag & syster i sälen.

heja blondinbella

2009-01-09 17:41:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


att vara sjuk suger riktigt mycket. ögonen & näsan rinner, huvudet värker, jag fryser och vill bara kunna sova. var jätte sugen på att bada bubbelbad just nu. men vem ligger i det, jo pappa. han har precis kommit hem från jobbat. åhh.. vill ju göra mina spa behandlingar jag fick utav julanta i julklapp men det får väl vänta tills senare ikväll. vill bara säga heja blondinbella. hatat lets dance innan men nu är ju hon med och ska dansa rumpan av sverige. Det bli riktigt roligt att se hur långt hon klarar sig och hoppas hon vinner allt tillslut. För ni måste hålla med mig om att hon och sin danspartner är otroligt söta ihop.



sjukling.

2009-01-09 14:41:16 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger i sängen med värsta förkylningen och febern. veckan i sälen var underbar, drickande, kortspelande och såklart vara med mina älskade kusiner en hel vecka är alltid super trevligt. men igår när vi skulle åka hem vaknade jag med feber och frös. åkte i nio och en halv timme och frös hela vägen hem och vill bara dö. fyfan vilken hemsk känska det är när man är sjuk, när man har feber är det fan riktigt hemskt, och det sämsta med mig är när jag är sjuk tycker jag så synd om mig själv så jag gör det ännu värre än vad det är...

vill bara nämna några ord till min fina ronja. det löser sig
vet att allting känns meningslöst just nu, men det blir bättre
det lovar jag dig, suttit i samma sitts men det blir bättre.
du har mig föralltid vid din sida. ily <3

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu