I was born to be with you

2012-03-30 10:28:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vårkänslorna fortsätter och idag strålar solen underbart. klar blå himmel och morgonpromenaden var på över en timme. agnes har sprungit fritt och varit jätte glad. ska snart börja städa och göra helg fint tills e kommer hem. ikväll blir det bara en lugn myskväll och imorgon ska vi till malmö över dagen. får då även träffa min älskade far! :)

musiken går snart på högsta nivå när jag sätter igång med städningen så hoppas inte någon i byggnaden ska försöka vila, för nu sätter snart emelie igång.

jag reser mig igen

2012-03-29 21:23:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ny blogg design. lite enkelt och fint nu till våren. det är riktigt varmt nu på dagarna och jackan kastar man bort direkt på både morgon och middagsrundorna. mot kvällen blir det kallt direkt, när solen gott ner. men man känner att vären är på väg.

så fort värmen kommer så vet man att det snart är sommar, alla sommaräventyr med kusin. åh, som jag längtar. första börjar nu i påsk och det ska bli underbart att ses igen. känns som evigheter sedan, men julafton var det vi sågs sist, det är ju fyra månader sedan.

fick prata med min johanna idag på skype. det svinet sitter i thailand och gottar sig. fyfan vad avis jag blir, känns som att det var evigheter sedan jag var där fast det bara var 2 månader sedan. men hon visade massa fint hon hade köpt, och det jag missade när jag var där fixade hon åt mig nu. saknar hennes galna samtal och röst. så vill hon ska komma hem. behöver dig här hjärtat.

e har börjat jobba igen, så nu sitter jag här med mina ensamma kvällar. till och med agnes har svikit mig idag och redan lagt sig död i sängen. får snart gå ut på en sista runda med henne sedan blir det väl sängen för mig med.


ge mig min ullis

2012-03-15 20:10:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


vill faktiskt skänka en liten tanke till min älskade kusin, saknar dig så in i helvete. du förstår alltid mig och tror vi aldrig haft tråkigt ihop. spelar ingen roll om vi hade suttit på en öde ö så hade vi lyckats att få tiden att gå, bara på några år har vi kommit varandra så sjukt nära och redan gjort så mycket.  du vet mer om mig än vad jag knappt gör själv tror jag.. jag älskar dig av hela mitt hjärta, min andra syster och den jag alltid kan lita på. PUSS


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu