face the fear

2009-09-30 20:43:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


bloggen är inte skriven på ett tag därför slänger jag in ett inlägg nu. sitter och tittar på idol och min favorit är självklart halmstad tjejen men annars hoppas jag på rabih. förälskad i hans röst så in i helvete. rösta nu alla som ska det. imorgon blir det arbetsintervju för en ny brukare klockan 09,00 och får hoppas att man får henne så jobbet kommer igång. Sedan på fredag blir det mys med mattias med mat och lång pratstund ända in på natten och sen åker jag till tyskland på lördag! :)

halmstad hockey leder.. tyvärr blev det inget hockey idag för mamma fick jobba över. men vi ska se nästa match istället och heja då på plats. nu får man lyssna på radion hur det går. men än så länge leder dom. HEJA HALMSTAD!!!

love game

2009-09-18 11:51:24 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger hemma fortfarande i sängen och ser på film. Ska snart börja dra mig uppåt och försöka städa mit kaotiska rum. Febern är äntligen borta nu men hostar fortfarande jätte mycket och förkylningen är kvar.. men allt börjar mer och mer att försvinna för det känns bra att bli frisk. hatar att vara sjuk. sedan vill jag bli frisk så jag kan få träffa min carro också.. evigheter sedan vi sågs hjärtat.

Ikväll blir det antagligen kortspel eller film kväll. vi vet som sagt ännu inte här hemma.. men något utav det och imorgon blir det göteborg och travdag. åbys stora pris. ska bli grymt kul och sedan utgång på kvällen. Göteborg here I come.

vad ska det bli av mig?

2009-09-17 15:08:00 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


ligger i sängen. med laptopen i famnen och hostar som en gris, känns ibland som jag hostar upp allting som finns inuti mig och näsan rinner så in i helvete. är det svininfluensan tro? hmm.. borde kanske kolla upp men tvivlar på det.. tror inte på sådant skit ärligt talat. tror bara det är att sätt att skrämma upp svenska folket ännu mera.

Iallfall nu har jag, carro och ronja beställt långt hår. vi ska vara fina till ronjas födelsedag och därför beställt väldigt billigt hår. eller hur mina tjejer? spänningen ökar och nästa vecka kommer det.

Nu ska jag ut med börje så han kan få gå en stund.. blir ingen lång bit vill inte bli sjukare än vad jag är men iallfall så vi båda får frisk luft. slänger in ett inlägg senare ikväll..

knock you down

2009-09-15 22:30:26 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


själv ligger man i feber och värsta förkylningen och imorgon ska man skolas in som personlig assistent hos en brukare men vet inte hur jag ska göra imorgon.. vill ju inte dit med värsta förkylningen och må skit och försöka assistera en utvecklingstörd. alltså är så osäker på om jag ska pumpa i mig massa tabletter och försöka gå dit men jag mår skit idag så allt återstår hur jag mår imorgon. men vill verkligen ha detta jobbet.. orkar verkligen inte göra någonting just nu.. bara sova och hoppas att allt blir bättre. håll tummarna för att morgon dagen blir bra!

jag är iallfall glad att min älskade börje är här och underhåller mig. eller underhåller och underhåller.. vi sover ihop och myser. men det duger och kanske får mig att bli friskare! :)

11 september

2009-09-11 15:30:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


bara 11 september gör mig nervös. ja som sagt jag hade ju inte velat flyga idag eller vara i USA. kommer man nog känna hela livet pga av vad som hände just denna dagen. I natt blir det tyskland. tjäna pengar och komma ner till de fina folket tyskland, eller inte. de otrevliga jävlarna. finns inget annat folk som är så otrevliga som tyskar.. möjligtvis franskar kan vara på det sättet med.. men men.. ska försöka sova lite idag med eftersom jag kommer vara uppe hela natten och sedan ska ronja komma hit.. vi ska se film, mysa och prata!

sedan imorgon blir det utgång med emmah och tova imorgon.
vi har bestämt oss för att ingen utav oss har riktigt mycket
pengar så det blir att ha riktigt roligt innan vi går ut.. och
sedan dansa hela natten lång. ska bli underbart roligt och
längtar redan nu tills jag träffar mina tjejer.

återgå till musik lyssnandet och sitta i solen, underbart livet kan vara ibland.

idag tar vi hem vinsten

2009-09-08 14:57:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen har bestått av som vanligt, vakna sent och tv tittande. detta måste verkligen få ett slut. mår verkligen psykiskt dåligt av det. någon som har några tips? ikväll blir det poker spelande på klubben och ska försöka vinna hela skiten. i fredags åkte jag ut som nia av tjugo personer, precis innan finalbordet. inget jag skryter med precis och ska försöka hitta en bättre placering idag istället.

imorgn blir det fotboll på kvällen och ska försöka få ihop ett gäng och se det ute! måste ju försöka heja fram sitt lag så att de iallfall klarar sig fram till WM. Nu blir det musik lyssnande och vänta till min älskling kommer hem!

the time is here

2009-09-07 14:04:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagen består som vanligt av att man är arbetslös och går hemma. och det är riktigt riktigt tråkigt. vill bara ha ett jobb.. bara så man känner att man gör någon nytta i samhället eller iallfall att kan känner att man gör någon nytta om dagarna för det enda jag gör nu förtiden är att sova länge och sedan städa, tvätta och se på tv. men jag vill ha egen lägenhet, ett jobb och ett eget liv. men det finns ingen som vågar ta in nyanställda just nu eller så behöver du en bra utbildning på höhskolan, alltså är mina chanser slut.. nejdu, sluta på deppandet. nu ser jag förlossningskliniken istället och drömmer mig framåt tills det är min tur.. :)

I will always love you

2009-09-03 17:27:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


snart blir det middag och bio.. är inte alls pepp alls.
kommer antagligen bli bråk som vanligt.
åh älskar dig så men om du bara kunde förstå mig :(

2 & ett halvt år

2009-09-03 10:51:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


som startar med att robin ligger hemma hos sig och jag hos mig. den startar med att han ligger och sover ruset av sig för han var så jävla full igår att han inte visste var han var. han ringde mig halv fyra imorse och sen dess har jag inte kunnat sova. och på mage till det så ringer han nu och frågar om jag kan komma till honom för han orkar inte gå hit. jag orkar inte längre.. på våran dag & du gör så här.. ska bli intressant och se när vi ses idag.. jävligt intressant..

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu