väldigt off

2011-10-31 13:30:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


har inte bloggar på ett bra tag känner jag. innan var det varenda dag. men har varken haft lust eller tid känns det som. läser gör jag fortfarande hela tiden, men att uppdatera själv har inte varit så intressant. känns som allt är upp och ner för tillfället och försöker komma tillbaka på ruta ett, tur man har min e som alltid finns och stöttar när jag får mina psykutbrott. även tur att man har en resa att se fram emot, 2 månader kvar, jag lovar det behövs så in i helvete.. klättrar på väggarna just nu och vet inte hur mitt det ska sluta, måste hitta något, och det är snabbt. annars blir det väl skolbänken till våren, inte allt för peppad men finns inte så mycket val.




angels

2011-10-19 12:09:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


onsdag, regn, blåst, tråkig sverige höst. jag tror jag lägger mig ner och vaknar tills allting är bra igen!
hundratals känslor runt i kroppen, vet inte vad jag ska ta mig till...

regnigt skåne

2011-10-18 11:32:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


bloggen har jag inte skrivit på några dagar men det innebär att jag varit i Halmstad över helgen en snabbis. firade mamma på verona på lördagen med släkt och vänner sedan begav jag mig till Mita. slutade med att vi började dricka smått och jag och agnes vandrade vinglandes hem vid två tiden på natten. söndag innebar jobb med far, vi satt hela söndagen och sju tog jag tåget hem till skåne igen.. ett regnigt skåne.

vaknade iallfall av att regndropparna slog mot fönsterrutan imorse. agnes vände sig om i sängen och insåg att hon blivigt väck, då blir denna damen inte glad. nu har jag ätit frukost och bakat muffins. en sådan här dag får man faktiskt gotta sig. ska snart ut en lång runda med agnes i regnet. mycket kläder kommer jag ta på mig iallfall för här ska ingen frysa!

tillbaka till Halmstad på fredag igen för jobb, hela helgen är inplanerad, lagom roligt. och blir väl som förra månaden, ta det tidiga tåget hem på måndag för att inte agnes ska vara ensam och min kropp kommer vara helt slut, men ett arbete är ett arbete och agnes är ju som ett litet barn och hon ska också tas hand om!

sedan kommer jag äntligen få träffa kusin nästa vecka, du anar inte hur mycket jag längtar! <3

mitt i natten

2011-10-14 00:40:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


kan inte sova, hundra miljoner tankar och känslor som rullar runt. har pratat med kusin ikväll och fått perspektiv på saker och ting. det var skönt, självklart är det jag som tänker för mycket men man är ändå orolig. kanske i onödan, kanske inte. det var skönt att prata ut med henne iallfall. riktigt skönt. får se vad helgen säger nu med två lediga dagar och massor med tid att verkligen se hur det är..



flod av eld

2011-10-13 19:54:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


känns djupt i hjärtat, tyvärr är det så. vet inte vad jag ska säga eller göra.
tänker tillbaka till förr och längtar tills det va så igen.

made of

2011-10-10 11:50:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


helgen gick fruktansvärt fort.. igår var en riktig slappedag. låg konstant hela dagen i soffan. var iväg någon timme vid tolv tiden och handlade sedan var det soffan som var våran hela kvällen. såg massa med bra filmer och e lagade söndagsmiddag och var allmänt gullig. idag står det storstädning på schemat. alla rum, alla ytor, allt ska bli reeent. ska snart ta tag i det och börja.. lyssnar först på lite musik och ska göra lite middag så jag är peppad till tusen sen!


ensam lördag

2011-10-08 20:42:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


e är ute, så tändt massor med ljus och tittar på fångarna på fortet. ibland önskar man att man kände någon och kunde umgås med någon här i närheten. speciellt när man får samtal från familjen som har lite smått fest och de säger att de saknar mig.. gör lite lagom ont faktiskt.

fredag

2011-10-07 15:39:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


på något sätt älskar vi alla fredagar, även fast man inte har jobb så är det alltid skönt med fredag och helg. så nu ropar vi och säger hej till helgen ännu en gång. får se vad den har att erbjuda denna gång!



hatar hösten

2011-10-06 14:31:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hur i helvete kan det regna så här mycket? jag blir galen.. ÅHH!!!!!!!!

everybody hurts

2011-10-06 11:53:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


torsdag förmiddag.. dagarna går så sjukt fort nu för tiden och snart redan helg igen.. märker knappt vilken dag det är när man bara går hemma längre. skönt att det blir helg och jag och e kan umgås som normala människor. blir inte så lätt när han jobbar hela dagarna och är mega trött. var ute med agnes på hennes morgonrunda för några timmar sedan.. värsta stormen och man håller nästan på att blåsa iväg. tur att man har en stor och stadig hund som står kvar med alla fyra benen på marken när man själv håller på att blåsa bort. min räddare i nödan kan man säga!

vad som händer i helgen är fortfarande obestämt.. kanske en impulsresa till hemstaden eller så stannar vi här. nästa helg kommer jag till Halmstad garanterat iallafall för då är det en göteborgs resa inplanerad! :)

sitter och låter mina timmar gå genom att spela massa spel på internet.. spigo.se är det som gäller nu. massor med olika turneringar och spel mot andra över internet.. känner mig som en liten spelnörd faktiskt, men vem bryr sig. det är roligt och tiden går. mitt favoritspel yatzy :)

underbar låt av REM från början som just nu spelas i mina högtalare

höstdag

2011-10-05 10:13:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu märker man att hösten är på väg. jag tar på mig varma kläder och beger mig ut för en långrunda med agnes. sedan tror jag det blir lite baka i eftermiddag. frukostbullar och muffins kanske? får se vad jag känner för..

jag har tagit beslutet

2011-10-04 22:19:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, nu när jag är igång med springningen är det dags att lägga av med allt onyttigt.. eller allt och allt är inte så mycket jag trycker i mig längre som är onyttigt. tror inte jag ätit chips eller godis på ett år men coca colan har stannat kvar och är tyvärr lite smått beroende. men det är dags för att lägga av med det med om det ska bli någon förändring. har idag därför köpt fun light med olika smaker och får försöka bli beroende av det istället.. det är iallafall sockerfritt.

har precis gått en kvällsrunda med agnes och hon sover nu gott med e i sängen. själv sitter jag framför datorn och tv:n och ska se bangkock hilton, en gammal klassiker. ska först se sporten och mitt älskade lag HV71. har inte kanalen och kunde inte se matchen direkt så har fått lyssna på radio och följa den spännande matchen. låg i underläge in i den 3:e perioden med 5 mål bakom. men lyckades komma ifatt och innan slutsignalen ringde stod det 7-7. hv vann senare på förlängning och jag är stoltare än någonsin. hur man lyckas ta sig upp och bevisa att man inte ger upp fast det borde vara omöjligt. gud, ryser bara av tanken. e bara skrattade åt mig för satt och skrek och skrattade för mig själv. Att jag som tjej kan vara intresserad av hockey, jo men så är det. är inte som alla andra.

en bild från tidigare ikväll med min mobilkamera, så sjukt dålig men man ser kärleken iallafall. mina små älsklingar!


tandhelvete

2011-10-04 11:56:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


blir inte detta bättre tills imorgon drar jag mig själv till en tandläkare, hur mycket skräck jag än har är det inte värt denna smärtan. vill ha bort det och kunna äta och må bra normalt igen. tårarna rinner och varje gång jag borstar bak på tandköttet sprutar det blod. det är så svullet just nu att jag inte kan äta normalt utan får äta flytande saker som soppa. känner mig som en 90 åring utan tänder. jävligt bra.

ny dag, solig dag.

2011-10-04 09:57:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


vaknade nyss av att agnes väckte mig, blev inte så farligt tidigt som jag trodde men nu när jag äntligen tagit mig upp har hon krypit upp i sängen och lagt sig igen,snällt mot sin mamma. räcker att jag tar på mig ett par byxor så kommer hon komma springande.

träningskläderna på för nu blir det springtajm. en timme står det på schemat och det ser ut som att det är en underbar dag ute. ska bara fylla vatten flaskan för mig och agnes sedan beger vi oss.

äntligen är det bokat.

2011-10-04 00:31:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Thailand here we come. det är nu bokat och klart. först ska vi invänta in vintern, julen och nyår sedan åker vi den 4 januari och stannar till den 26 januari. ska bli så underbart, bara jag och e i tre veckor. långt borta. det blir massor med solandes, badandes, dricka massor med öl och drinkar. åh, kan verkligen inte förstå det. ska bli så sjukt underbart. tur att man har sådan skenerös pojkvän som bjuder på något så fint. kan inte vara gladare!!!!

ska se om jag kan lyckas få syster & kusin att boka en resa även dom och vara med oss samtidigt där nere. hade varit så underbart roligt. som vi bestämde i somras.. får se om de hänger på fortfarande.. svårt nu när de har fått jobb visserligen men ska nog kunna lösas..

nu inväntar jag med spänning avsnitt 2 / säsong 5 av Gossip Girl. sitter och tittar på massa gamla avsnitt så länge. lika trevligt det faktiskt. ska se om mina ögon vill försöka sova lite snart för måste ju ändå upp hyfsat tidigt när min tjej kommer och väcker mig.. bäst att ha fått lite sömn då. vi springer nu en timme varje förmiddag.. började idag och gick kanon. ska bli likadant imorgon och resten av året. måste komma igång igen.

på fredag ska jag även boka hotell till mig och ronja för våran tripp till Göteborg om några veckor. ska bli riktigt trevligt och min födelsedagspresent till henne. ordentligt och lyxigt ska det vara när man fyller år, speciellt 20 :)


mot kristianstad

2011-10-03 11:11:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


snart kommer susanne och hämtar upp mig sedan ska vi in mot kristianstad. äta lunch och hon ska se om hon hittar någon jacka. blir nog kolla lite smått och gått i alla möjliga affärer. sedan blir det hem och ligga på soffan hela dagen. tanden värker så jag håller på att smälla av, kan inte stänga munnen ordentligt, för tandköttet är så svullet. helt jävla sinnessjukt. värker i hela jävla hjärnan. ska ta två alvedon så jag lyckas äta senare iallfall.. det som är problemet. att tugga och äta för på något vis lyckas maten alltid hamna där bak. jävla visdomstand. funderar starkt på att ta agnes kloklippare och bara dra ut helvetet! så förbannat arg!

Söndag 2/10 - 2011

2011-10-02 10:18:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lugn söndagsmorgon! E gick och köpte frukost imorse! Äggröra, bacon, kycklingvingar och nybakade frallor! Blir trav på schemat idag eftersom det är extra V75! Önskar man var i Stockholm på plats idag! Men får nöja mig med att se det på tv!

Nu blir det sätta igång med träningen denna veckan! Börjat slappna av lite nu och dags att se till att ta det på allvar igen! Jag och Agnes ska springa rundor och träna röven av oss för att komma i form igen :)

E och Agnes myser i soffan! Nu ska jag också krypa ner!


tidig lördagskväll

2011-10-01 21:09:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



jag och e ska ha en mega mys lördag. så nu drar vi oss till sängen. god natt.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu