empty place

2010-10-22 22:44:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det skulle vara du och jag
" jag är en soldat för dig, jag tog en kula för dig
& fick en smula tillbaks för dig ska jag
göra det tusen gånger om"


if it makes you happy

2010-10-11 09:50:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


så finns jag här.


uppe med tuppen!

2010-10-07 08:00:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det har satt igång att byta fönster i huset och jag har legat oroligt sen fem imorse och somnade drygt 2 inatt alltså en sömn bestående av tre timmar! men är faktiskt ovanligt pigg och sitter och spelar poker och lyssnar på musik! undrar hur dagen dock kommer sluta! kommer vara helt död vid.. ja, vad ska vi säga åtta? dagen består av att besöka farmor senare i förmiddag och sedan åka hem till min johanna! Därefter blir det till klubben öppna upp och göra i ordning för dagens pokerspel!

river en vacker dröm

2010-10-06 10:51:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


börja lyssna mer och mer på "tänkar" musik som jag gjorde i 14-15 års åldern. lars winnerbäck, håkan hellström & kent! skönt att lyssna tillbaka och känna det ruset i kroppen som man kände då, det är nostalgi på något vis! ska bli underbart att åka iväg. 2 månader kvar! känns inte riktigt som det är sant. men då åker jag iväg till varmare bredgrader i 14 dagar.. thailand! funderar dock på att stanna längre om det inte kostar för mycket! sen sista helgen i januari åker jag till paris. aldrig varit där. ska se om alla fransmän är så otrevliga som människor säger runt om i världen! men det ska bli skönt. behöver komma bort, komma till andra kulturer och bara tänka på annat!

resten av dagen består av städa, göra iordning för morgondagen när det är dags att byta fönster och dörrar så då måste det iallafall se någorlunda ut när bygg killarna komma hit! sedan slutar kanske dagen med en fika på stan!


home

2010-10-01 13:46:23 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


dagarna försöker gå framåt, så mycket som möjligt tar jag en dag i sänder och klarar mig igenom. satt och tittade igenom lite bilder på dig och mig idag, jag vet att jag sårar mig själv men det är precis som om det stoppar saknaden lite och jag ser tillbaka på våra fina minnen ihop, allt fint vi gjorde tillsammans! saknar dig faktiskt.. vill inte gråta över det på folk, vill inte att folk ska tycka synd om mig. men min blogg, måste skriva av mig.. för det finns dåliga dagar för mig med!

kvällen består av bilresa ner till malmö med far, till casinot, spela turnering och försöka ha kul! han vet alltid hur han ska försöka muntra upp mig! han är verkligen bäst! & ni som känner honom brukar hålla med.. oftast iallafall!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu