river en vacker dröm

2010-10-06 10:51:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


börja lyssna mer och mer på "tänkar" musik som jag gjorde i 14-15 års åldern. lars winnerbäck, håkan hellström & kent! skönt att lyssna tillbaka och känna det ruset i kroppen som man kände då, det är nostalgi på något vis! ska bli underbart att åka iväg. 2 månader kvar! känns inte riktigt som det är sant. men då åker jag iväg till varmare bredgrader i 14 dagar.. thailand! funderar dock på att stanna längre om det inte kostar för mycket! sen sista helgen i januari åker jag till paris. aldrig varit där. ska se om alla fransmän är så otrevliga som människor säger runt om i världen! men det ska bli skönt. behöver komma bort, komma till andra kulturer och bara tänka på annat!

resten av dagen består av städa, göra iordning för morgondagen när det är dags att byta fönster och dörrar så då måste det iallafall se någorlunda ut när bygg killarna komma hit! sedan slutar kanske dagen med en fika på stan!


Kommentarer

Paris.

Underbart. tänk på att ha mycket fickpengar för det var rätt så dyrt när vi var där. Och Disneyland är (nästan) ett måste. Grymt kul!



Vi planerar USA resa två veckor till våren -11.

Kommer bli grym skoj!

2010-10-07 11:16:03

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu