en gång är ingen gång

2010-01-27 21:14:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


men så är det.. ligger i förkylning och feber. helt jävla sjukt. blir så ledsen på att bli det och vill inte missa i skolan så imorgon så när jag vaknar vare sig feber eller inte måste jag försöka ta mig till skolan! Arbeten som ska in och då är det bäst att hänga med och inte missa något. Så Maya jag kommer tillbaka imorgon igen då blir vi ett team again!

jag ger mig inte

2010-01-26 18:00:15 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


fick en pik att det var dags att uppdatera min så kallade blogg, att ni fortsätter läsa utan att det uppdateras är ju faktiskt lite posetivt. Tiden har gått grymt fort och känns som jag inte har tid för något alls längre. Började skolan för en vecka sedan och det fungerar okej, fortfarande bara okej för att jag inte alls är taggad på det.. försöker så gott det går iallfall och bara försöker klara kurserna så är jag nöjd! Har även inte haft tid för mitt hjärta, johanna thåström kom hem i fredags. varit med henne från fredags tills nu och ikväll blir det sova hos henne ännu en natt och till helgen blir det party party! mitt hjärta, grymt glad att du är hemma! Nu blir det att göra iordning för det sista för snart ska vi bege oss mot pokern och försöka vinna ihop storslanten. wish me good luck!

dom såg mig som någon annan

2010-01-13 14:57:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tankar som snurrar runt i huvudet fram och tillbaka, rätt eller fel? Om 5 dagar sitter man i skolbänken igen och börjar från noll, nu är det dags att bli undersköterska och ge allt eller inget. Sitta och göra prov, arbeten, sitta under dagarna och plugga, jag tänker varenda dag om jag verkligen kommer klara det. Jag vet hur det var sista året på gymnasiet, jag var borta 50% och den tiden jag var i skolan mådde jag verkligen dåligt. Jag hoppas verkligen och håller tummarna för min egen skull att detta blir bra och att jag sköter mig. Jag ska verkligen ta tag i allt nu och ge fullt ut. Även om 9 dagar kommer min julanta hem. min bästa vän, den jag delar allt med kommer äntligen hem! Vi ska planera resa också.. bara hon och jag till thailand i vinter. ska in och boka nu när hon kommit hem!

jag undrar verkligen om jag gör rätt, om jag tar rätt beslut, men jag känner mig inte ens skyldig, jo till en viss del men inte alls mycket för allt du gjort mot mig. Men jag måste göra det rätta och ta ett beslut och det är nu innan jag sårar mer än mig själv..

I give you my heart

2010-01-09 12:36:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


nu blir det lite förberedning för pokerkvällen och vid tre åker vi dit och tävlar om resor till Grekland! Sedan efter blir det även en turnering till så vinner man inte resan får man hoppas på pengarna iallafall. önska mig all lycka och ja johanna, vinner jag åker vi två! :)


I live for you

2010-01-08 14:29:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


precis kommit hem från en stund på stan och hjälpt till lite nere på klubben för morgondagen. stor turnering och vinster med resor till grekland och jag klarade kvalet igår så nu är jag med på finalen och chans till en resa! nu blir det skidskytte på tv och heja fram sverige fast tyskland donimerar nog, de är riktigt bra plus att det är deras hemmabana! sedan blir det slänga sig i ett varmt bubbelbad innan man ska ut i kylan igen!

hej mitt vinterland

2010-01-07 20:55:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


är hemma hos robin, precis installerat hans nya tv och sitter och tittar på en dokumentär om tsunamin som var 2004. Det är egentligen helt sjukt hur mycket människor som dog då.. både äldre och massor med barn. Jag har varit i Thailand i Phuket, ett utav ställerna som drabbades mest men ändå ser man ingenting. Allt är uppbyggt igen och det finns inget spår av att en gång i tiden var alltid borta och det var bara sand och vatten.

Om en timme börjar poker turneringen som är en sattelit tills på lördag. Klarar man det så tävlar man om 5 biljetter till Grekland. Så man får hoppas att man får en plats till finalen & förhoppningsvis vinna där efter för att åka utomlands hade inte alls varit fel!! :)

Nu är det tio dagar kvar tills skolan börjar och det är 14 dagar kvar tills jag får träffa min andra halva. Gud, livet känns äntligen som att det börjar gå åt rätt håll! Nu ska jag & robin åka iväg och handla lite gott tills ikväll och lite sockerkick till min turnering så jag klarar mig att hålla mig vaken!


06,40

2010-01-06 06:40:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ja, då var man hemma från efterfesten. tror det blir sängen och sova nu. God natt!!

Russian Roulette

2010-01-04 22:14:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


slänger in ett kort inlägg i reklampausen, älskar rihannas låt russian roulette. har spelats ur mina högtalare hela dagen. Nu är det paradise hotel som tittas på och jag undrar var den nya deltagaren kan ställa till med, en blond strippa med silikontuttar. Killar håll i er! :) Imorgon blir det jobb och senare på kvällen ner till klubben, wish me good luck!!

mitt hjärta kommer snart hem

2010-01-04 17:00:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


har redan planerat hur den första veckan ser ut och jag ska bokstavligt talat bo hos johanna.. vi har planerat med firande, supande mysande och pussa ihjäl varandra. åh, bästa vän, snart så kommer du..






  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu