natten för mig.

2008-09-10 23:39:32 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


nu är det dags att säga godnatt och krypa ner och sova. imorgon blir det skola tidigt till sent på eftermiddagen och sedan jobba direkt. lång dag, men ska nog fixa det, har ju min nya, fina och röda cykel så jag kommer fram överallt. sedan är det bara att tänka snart fredag och helg.. sov sött alla!!

Kommentarer

svar: Jag har lagt upp dina annonser nu! Och skickast ett mail till dig. Men jag har ett liv utöver bloggen med jobb och skola, jag har inte tid att sitta vid datorn dygnet runt. Jag har bloggen som roligt grej och lägger ut annonser så fort jag har tid. Och så himla länge har du ju inte fått vänta... En dag?! Jag förtsår om du undrat om de inte kommit upp efter en vecka, men EN dag?!

Ha det bra, jag gör mitt bästa:)

2008-09-11 18:34:55
mamma

Hej Gumman!!!

Vad är det som gör att du inte går i skolan?Jag hoppas att du fixar detta nu, det är bara en termin kvar.Du ska inte sitta uppe så sent på kvällen utan gå lägga dig i tid så att du orkar gå upp när din klocka ringer.Jag vill bara ditt bästa så att du åtminstone får godkänt i alla dina ämnen.Jag älskar dig och malin jätte mycket.Många kramar till er från mig mamsen....

2008-09-12 12:27:37

hur menar du med en ny blogg? En helt ny blogg och börja om från början eller bara ett helt nytt utseende?

2008-09-13 13:47:02

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu